Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Donutcim resimler icin cok tskkerler.. Senin de dedigin gibi cok dogal bir ton deil ama yüzü aydinlatiyor.
Pinaxcim baska kizlarda bulursam eklerim yine resim. Zaten karar vermek icin baya bir vaktim var. :))

Donutcim resimler icin cok tskkerler.. Senin de dedigin gibi cok dogal bir ton deil ama yüzü aydinlatiyor.
Pinaxcim baska kizlarda bulursam eklerim yine resim. Zaten karar vermek icin baya bir vaktim var. :))

evet canım cok dogal bir ton degil,topazio gibi dusunun bu tonu.cok guzel cok can alıcı dogal degil fakat yuzde durusu cok guzel

pinaxcimm grafite benim kafamda olan lensti zaten hatta daha önce sipariş ettim ama alamadım falan neyse :) şimdi icemint alıyorum ya grafite ve icemint birbirine benziyor gri tonları hakim. o nedenle değişik bir renk seçmek istedim. gerçi vetmanın charm grafite i hiç grimsi değildi tamamen masmaviydi. o da çok şaşırtıcı :))

O yüzden dedim zaten didemcim, öyle mavi duracagini bilsem grafite al derim ama yaniltmak ta istemem tabiki opuyorumnanaktan

ee çok şanslısın ozamann burcuu :))) keşke bende de öyle dursa:)
Pinaxim bazı lenslerin boyaması yoğun olabiliyor. o birazcık şans sanırım canım. Grafite hele bide charme grafite koyu gözlerde hiç öle durmuyodu çünkü.. vetman grafite yazmasaydı o resme ben charme ice falan olduunu düşünürdüm.

evet çok güzel bende çok beğeniyorum didemcim ama bana daha çok gri ve mavi tonları gidiyo ya

bence marine de çok yakışmış, ama tanita tikaram gri de gerçekten yüzüne gitmiş. gerçek göz rengin griymiş gibi sanki. Bence sana grafite çok hoş olur. gözlerin çok koyu değilse ice da güzel durur.

selamlar bı arkadasım benı aradı koyu gozde grafıte hıc bellı olmuyor cok koyu bır mavı sakın alma dedı ..kı o koyu renklerı severdı aşırı koyuymuş tabı charm serısı kızlar ben cor da ıstemıyorum o halde ne renk almalıyım ben? sıyaha yakın gozlerım var solotıcadan bana ne renk olur charm sserısınden mel ıstemıyorum yeşilim var cunku :sinifsinif:

canım seriye karar verdin sanırım kesin charme istiyorsun. Kalın hareleri ben de çok severim. charme da koyu gözleri en çok acabilicek sanırım marine ve ice. ice dan emin değilim, vetman ice ın da koyu olduğunu söylüyordu. fotolardaki gibi değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…