- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.681
Donutcim resimler icin cok tskkerler.. Senin de dedigin gibi cok dogal bir ton deil ama yüzü aydinlatiyor.
Pinaxcim baska kizlarda bulursam eklerim yine resim. Zaten karar vermek icin baya bir vaktim var. :))
pinaxcimm grafite benim kafamda olan lensti zaten hatta daha önce sipariş ettim ama alamadım falan neyse :) şimdi icemint alıyorum ya grafite ve icemint birbirine benziyor gri tonları hakim. o nedenle değişik bir renk seçmek istedim. gerçi vetmanın charm grafite i hiç grimsi değildi tamamen masmaviydi. o da çok şaşırtıcı :))
ee çok şanslısın ozamann burcuu :))) keşke bende de öyle dursa:)
Pinaxim bazı lenslerin boyaması yoğun olabiliyor. o birazcık şans sanırım canım. Grafite hele bide charme grafite koyu gözlerde hiç öle durmuyodu çünkü.. vetman grafite yazmasaydı o resme ben charme ice falan olduunu düşünürdüm.[
yok canım başka bir koyu kahve gözlü arakadaş daha aldı charm grafite ondada öyle durmuş yani bir topazio kadar mavi olamaz ama günlük kullanım için süper bir mavi grafite.
Tam tersi ıce a benziyor ama charm ıce bende bu kadar mavi durmamıştı grafite ıcedan daha mavi ıce daha grimsi o yüzden koyu gözlerde ıce yerine grafite tercih etmeli derim:)bayanssulusmile
evet çok güzel bende çok beğeniyorum didemcim ama bana daha çok gri ve mavi tonları gidiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?