Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet tatlim haklisin kizin gözü baya koyuymus.. Benimki iki veya üc Ton daha acik. Acik gözle daha iyi bütünlesiyo demekki. Ben aslinda renkten eminim cnm sadece dogru zamani bekliyorum :)kaydirigubbakcemile5

evt tatlim senin gozun o kizdan hem daha acik hem de buyuk.boshayallersmile kucuk olmasinin da etkisi var bence bi de isik sanirim cok beyaz o senin gonderdigin videoda makyaj belli olsun die mi artik bilmiorm. sende o kizdan tabikisi cok daha guzel durur. :hulya: tabi sen daha ii biliosun aslinda zmnin var nasilsa daha arastirirsin. ben aksama tam yuz foto koyucam iisalla yani :) isten vaktim olunca duzgun bi tane cekicem. aklinialirimsmile

bambam cım ice ların çok güzel güle güle kullan benim gözler orta kahve cor graphittemi,ice mı yoksa icemint mi karar weremıorum malesef:=//

cnm cok tesekkur ederim. :1hug:senin dusundugun renklerin hepsi cok guzel ve benzer renkler ayni doallikta gibiler hepsi de sempatiksalakcinni

BAMBAM lenslerin tek kelimeyle MUHTEŞEM güle güle iyi günlerde kullan.
Benimde hiç aklımda olmayan bir lensdi.Ne iyi yaptında bu lensi aldın.Seçimin süpeeeer.hihoyyytSenin adına çok sevindim.
Birde pupil boşluğu sanki dar gibi geldi bana...
Bu konuda yorumunu belkiyorum.

o benimde dikkatimi çekti.
acaba yeni üretilen soloticaların pupil boşluğunu dahamı küçülttüler..

:1hug: cok saol rontincim benm de cok icime sindi valla suan gozumdeler ve hic de rahatsiz deilim en cok buna sevndm kaydirigubbakcemile3
pupil boslugu hakkinda dier kizlar da soyledi . ben soloticalari ilk gordugumde acaip gelmisti bana bosluk sonra hosuma gitmeye baslamisti simdi bu lensim benm gozumdekinin yani hic belli belirsiz. kizlar acaba daralttilar mi pupili fln die dusunduler olabilir valla cunku ben aynaya bakinca farketmiorm ancak gunese bakarken gozbebegi kuculur ya o zmn biraz acilio ama gene de rahatsiz edici deil cok hos. benm ilk lensim bu soloticadan o yuzden karsilastirma yapamiorm ama benm cok hosuma gitti cok memnunum cnm onu soylebilirim. pupil acikligi da hic bakinca gormuorm normal isikta ozellikle :) :asigim:

OKYPETE İnşallah öyledir.
Küçültsünler yaa,tamam doğallıkta süpeeer,madem yapıyon tam yap değilmi?
Bende topazio düşündüm ilk lens için çok iddalı geldi,grafite düşündüm onunda pupili geniş geldi vaz geçdim.Bakalım üçüncü renk ne olacak??

BAMBAM düşündüğüm gibi demek ki senide rahatsız etmediğine göre bu rengi düşünebilirim.Açıklaman için sağol.alkisalkisalkis

Teşekkür ederim bambam albümünü görmeme izin verdiğin için bu arada ilk arkadaşım sensin :)
Resimlerine baktım öncelikle çok tatlısın...Göz renklerimizi de ben çok benzettim ya benimki de ışığa göre değişiyo bazen açık geliyor bana bazen koyu ama orta sanırım yakında ben de foto çekip fikirlerinizi isteyeceğim.Ama gözlerimiz benziyor benim de gözlerimde seninki gibi hareler var...

