Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

off kızlar benim de annemin gözleri masmavi annem diye sölemiyorum :)) öyle güzel renk değiştiriyoki. Bazen gri bazen lacivert. benim de babam baskın gelmiş. üstelik bütün kuzenlerim arasında renkli olmayan tek kişi benimm ((

benım babamın güneşte zumrut yeşili,gölgede bal rengı gun ışığında ela sempatiksalakcinni anamın koyu kahve...ablamın açık kahve ama bı deişik bı renk..benımde sımsıyah ne bu şimdı sempatiksalakcinni baba akrep anne koç bende koç..goz şeklım tam ıkısının karışımı ahh babama cekeydımmmkaydirigubbakcemile3

icemint fotosu koyayım sizlere

bunlar acık kahve gözde

koyu kahve gözde solda charme ice sagda icemint

ve orta kahve gözde icemint

icemint orta ve koyu kahvelerde maviye yakın dururken, açık kahvelerde gri duruyor. bence koyu renklerde daha hoş durmuş :)) en sonunda koyu gözlerde açık gözlerden daha güzel duran bir lens gördümm yaa :) tabi resimlerde de öyle görünüyo olabilir. charme ice la kıyaslanan resimde çok çok güzel durmuş bence.

herkese merhaba arkadaşlar..
aranıza yeni katıldım ama uzun zamandan beri bu başlığı takip ediyorum..hatta sayenizde bir cor ice bir cor mel ve birde quartzo edindim..kendi göz rengim siyah yani siyah göz olmaz diyenlere bir kanıt niteliğinde gösterilebilir..ya da koyununda koyusu kahve öyle diyeyim :)
cor icelar başta güzel açmıştı ama sanırım solüsyondan cor icelar artık çok garip bir renk aldı..bazenn yeşil ve bal rengi gibi olduğunu bile söyleyenler var..çok alakasız ama nasılsa rengi soldukça soldu..boyamasıda pek iyi değildi ilk geldiği zamanda zaten..meller deseniz garip bir yeşil oldu onlarıda pek sevmedim..quartzolarda her an takılabilecek bir lens değil ve sanki ortaları kareymiş gibi çıkıyor bazen fotoğraflarda..aslında fotoğraf eklemek isterim ama sanırım belli bir mesaj sayısına ulaştıktan sonra oluyor ancak..inanın kafayı yemek üzereyim yeni bir lens almak istiyorum ama mavi ya da yeşil istemiyorum..yıllarca b&l natural look gri kullandım..hayatımda gördüğüm en damarlı ve en kötü lens olmasına rağmen lens olduğunu kimse anlamıyordu..hatta lensleri çıkardığımda 'siyah lens mi taktın?' diye soranlar bile oldu.artık fazla iddialı olmayan ya da ocre gibi bir renk istiyorum ama benim gözümde belli olur mu o ondan şüpheliyim..başka marka lenslerin bal renklerindende olabilir..bana fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. kaydirigubbakcemile3

allahım bazı fotolarda charm icelar koyu bazılarında nc ice lar bazen tam tersi sonra bi bakıyorum cor ice lar tam açık gri diğerinde maviye çalıyo kafayı yemek üzereyim eyvahedigeldismile

selam hoşgeldın..bende solotıca topazıo aldım memnun kalmadım..doğal durmadı..butunleşmedıde..aldıgın 3 renkttende memnun kalmayışın gözune uygun renk seçmemenden kaynaklanıyor bence..solusyondada solo care aqua kullanmalıydın..rengını deişmıyor o..benım gozumde sıyah ve ılkkez renk seçmekte zorlandım..daha once fresh look ve bl kullandım ama aynen en bellısı bıle bukdr uzmemiştı benı..şimdı bende satışa cıkardım onu hemde yarı fıyatına..oysa 2 kez taktım sadece evde..

solotıcanın charm serısı düşünuyorum ama verde marine alıcagım herhalde..grafıte mavı sanıodum ama cok koyu lacıvertmiş..ocrenınde kendını bellı etmemesınden korkuyorum yoksa o ılk ve en cok begendıgım renkti..ıce içinde alma soluk durur dedıler..mel en dogal duran ama bende amazon yeşili var bl nın ondan gerek duymuyorum..yanı verde marıne ye kaldım..solotıca açık kahve ve orta kahve gozde şahaneler yaratıyor ama sıyah gozler için denemeden almak cok zor...resım koyarsan sevınırım

kızlar bende cor ice alıcam karar verdim dediğiniz gibi solüsyon ne kadar önemliymiş ya, benim amazon sky bluelarımı mahvederken koyulaştırarak tanikalarımı nc icela birebir yapmış

allahım bazı fotolarda charm icelar koyu bazılarında nc ice lar bazen tam tersi sonra bi bakıyorum cor ice lar tam açık gri diğerinde maviye çalıyo kafayı yemek üzereyim eyvahedigeldismile

