Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kizlar bu arada dun arkadaslarla bulustum kizlar cok begendi cok doal duruor kendi gozun gibi fln dediler :kedi: cok sevndm. cor ice dan memnunun ben cok.

bu arada nc ice da cok hosmus boyamasi farkliymis baya corla, cor da pupile dooru koyu boyamalar hic yok. nc ice baya mavimsi duruor bir de. cor gri agirlikli duruor en azindan bende. burcucum sen begenirsin gibi geldi bana mavimsi istiordun cok hos bence nc ice boshayallersmile

ya ben beğendim çok teşekkür ederim donutcum ya hızır gibisin ben beğendim ya kızlar başka beğenen varmı acaba?

n.c. ice bence de çok güzel. hem çok doğal hem de çok hoş. n.c de yanılmıyorsam pupil biraz daha mı geniş? (esm. topaz. ve quartz hariç )

ya kızlar Angelina Jolie nin A Mighty Heart filminden alıntı bu foto..kadının gözleri topazio iken lensteki kapatıcılıga bakar mısın??? Acık rengi kapatmak bu kadar kolay iken,koyu rengi kapatmak neden boyle zor ki :)))))))

Ay hangi lens bu yaaaaaa süper görünüyor lensi ismi ne kızlar ne kadarmış? Üf çok güzel yaa çokda doğal ...
Bu arada Angelina lenssiz ne kadar farklı ben lensli ikende begenmezdim bu kadını ama lenssiz çok çirkin ...

ıyi de donut canım bu kadının gözleri açık değil ki...Bana topazio değilmiş gibi geldi topaziodan daha soluk sanki quartzo desem o da değil yanılıyor muyum ki?

bence o koyu renk lensler ozel boyama lenstir kizlar. cok pahalilar. hollywooddaki hatunlar fln kullanio onlari. ozel siparis ile yaptirilio bildigim kadariyla bi ara nette bakmistim. cok emin deilim tabi :)

bu arada angelina koyu renk goz ve kivircik sacli sankli bana jennifer lopez i hatirlatti nedense bi tek ben miyim boole dusunen??

Son düzenleme:
ınanmıyorum ya bu kahverengi mi lens böyle bir kahve lens var mı :1shok:
Ama didemcim bu kadının göz rengi sürekli farklı ben hangisi doğal hali anlayamıyorum bütün lensleri de cuk oturuyor...

kizlar ilk fotoda gozunde lens var gibi gelio bana ama tamamen gozun etrafindaki yuvalagi goruorm ondan. yani seffaf da olabilir lens bana oole geldi ya da en cok olsa olsa enhancer flndir. cok doal duruo yani kendi gozu bu renk sanki ay bilemedim. bu kadinin gozu dudagi heryerini incele incele bi hal oldum zaten hay allahim

bence o koyu renk lensler ozel boyama lenstir kizlar. cok pahalilar. hollywooddaki hatunlar fln kullanio onlari. ozel siparis ile yaptirilio bildigim kadariyla bi ara nette bakmistim. cok emin deilim tabi :)

kesinlikle custom lenstir bambamcım..fakat benım anlamadıgım milyardolarlık kadın Paris neden bu lenslerle gezer boyle custom lensler varken..
demek ki açık renk gözü kapamak kolay,koyu renk gozu aynı olcude dogallıkta acmak ımkansız..

Parıs yapamıyorsa biz asla yapamayız :))))

buarada acık kahve gozde azul aynen boyle duruyor :)))

evet bambam ilk resimde lens var ama şeffaf olabilir. irisin dışında lensin şeffaf kısmını görüyorsun sen de dimi?
MimSzzzn valla canım sanırım belirginleştirici falan kullanıyordur ondan cuk oturuyordur :) renkli gözler ışığa göre renk değiştiriyor bir de onu da göz ardı etmemek lazım

ayy donut valla paris in lensler burda yine de çok iyi görünüyor. onun ne facia resimleri var ya... (lensleri facia yani. gerçi bazen kendisi de facia görünüyo :))

ayy donut valla paris in lensler burda yine de çok iyi görünüyor. onun ne facia resimleri var ya... (lensleri facia yani. gerçi bazen kendisi de facia görünüyo :))

kadın facia ama kabul etmek lazım ki faciasında bile yuksek rakamlar basrolde.Paris kahve gozde ancak bu kadar dogal duranı buluyorsa bence son nokta budur diye dusunuyorum Didemcim.

maalesef..... :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…