- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.721
evet bambam ilk resimde lens var ama şeffaf olabilir. irisin dışında lensin şeffaf kısmını görüyorsun sen de dimi?
MimSzzzn valla canım sanırım belirginleştirici falan kullanıyordur ondan cuk oturuyordur :) renkli gözler ışığa göre renk değiştiriyor bir de onu da göz ardı etmemek lazım
sadece burnunda ufak bır kucultme yapmıs dogustan guzel işte kızı shılohta aynı kendıne benzıo hattao daha fecı bı guzel olacak
kesinlikle custom lenstir bambamcım..fakat benım anlamadıgım milyardolarlık kadın Paris neden bu lenslerle gezer boyle custom lensler varken..
demek ki açık renk gözü kapamak kolay,koyu renk gozu aynı olcude dogallıkta acmak ımkansız..
Parıs yapamıyorsa biz asla yapamayız :))))
buarada acık kahve gozde azul aynen boyle duruyor :)))
evt cnm o yuzden bu kdr guzel oturmus gozune kendi gozu kahve gibi olmus CADIARZUbence custom bu gozundekıler bambamcım.
cunku bu ton lens hiç yok piyasada
evt cnm o yuzden bu kdr guzel oturmus gozune kendi gozu kahve gibi olmus CADIARZU
yok yahu ben parisinkileri diorum :)))
yanı bu tonda olupta dogala en yakın boncuk mavisi lens yok piyaasada
ahahahah pardon ya yannis anlamisim tatlim :kedi:
eheheheh hatlar karisti ben de hueheu aklinialirimsmile
iki Angelina gorduk,yamulduk :))) erkek degiliz iyi ki :)
Bizden de olur niye olmasın hemde daha güseli olur alın bi renkli gözlü koca bak oluyomu olmuyomu o zaman kaydirigubbakcemile3
Bizden de olur niye olmasın hemde daha güseli olur alın bi renkli gözlü koca bak oluyomu olmuyomu o zaman kaydirigubbakcemile3
eee ama benm babamin gozleri renkli sahane bi rengi var ama olmamisim ben heheheh aklinialirimsmile annem bulmus iste renkli gozlu eheheheh. sempatiksalakcinni abimin ela ama babamla kiyaslanamaz bile heuueueh. yok benm annem cok baskin gelmis bayanssulusmile aman belli olmuo bu genlerin isi şakkıdı he bi de annemin dudaklari angelina gibi ama benm oole deil. ahuehaue ben gidip ikisinden en olmadik genleri almisim ii mi sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?