- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.739
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.741
herkese merhaba arkadaşlar..
aranıza yeni katıldım ama uzun zamandan beri bu başlığı takip ediyorum..hatta sayenizde bir cor ice bir cor mel ve birde quartzo edindim..kendi göz rengim siyah yani siyah göz olmaz diyenlere bir kanıt niteliğinde gösterilebilir..ya da koyununda koyusu kahve öyle diyeyim :)
cor icelar başta güzel açmıştı ama sanırım solüsyondan cor icelar artık çok garip bir renk aldı..bazenn yeşil ve bal rengi gibi olduğunu bile söyleyenler var..çok alakasız ama nasılsa rengi soldukça soldu..boyamasıda pek iyi değildi ilk geldiği zamanda zaten..meller deseniz garip bir yeşil oldu onlarıda pek sevmedim..quartzolarda her an takılabilecek bir lens değil ve sanki ortaları kareymiş gibi çıkıyor bazen fotoğraflarda..aslında fotoğraf eklemek isterim ama sanırım belli bir mesaj sayısına ulaştıktan sonra oluyor ancak..inanın kafayı yemek üzereyim yeni bir lens almak istiyorum ama mavi ya da yeşil istemiyorum..yıllarca b&l natural look gri kullandım..hayatımda gördüğüm en damarlı ve en kötü lens olmasına rağmen lens olduğunu kimse anlamıyordu..hatta lensleri çıkardığımda 'siyah lens mi taktın?' diye soranlar bile oldu.artık fazla iddialı olmayan ya da ocre gibi bir renk istiyorum ama benim gözümde belli olur mu o ondan şüpheliyim..başka marka lenslerin bal renklerindende olabilir..bana fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. kaydirigubbakcemile3
allahım bazı fotolarda charm icelar koyu bazılarında nc ice lar bazen tam tersi sonra bi bakıyorum cor ice lar tam açık gri diğerinde maviye çalıyo kafayı yemek üzereyim eyvahedigeldismile
yok canım o oyle olmuyor işte :)) baskın gen , dna , kök agacı falan derken ayar tutmuyor :)))
:)))) benim tum anne tarafım Rus canım,benımse sadece sac rengim benzemiş anneme.Gozleri falan alamamısım :))) kızarım anneme ne beceriksizsin diye :))
ben vetmanla konuştum cor ice'da varmış elinde akşam hemen kararımı bildirip alıcam fiatı böyle düşmüşken. Sen hangi renkler arasında kaldın? Ya sırf bu lensler yüzünden kpss'ye hazırlanamıyorum offf inşallah beğenirim icelarıda bidaha uğraşmam inanılmaz zamanımı alıyo bu lens konusu :'(
hep sikayet ediordum turkiyeye gidip gelmesi cok uzun zor die iyi bari bi ise yaradi
kizlar bunnar cekebildigim birkac tane foto cok ii cikmadilar. dedigim gibi fotolarda oldugundan daha az doal gornuo normalde ben daha doal goruorm. gun isigini yakalayamadim hava kapali malesef erken kararmaya basladibir de makyajim fena kusura bakmayin heycandan acele ile yaptim. ama bu lens makyajsiz bile takilir. ben de baya gri durdu ki ben gri seviorm zate ondan cok mutlu oldum :) daha duzgun fotolar eklicem yarin iisalla :) bir de bi suredir gozumde valla unuttum bile olduklarini suana kdr kullandigim en rahat renkli lens delikafadulden
bu arada resimler flashsiz bazilarinda gun isigina dooru durmaya calistim ama oldugu kdr. sonuncu fotoda makyajsiz halim. (kendimi makyajsiz tuaf bulurum hep bu fotoda tuaf gelio banaama fikir olur die ekledim)
yok canım o oyle olmuyor işte :)) baskın gen , dna , kök agacı falan derken ayar tutmuyor :)))
:)))) benim tum anne tarafım Rus canım,benımse sadece sac rengim benzemiş anneme.Gozleri falan alamamısım :))) kızarım anneme ne beceriksizsin diye :))
off kızlar benim de annemin gözleri masmavi annem diye sölemiyorum :)) öyle güzel renk değiştiriyoki. Bazen gri bazen lacivert. benim de babam baskın gelmiş. üstelik bütün kuzenlerim arasında renkli olmayan tek kişi benimm((
kızlar bende cor ice alıcam karar verdim dediğiniz gibi solüsyon ne kadar önemliymiş ya, benim amazon sky bluelarımı mahvederken koyulaştırarak tanikalarımı nc icela birebir yapmış
icemint fotosu koyayım sizlere
bunlar acık kahve gözde
koyu kahve gözde solda charme ice sagda icemint
ve orta kahve gözde icemint
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?