Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evt dideemcim orda lens var gorunuo ama seffaf ya da belirginlestirici kesinlikle. kadinin gozleri zaten renkli bencede boshayallersmile

sadece burnunda ufak bır kucultme yapmıs dogustan guzel işte kızı shılohta aynı kendıne benzıo hattao daha fecı bı guzel olacak

ay o shilloh tas olcak felaket guzel bise masalla dudaklar zaten kadin direk kanitlamis oldu kendisinin dudaklari oldugunu bebislerin hepsinin dudaklar kocaman. zaten kadinin bebeklik resimleri genc halleri fln hep guzel yaw!

yani ben de paris i anlamiorm neden custom kullanmio acaba. hep kafami kurcalio zaten kafamçokkarıştı

Bizden de olur niye olmasın hemde daha güseli olur alın bi renkli gözlü koca bak oluyomu olmuyomu o zaman kaydirigubbakcemile3

Bizden de olur niye olmasın hemde daha güseli olur alın bi renkli gözlü koca bak oluyomu olmuyomu o zaman kaydirigubbakcemile3

eee ama benm babamin gozleri renkli sahane bi rengi var ama olmamisim ben heheheh aklinialirimsmile annem bulmus iste renkli gozlu eheheheh. sempatiksalakcinni abimin ela ama babamla kiyaslanamaz bile heuueueh. yok benm annem cok baskin gelmis bayanssulusmile aman belli olmuo bu genlerin isi şakkıdı he bi de annemin dudaklari angelina gibi ama benm oole deil. ahuehaue ben gidip ikisinden en olmadik genleri almisim ii mi sempatiksalakcinni

yok canım o oyle olmuyor işte :)) baskın gen , dna , kök agacı falan derken ayar tutmuyor :)))

:)))) benim tum anne tarafım Rus canım,benımse sadece sac rengim benzemiş anneme.Gozleri falan alamamısım :))) kızarım anneme ne beceriksizsin diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…