Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ayy niye lens taktıdığın için mi öyle olmuş.????
Evet,bencede koyu renkli gözlere ice olmuyor.
Ben şu guartzolara bi daha bakıyım.Çok güzel yaaa,Maşallah

evet canım ya :bbo: doktor çok kızdı hatta..takmayın efendim gözlük takın dedi..
bide ben 1998den beri kullanıyorum..artık aşındımı göz kapağım bilmiyorum naniknanik
teşekkür ederim tekrar gerçekten benimki gibi koyu gözlülere öneririm..:dance:

valla kim ne derse desin benim çok içime sindi videolarından resimlerinden gördüğüm kadarıyla :) gerçekten ilk kez bir lensi bu kadar çok beğendim diyebilirim..
Hatta vetmancımla konuştum, eğer benim icemintlar shipped olmamışsa crystal le değiştiricek. yarın öğrenebilicez kargolanıp kargolanmadığını. inşallah kargolanmamıştır yaa.
ilk kez lenslerimin gecikmesini istiyorum :)))
donut sen ne düşünüyorsun beğendin mii

canım ben crystal deyince daha gri duşunuyordum ama bu fotolarda sanki icemintin daha yeşili gibiler.hatta ilk foto icin koyu gozde verde marinedir bile diyebilrim crystal oldugunu bilmesem.

ton olarak guzel duruyor hakıkaten,ama sanki ikinci fotoda açık gözdeki mel gibi durmus cocukta.

bu cristaller nasıl bişey anlamdım. ne renk bunlar. katalog resmi farklI insanlarda farklı videoda farklı . sanırım karar vermek için birkaç kurban daha gerekli :)):

arzutr o kurbanlardan biri ben olurum umarım :)))
JudiLyn evet canım soloticanın yeni rengi. Çok hoş dimi :)üstteki adamın gözleri orta-koyu kahverengi.

Ya donut ilk resme bayıldım nasıl güzel bir hare o ama gerçekten gözde ne kadar farklı duruyor kafam karıştı :uhm:

ya bu icemint benimki gibi kömür gözlülerde nasıl olur acaba.. kafamçokkarıştı

icemint demişim ya cyristal mı neyse işte o :)

Son düzenleme:

tatliim cok saol ekeldigin icin :1hug: benm de favorim quartzolar dierleri de cok hos mel de guzel ama favorim quartzo sen de cok hos durmus :asigim:

ben de quartzoyu çok beğendim. tam benim istediğim ton durmuş. Aynı zamanda cor meller de çok güzel ama sadece 1 tane cor mel resmi vardı :))

cor mel normalde acik goz tabaninda baya sarimsi durudu ama senadAlibasic de baya yesil durmus. goz tabani cok farkettior gercekten de aklinialirimsmile cok hos olmus mellerde :smiley-cool:

senadAlibasic meslektaşım arkadaşlık isteği gönderdim sana sakıncası yoksa quarrtzolarını ben de görebilir miyim?

Teşekkür ederim... Ben ice lara bayıldım masmavi durmuş,meller de süper yemyeşil offf ya koyu gözlerde soloticalar böyle net sonuçlar veriyor galiba...Gözlerin simsiyah sanırım ama flash lı resimde bayaa açık kahve...Ben bu quartzo yu bazen çok beğeniyorum bazen de çok yapay geliyor quartzo ne renk gözde doğal duruyor arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…