Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

burcu84 mesajını okudum ama cevap veremedim malum ondada sınır varmış :)
albüm yaptım ordan bakabilirsin ice quartzo ve fazla kullanmadığım mellerimi görebilirsin :)

burcu84 mesajını okudum ama cevap veremedim malum ondada sınır varmış :)
albüm yaptım ordan bakabilirsin ice quartzo ve fazla kullanmadığım mellerimi görebilirsin :)

cnm ben de talep gonderdim sana eklersen sevinirim ben de mel ve quartzo merak ettim sen de :kedi: cok tesekkur simdiden delikafadulden

Son düzenleme:
bambam crystal tanıtım resmindeki gibi diil sanki dimi çok hoş pupili de dar :)

senadAlibasic ben de görmek istiyorum lenslerini :) rica etsem ark listene ekler misin

bambam crystal tanıtım resmindeki gibi diil sanki dimi çok hoş pupili de dar :)

senadAlibasic ben de görmek istiyorum lenslerini :) rica etsem ark listene ekler misin

ekledim :) ya herkese açık olarak değiştirilebiliyormu niye öyle yaptım onuda bilmiyorum sempatiksalakcinni

rotin78 çok teşekkür ederim yorumun içinde ama biraz rahatsızım quartzolarla özellikle biri çok kayma yapıyor bir süre kayıp beni sinir ediyor sonra düzeliyor.. mafoldumben

bambam2 sanada teşekkür ederim yorumun için :)

ben de quartzoyu çok beğendim. tam benim istediğim ton durmuş. Aynı zamanda cor meller de çok güzel ama sadece 1 tane cor mel resmi vardı :))

ben de quartzoyu çok beğendim. tam benim istediğim ton durmuş. Aynı zamanda cor meller de çok güzel ama sadece 1 tane cor mel resmi vardı :))

:) cor mellerim yırtıldı o yüzden fazla takamadım zaten pek beğenmedimde o resim flaşlıda o sayede görünüyor yoksa hiç görünmüyor bile :bbo:

senadAlibasic eklediğin için çoook teşekkür ederim :) ben sana en çok quartzo'yu yakıştırdım esmer olduğundan sanırım çok gitmiş doğal durmuş gibi geldi resimlerden tabi gerçekte nasıl yorumlar alıyosun ya da aldın önemli olan o:)

Dideem sanada yorumların için tekrar teşekkür ediyorum.. :) gözlerim gerçekten çok koyu gözbebeğimi bu sene görmek nasip oldu bu biraz renginin açılmış hali artık sanki daha koyuydu küçükken kaydirigubbakcemile3

Bunu birkaç kişiden daha duymuştum ama sonra düzeliyormuş.Sık sık tak bence gözün iyice alışır.Çok hoş olmuş süper.Teninede çok yakışmış.
İce ler hakkında ne düşünüyorsun??
Nasıl tepkiler aldın.Ben pek iceleri beğenmedim.:uhm:

rica ederim canım..teşekkür ederim ayrıca..gerçekte daha lens olduğunu farkeden olmadı..
lens olduğunu bilenlerde çok doğal diyor..ama yandan bakınca bombesi diğer soloticalara göre daha belirgin..ice zaten karşıdan görünmediği için anlaşılıyormu anlaşılmıyormu bilemiyorum :) quartzo topazio ve esmeralda almayı düşünüyorsan sana yandan bakmalarına izin verme bence naniknanik

teşekkür ederim :) aslında her gün takıyorum ama doktora göre pek takmamam lazımmış..göz kapağımın altı kaldırım taşı gibi olmuş aynen böyle dedi doktor :bbo: bende beğenmiyorum zaten iceları sanırım koyu renk gözlüler için pek uygun değil icelar..
bir keresinde ilk aldığım zaman bir kadın sordu gözlerinizin rengi nedir çok güzel diye..
lens olduğunu söyledim inanmadı..o zamanlar daha parlaktı..

Ayy niye lens taktıdığın için mi öyle olmuş.????
Evet,bencede koyu renkli gözlere ice olmuyor.
Ben şu guartzolara bi daha bakıyım.Çok güzel yaaa,Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…