- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.801
Teşekkür ederim... Ben ice lara bayıldım masmavi durmuş,meller de süper yemyeşil offf ya koyu gözlerde soloticalar böyle net sonuçlar veriyor galiba...Gözlerin simsiyah sanırım ama flash lı resimde bayaa açık kahve...Ben bu quartzo yu bazen çok beğeniyorum bazen de çok yapay geliyor quartzo ne renk gözde doğal duruyor arkadaşlar?
Donut bu lensler müthişşş. Çok beğendim yaaaaa
yeni bir albüm daha ekledim ordada quartzo ve iceların ilk geldiğindeki ve son günlerdeki halleri var..
cnm ya senin rengin quartzoymus ya bayildim sahane sositososito:asigim:
ya beni korkuttun biraz ice alr soluo die((( opti free mi kullaniodun ? yazdin mi acaba kacirmis olabilirim pardon
selam hoşgeldın..bende solotıca topazıo aldım memnun kalmadım..doğal durmadı..butunleşmedıde..aldıgın 3 renkttende memnun kalmayışın gözune uygun renk seçmemenden kaynaklanıyor bence..solusyondada solo care aqua kullanmalıydın..rengını deişmıyor o..benım gozumde sıyah ve ılkkez renk seçmekte zorlandım..daha once fresh look ve bl kullandım ama aynen en bellısı bıle bukdr uzmemiştı benı..şimdı bende satışa cıkardım onu hemde yarı fıyatına..oysa 2 kez taktım sadece evde..
solotıcanın charm serısı düşünuyorum ama verde marine alıcagım herhalde..grafıte mavı sanıodum ama cok koyu lacıvertmiş..ocrenınde kendını bellı etmemesınden korkuyorum yoksa o ılk ve en cok begendıgım renkti..ıce içinde alma soluk durur dedıler..mel en dogal duran ama bende amazon yeşili var bl nın ondan gerek duymuyorum..yanı verde marıne ye kaldım..solotıca açık kahve ve orta kahve gozde şahaneler yaratıyor ama sıyah gozler için denemeden almak cok zor...resım koyarsan sevınırım
evet canım opti free kullanıyorum..tek alerji yapmayan solüsyon o oldu bende..ama soldurma problemi var gerçekten..eğer onu kullanmassan bişey olmaz sanırım
bambamcım eğer opti free kullanıyorsan hemen değiştir cnm. opti free çok rahat çok güzel ama lensin rengini gerçekten koyulaştırıyor. Bak diğer forumda bir kız cor mel almıştı. opti free kullanıyordu ve 1 ay içinde lensin rengi acaip değişmiş. resimlerini ekledi. bence daha fazla bekleme değiştir solüsyonunu. ben de opti free kullanıyordum solo care e geçtim bu da en az opti free kadar iyi cnm.
Bambam bu arada senin iceların muhteşem.. delikafadulden çok yakışmış maşallah :)
ne kadar farklı görünüyor benimkilerden..
Ya donut ilk resme bayıldım nasıl güzel bir hare o ama gerçekten gözde ne kadar farklı duruyor kafam karıştı :uhm:
aynen ya bende bayildimm :kedi: donutcim cok saol tatlim paylasim icin!:1hug:
canım çok özür dilerim şimdi okuma şansım oldu mesajını..öncelikle çok teşekkür ederim detaylı açıklaman için..
haklısın solüsyon olarak opti free dışında bişey kullanmak lazım soloticalarda..
verde marineleri bende beğendim ama ondan bile korkuyorum yine garip durur diye.. mafoldumben zaten tekrar alırsam charm serisinden bişey almayı düşünüyorum bende..ya da bu sevdadan tamamen vazgeçip şaffaf lens takıcam..melin duruşu fotoğraftaki gibi olsa aslında charm mel alırım ama çok koyu bir yeşil oluyor doğal olmayan bir yeşil..tek istediğim şey sadece biraz açık kahve olsun gözüm ya daha fazlasını istemiyorum artık çok dikkat çekmek istemiyorum.. senağlama
topazio quartzo esmeralda bunlar çok iddialı..ama bizim gibi koyu renk gözlüler içinde en iyi alternatif gibi görünmüştü gözüme..aldıktan sonra bende pişman oldum bir süre ama sonra alıştım..ama bir daha kesinlikle cor almam..gözlerim ölü balık gözü gibi oldu :bbo:
arzutr o kurbanlardan biri ben olurum umarım :)))
JudiLyn evet canım soloticanın yeni rengi. Çok hoş dimi :)üstteki adamın gözleri orta-koyu kahverengi.
kizlar icemint ve crystal nedense wrlens.com da ayni lensmis gibi gostermisler. ayri 2 lens die biliordum ben kafam karisti. fikri olan nie boole merak ettim? CADIARZU:sm_confused:
http://www.wrlens.com/Products/59-natural-colors-icemint-cristal.aspx
kızlar icemint ile kristal aynı renk mi??
aynen ben de sordum onceki sayfada :smiley-cool: ben de merak ediorm. bazi sitelerde farkli gibi ayri gostermisler wrlens da ayni renk gibi gostermisler bise annamadim :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?