rica ederim tatlim ne demek :1hug: sen de cok tatlisin cnm benm cok tesekkur ederim :kedi: evt tatlim benm de orta kahve ile acik kahve arasinda deisio sanirim oole acaip bi cizgi halinde de yesil bise var ikisinde de babamin gozunden aldigim tek kisim annem baskin gelmis hiehieie sempatiksalakcinni tatlim koy foto sen de karsilastiririz boshayallersmile

pinaxim foto yetistiremedim bu aksama cok pardon aslinda cektim ama pcye aktaramadim kursum vardi cikmam gerekti simdi geldim. eklicem albume ama cok ii fotolar cekemedim bugun daha mavimsi gri geldi bana icelar deisio habire. optifree kullaniorm ama onu deistirmek istiorm aslinda koyulassin istemem. solocare mi onerirsiniz kizlar ??

rica ederim cnm ne demek olumunekankayizsmile

bu arada cor ile ilgili soole bise diyim sagdam br lens cok gunes isigi vurunca yakindan bakarsaniz saydamligini farkediorsunuz ama bence doal duruor gene de. ben rahatsiz olmuorm yani cok opak deil topazio fln gibi. biliosunuzdur zaten de gene de bi yaziyim dedim yeni arkadaslar varsa die :) bugun disari ciktigimda daha ii anladim da sempatiksalakcinni lensim die bagirmio o acidan ii :)

bambamcığım solo rengi aynı tutar,opti free koyulaştır sauflon all in one night rengi açar.. artık
hangisini istiyorsan onu kullanacaksın.

:lepioo kızlar bu topic inanılmaz faal.uzun zamandır okuyorum henuz bıtane solotica edinemediğim için yorum yazamıyodum.inanın okumak için baktığımda kaldığım yeri bulamıyorum
bence solotica renklerini de alt topic yapmalıyız??mel,ice,topazio filan şeklinde??ne dersiniz??

okypetem yine banlandııı :gitme: :gitme:
Dernnkycim renk renk ayırırsakda ozaman renkleri kıyaslayamayız cnm. Mesela ice diye ayırırız ice la diğer renkleri kıyaslamak isteriz yine topic karışır :)) sen bilirsin ama cnm.. istersen sen topic aç a.s.

canin sagolsun tatlim, ne zaman müsait olursan ozaman koy opuyorumnanaktan

aaaaaaaa cidden mi ( senağlama ay tuh ya :gitme:
ay okypetecm saolsun oncesinde de bana cvp atmis :asigim:
bu arada albume tum yuz bikac foto koydum cor ice ile. ama cok isikli deiller malesef gene de belki bi fikir olabilir merak edenler icin. yakinda daha ii fotolar koymaya calisicam. gormek isterseniz talep gonderiverin bana kizlar bayanssulusmile

Kizlar yardim lütfen )))

Kararsiz kaldim cor ice mi alsam yoksa elimde olan tek quartzonun diger tekini de alsam mi diye!

Sizce? Bugün quartzo yu tekrar denedim aslinda topaziodan daha dogal duruyo bende..öfff

Kizlar yardim lütfen )))

Kararsiz kaldim cor ice mi alsam yoksa elimde olan tek quartzonun diger tekini de alsam mi diye!

Sizce? Bugün quartzo yu tekrar denedim aslinda topaziodan daha dogal duruyo bende..öfff

oyy pinaxcim eyvahedigeldismile iki renkte birbirine benzio tabi quartzo daha opak tam deisim yapar eminim. sen daha bilirsin. ay cok da guzel quartzo sempatiksalakcinni
bu arada sana gri gider bence quartzo tekini takinca begeniorsun rengi die anliorm dimi :asigim:

Pinaxim sende kesinlikle quartzo topazio ya göre çok daha doğal ve güzel durdu. ılk başta da söylemiştim zaten. Aslında ben quartzoyu topazio ve esmeraldadan daha çok seviyorum zaten :))
ama sen pek opak lenslerle rahat edemezsin gibi geliyor o nedenle ice al derim. Gözlerinin açık renk olması zaten büyük avantaj. al ice'ı kafan rahat olsun. gece gündüz rahat kullanırsın cnm :)

ama quartzo gerçekten gözünle çok güzel bütünleşmiş kaynaşmış. Yeşil ağırlıklı durmuş renk de çok hoş ben çok beğendim. Yine de sen bilirsin cnm.. quartzo da düşünebilirsin. seçim yapmak zor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…