Evet burcu aynı şeyi bende farkettim.Acaba fotoğraflardanmı kaynaklanıyor.Yoksa bir ton açık yada koyu olmasımı bu kadar etkiliyor.Bende bir fotoğrafda beğeniyorum karar veriyorum.Sonra bir başka fotoğrafta çok farklı görüp cayıyorum.Artık karar verecem,ama iyi olur ama olmaz napalım şansıma...delikafaduldeneyvahedigeldismile

ben vetmanla konuştum cor ice'da varmış elinde akşam hemen kararımı bildirip alıcam fiatı böyle düşmüşken. Sen hangi renkler arasında kaldın? Ya sırf bu lensler yüzünden kpss'ye hazırlanamıyorum offf inşallah beğenirim icelarıda bidaha uğraşmam inanılmaz zamanımı alıyo bu lens konusu :'(

anacım hepimizin anne babası renkli gözlüymüş hiçbirimizede çekmemiş benimde babam yeşil gözlü ama benim açık kahve annemden almışım kaydirigubbakcemile3 dediğiniz gibi baskın olana çekiyo genelde, ama tutan olur ya 2 sinde tutmaz 3 ünde tutmaz çocuk sayısını artırıverin bakın nasıl tutuyo o zaman biri renkli gözlü olur mutlaka o zaman sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Senin adına sevindim.Hadi hayırlısı inşallah istediğin gibi çıkar.
Benimde adım evde lensci çıktı.Evdekiler her gün aynı şeylere bakmaktan bıkmadınmı diyorlar.Zaten gözlerim bozuk iyice bozulacak valla..Bende en kısa zamanda karar vermeliyim.İce ve grafite arasında kaldım.

çok doğal ve güzel duruyor gerçekten :)

hahahhaah ben de aynen anneme kizarim nie baskin geliosun die sempatiksalakcinni babam karadenizli benm de babaannem rum ve dedemin tarafinda da rusluk oldugunu iddia edio amcam . ama yok yani hicbise almamisim ancak cildim bembeyaz o kdr aklinialirimsmile. o da biseye yaramiyi yaz kis zombi gibiyim sempatiksalakcinni ay benm baba tarafinda kahve goz nerdeyse yok ya karadenize gidince yanlarinda bunalima giriorm resmen nie ben farkliyim yaw die heueheu. her cesit renk hepsi sarisinlar renkli gozler mavi gri yesil boole bakiom gozlerine aklinialirimsmile
oldu mu oluo ya bi tanidigimin ikiz kizlarindan biri masmavi gozleri ve ne anne ne baba renkli gozlu delikafadulden
ay bu kdr sikayet ediorm ama kahve goz de severim aslinda goz sekli onemli kendi rengini de seviorm ama iste renk istio insan arada hihoyyyt

kızlar bende cor ice alıcam karar verdim dediğiniz gibi solüsyon ne kadar önemliymiş ya, benim amazon sky bluelarımı mahvederken koyulaştırarak tanikalarımı nc icela birebir yapmış

burcucum cnm hayirli olsun demek cor ice a karar verdin gule gule kullan diyim simdiden :asigim::1hug:ya solusyon bende de suan opti free konusmustuk senne. simdi senin ve arkadslarin yazdiklarini da gorunce iice korktum hehe bugun gidip bi solocare aliyim bari sempatiksalakcinni

icemint fotosu koyayım sizlere

bunlar acık kahve gözde

koyu kahve gözde solda charme ice sagda icemint

ve orta kahve gözde icemint

ay sahane bayildim paylasim icin saol donutcim. ay bi de icemint alasim gelio sempatiksalakcinni hos cok benziolar cor ice ile ama hafif bi ton farki var bi de 2 tarafli olmasi super.
cok guzelmisssss yaa. almak istedigim lens sayisi artio ne yapcam ben ya aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…