- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.621
Evet tatlim haklisin kizin gözü baya koyuymus.. Benimki iki veya üc Ton daha acik. Acik gözle daha iyi bütünlesiyo demekki. Ben aslinda renkten eminim cnm sadece dogru zamani bekliyorum :)kaydirigubbakcemile5
bambam cım ice ların çok güzel güle güle kullan benim gözler orta kahve cor graphittemi,ice mı yoksa icemint mi karar weremıorum malesef:=//
BAMBAM lenslerin tek kelimeyle MUHTEŞEM güle güle iyi günlerde kullan.
Benimde hiç aklımda olmayan bir lensdi.Ne iyi yaptında bu lensi aldın.Seçimin süpeeeer.hihoyyytSenin adına çok sevindim.
Birde pupil boşluğu sanki dar gibi geldi bana...
Bu konuda yorumunu belkiyorum.
BAMBAM lenslerin tek kelimeyle MUHTEŞEM güle güle iyi günlerde kullan.
Benimde hiç aklımda olmayan bir lensdi.Ne iyi yaptında bu lensi aldın.Seçimin süpeeeer.hihoyyytSenin adına çok sevindim.
Birde pupil boşluğu sanki dar gibi geldi bana...
Bu konuda yorumunu belkiyorum.
Teşekkür ederim bambam albümünü görmeme izin verdiğin için bu arada ilk arkadaşım sensin :)
Resimlerine baktım öncelikle çok tatlısın...Göz renklerimizi de ben çok benzettim ya benimki de ışığa göre değişiyo bazen açık geliyor bana bazen koyu ama orta sanırım yakında ben de foto çekip fikirlerinizi isteyeceğim.Ama gözlerimiz benziyor benim de gözlerimde seninki gibi hareler var...
OKYPETE İnşallah öyledir.
Küçültsünler yaa,tamam doğallıkta süpeeer,madem yapıyon tam yap değilmi?
Bende topazio düşündüm ilk lens için çok iddalı geldi,grafite düşündüm onunda pupili geniş geldi vaz geçdim.Bakalım üçüncü renk ne olacak??
BAMBAM düşündüğüm gibi demek ki senide rahatsız etmediğine göre bu rengi düşünebilirim.Açıklaman için sağol.alkisalkisalkis
pinaxim foto yetistiremedim bu aksama cok pardon aslinda cektim ama pcye aktaramadim kursum vardi cikmam gerekti simdi geldim. eklicem albume ama cok ii fotolar cekemedim bugun daha mavimsi gri geldi bana icelardeisio habire. optifree kullaniorm ama onu deistirmek istiorm aslinda koyulassin istemem. solocare mi onerirsiniz kizlar ??
Kizlar yardim lütfen )))
Kararsiz kaldim cor ice mi alsam yoksa elimde olan tek quartzonun diger tekini de alsam mi diye!
Sizce? Bugün quartzo yu tekrar denedim aslinda topaziodan daha dogal duruyo bende..öfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?