- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.739
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.761
Crystal kızlar ben çok beğendim :)
burcu84 mesajını okudum ama cevap veremedim malum ondada sınır varmış :)
albüm yaptım ordan bakabilirsin ice quartzo ve fazla kullanmadığım mellerimi görebilirsin :)
cnm ben de talpe gonderdim sana eklersen sevinirim ben de mel ve quartzo merak ettim sen de :kedi: cok tesekkur simdiden delikafadulden
bambam crystal tanıtım resmindeki gibi diil sanki dimi çok hoş pupili de dar :)
senadAlibasic ben de görmek istiyorum lenslerini :) rica etsem ark listene ekler misin
ben de quartzoyu çok beğendim. tam benim istediğim ton durmuş. Aynı zamanda cor meller de çok güzel ama sadece 1 tane cor mel resmi vardı :))
rotin78 çok teşekkür ederim yorumun içinde ama biraz rahatsızım quartzolarla özellikle biri çok kayma yapıyor bir süre kayıp beni sinir ediyor sonra düzeliyor.. mafoldumben
bambam2 sanada teşekkür ederim yorumun için :)
senadAlibasic eklediğin için çoook teşekkür ederim :) ben sana en çok quartzo'yu yakıştırdım esmer olduğundan sanırım çok gitmiş doğal durmuş gibi geldi resimlerden tabi gerçekte nasıl yorumlar alıyosun ya da aldın önemli olan o:)
Bunu birkaç kişiden daha duymuştum ama sonra düzeliyormuş.Sık sık tak bence gözün iyice alışır.Çok hoş olmuş süper.Teninede çok yakışmış.
İce ler hakkında ne düşünüyorsun??
Nasıl tepkiler aldın.Ben pek iceleri beğenmedim.:uhm:
teşekkür ederim :) aslında her gün takıyorum ama doktora göre pek takmamam lazımmış..göz kapağımın altı kaldırım taşı gibi olmuş aynen böyle dedi doktor :bbo: bende beğenmiyorum zaten iceları sanırım koyu renk gözlüler için pek uygun değil icelar..
bir keresinde ilk aldığım zaman bir kadın sordu gözlerinizin rengi nedir çok güzel diye..
lens olduğunu söyledim inanmadı..o zamanlar daha parlaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?