- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.641
pinaxcim inanilmaz guzel butunlesmis cok doal duruo bence delikafadulden bence cok yakismis tatlim sana. cok guzelsin masallaebru sallinin cok daha guzel hali hihiihihi.
ben sende topazio da begeniorm quartzo. tum yuzde deisim cok belirgin deilmis gibi duruo ama isiktan eminim benm de fotolarda cok belli deildi ama normalde oole deil. zaten ilk koydugun sadece goz de renk deisimi sahane! zaten goz rengin cok acik o kdr doal duruolar ki. seni gorunce saclarimi koyultasim gelior yaaaaa sempatiksalakcinni
Valla bana sorarsan, yüzüne bence ice çok yakışır. Kafamda canlandırmaya çalışıyorum ice lı halini. Sana gider gibi geliyor. Bronzsun ama siyahi değilsin sonuçta :)))
ama lenskolik hudsan bronzsanız grafite ice a göre daha doğal durur diyordu.
canim benim asil o senin güzelligin inan )) ben de basta attim bi kenara quartzo yu meger topaziodan daha cok sevecekmisim...her iste vardir bi hayir. Kirik sise gelmesi ise yaradi bi yerde :)
Canim bende daha önce sariydim, ama biktim bi süre sonra... simdi yine düsünüyorum eyvahedigeldismile hic rahat durmuyoruz biz kadinlar sempatiksalakcinni
:) didemcim 1 cift cor ice yanina da tek quartzo söylim bari :)
Ama ben yaz kis bronzlugu cok seviyorum sence ice bende iyi durur mu?
Arkadaşlar, bende bir süredir yeni bir siteyle anlaşma yapmaya çalışıyordum ve sonunda bu akşam anlaştık. Bu nedenle fiyatlarım bu akşamdan itibaren alacaklar için düştü artık, size haber vermek istedim. Hayırlı olsun. Bundan sonra hidrocor serisi lensler bir çifti 145 tl, hidrocharm serisi lensler bir çifti 165, natural colour lensler bir çifti 175 tl olarak satıştadır. Mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com Her türlü sorunuz için mail ve msn den bana ulaşabilirsiniz.
ya ne guzel nasi boole bronz olabiliosunuz ya :sinifsinif: ben tavuk gibiyim yazin yansam bile bronz olamiorm ahahah ancak ton atio cok sanslisin ya.
bu arada bu fikir super sempatiksalakcinni tum sorun cozulcek 1 cift ice ve 1 quartzo. ben de hemen suan bi mel bi quartzo alsam ohhhhhhhhhhhhh hihoyyyt:jeyyar:
ay bi de dideem de sen de haklisiniz quartzo daha doal duruor topazio dan daha sakin bi renk olarak gorunuor. gozunle daha ii butunlestigi icin sanirim. :))
ahaha ele gecirdim topigihehehehe bu ara evt ya cok konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?