Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Pinax wrlens te tek lens fiyatı var ayrı ayrı seçiyorsun sanırım oradan alabilirsin...

Ben ordan mellerimi almistim cnm, fiyat icin tek lensi gösteriyolar fakat altina da alt yazi geciyolar siparis icin cift almaniz gerek diye??? Ben öyle hatirliyorum..yaniliyo da olabilirim :hulya:

Didem ne zaman gelecek senin icemint çok merak ediyorum aklımda hiç yoktu ama ice ı görünce onu da merak ettim ama kesin gelince onu da kafama takarım en iyisi gelmeden bir karar verip sipariş vermek

Vetman bana quartzo yu tek olarak satarlar mi? Ne dersin? ))

satarlar tabiki:)Canım alabilmen lazım ama bilemiyorum...Nereden almak istediğine bağlı yani kaybedenler tek almıyormu alıyorlardır mutlaka siteye mail atıp sorabilirsin.Ama tek lens için kargo ödersin..

Son düzenleme:
MimSsszn canım numaralı olduu için uzun sürebilir gelmesi. Kızlar icemint gelince bir de cor verde marine sipariş verebilirim. sizle cor verde marine fotoları paylaşcam fikir verin banaaa zemuszemus

ama wrlens te minimum order 2 lenses yaziyo Vetman... yani rica etsem satarlar diyosun? )))
sagol canim zaten alirsam ice cor u da yaninda alicam :) bi lense kargo ödemeye degmez dimi yani :)

Son düzenleme:
didemcim cor verdemarine ler kesinlikle bu kadar mavi durmuyo albümümde var bakabilirsin daha çok yeşile yakın koyu turkuaz tonunda duruyo bende

Didemcim senin badem gözlerinde cok ta güzel durur bu renk... baska fotolar yokmu? Bi de koyu sacla falan nasil uyum sagliyo onu görelim :)

Burcucum yakın çekim olan verde marine resimlerinde renk çok net anlaşılıyor ve bence çoook yakışmış ben çok beğendim resimlerden. Peki renk resimlerde olduğundan daha mı koyu? gerçi ben koyu renkleri severim. sendeki duruşunu da çok sevdim. sanırım bir sonra ki siparişim cor marine olcak :)

Pinaximm tşk edeirm cnmm opuyorumnanaktan bu kız zaten bu resimde peruk takmış, orjinal saçlı halini de atıyorum şimdi. kaydirigubbakcemile3 itiraf ediyim sarışınlarda daha güzel duruyor bu lens

ay ben dicektim simdi peruk mu o die :) bi anda bu kdr keskin bi renk gecisi hehuehueue sasirdim delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…