Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gözlerim siyah yani bende pek anlayamıyorum işte flaşın renkleri nasıl açtığını gösteriyor sanırım flaşlı resimlerdeki hali..

yeni bir albüm daha ekledim ordada quartzo ve iceların ilk geldiğindeki ve son günlerdeki halleri var..

cnm ya senin rengin quartzoymus ya bayildim sahane sositososito :asigim:
ya beni korkuttun biraz ice alr soluo die ((( opti free mi kullaniodun ? yazdin mi acaba kacirmis olabilirim pardon

bambamcım eğer opti free kullanıyorsan hemen değiştir cnm. opti free çok rahat çok güzel ama lensin rengini gerçekten koyulaştırıyor. Bak diğer forumda bir kız cor mel almıştı. opti free kullanıyordu ve 1 ay içinde lensin rengi acaip değişmiş. resimlerini ekledi. bence daha fazla bekleme değiştir solüsyonunu. ben de opti free kullanıyordum solo care e geçtim bu da en az opti free kadar iyi cnm.

cnm ya senin rengin quartzoymus ya bayildim sahane sositososito :asigim:
ya beni korkuttun biraz ice alr soluo die ((( opti free mi kullaniodun ? yazdin mi acaba kacirmis olabilirim pardon

evet canım opti free kullanıyorum..tek alerji yapmayan solüsyon o oldu bende..ama soldurma problemi var gerçekten..eğer onu kullanmassan bişey olmaz sanırım

Son düzenleme:

canım çok özür dilerim şimdi okuma şansım oldu mesajını..öncelikle çok teşekkür ederim detaylı açıklaman için..
haklısın solüsyon olarak opti free dışında bişey kullanmak lazım soloticalarda..
verde marineleri bende beğendim ama ondan bile korkuyorum yine garip durur diye.. mafoldumben zaten tekrar alırsam charm serisinden bişey almayı düşünüyorum bende..ya da bu sevdadan tamamen vazgeçip şaffaf lens takıcam..melin duruşu fotoğraftaki gibi olsa aslında charm mel alırım ama çok koyu bir yeşil oluyor doğal olmayan bir yeşil..tek istediğim şey sadece biraz açık kahve olsun gözüm ya daha fazlasını istemiyorum artık çok dikkat çekmek istemiyorum.. senağlama

topazio quartzo esmeralda bunlar çok iddialı..ama bizim gibi koyu renk gözlüler içinde en iyi alternatif gibi görünmüştü gözüme..aldıktan sonra bende pişman oldum bir süre ama sonra alıştım..ama bir daha kesinlikle cor almam..gözlerim ölü balık gözü gibi oldu :bbo:

Bambam bu arada senin iceların muhteşem.. delikafadulden çok yakışmış maşallah :)
ne kadar farklı görünüyor benimkilerden..

evet canım opti free kullanıyorum..tek alerji yapmayan solüsyon o oldu bende..ama soldurma problemi var gerçekten..eğer onu kullanmassan bişey olmaz sanırım

ay inanmiorm cidden mi hemen mi koyulasio kizlar ben aglicam sanirim ne yapcam ben eyvahedigeldismile:sinifsinif: bugun ciktim solocare aliyim die ama burada satilmio offfffffffff baska markalar var ama emin olamadim optifree den nasi kurtulcam.klava: renu var burada ama o benm goz kapagimda yara yapmisti optifree ye gecip duzeltmistim cok kurutuodu gozumu. dier bikac solusyon da denemistim hepsi rahatsizlik vermisti bi optifree ile rahat etmistim ama burada cok ii bilmedigim markalar var bikac tane daha. off hangisi koyultur fln die bilemicem tabi keske olsaydi solocare cok uzuldum. hic istemiorm icelarim koyulassin rengi tam istedigim gibi cok da hos parlaklar da :gitme::gitme::gitme::gitme:

Bambam bu arada senin iceların muhteşem.. delikafadulden çok yakışmış maşallah :)
ne kadar farklı görünüyor benimkilerden..

:asigim::1hug: cnm cok cok tesekkur ederim benm de cok sindi icime cok seviorm icelarimi valla ilk defa bi lense karsi duygusal bi bag gelistiriorm sanirsam galiba sempatiksalakcinni delirdim sempatiksalakcinni ya iste optifree solusyonum bozcak onnari die korkuorm simdi yana yakila solusyon arastircam :sinifsinif:
evt cnm seninki ile farkli duruor haklisin sende daha mavi duruor bende tam gri azicik mavimsiligi var makyajin rengine ve giydigime gore azicik deisio bazen tam gri bazen mavimsi gri oluo boshayallersmile yanniz seinn ilk zmndaki fotona benzio mesela orada daha gri duruodu fotonda biraz bulanikti aslinda foton bilmiyorumkismile gordugum kadariyla o halini benzettim.

Bu arada azicik arastirma yaptim ve abdde solocare auqa nin adinin Aquify Multi-Purpose Solution oldugunu buldum zemuszemus burada da varmis sadece adi farkliymis. cok uzulmustum bilmedigim birsey alicam die. neyse ki cinnet gecirmeden buldum sempatiksalakcinni
buraya da yaziyim dedim belki buraada olan birilerinin de isine yarar die. süprizzzzz

Ya donut ilk resme bayıldım nasıl güzel bir hare o ama gerçekten gözde ne kadar farklı duruyor kafam karıştı :uhm:

evet canım herkeste oyle farklı ki

aynen ya bende bayildimm :kedi: donutcim cok saol tatlim paylasim icin!:1hug:

rica ederim canım

soloticalar icin solo care aqua kullanın kızlar,ciba nın solusyonu.aynen ilk gunku parlaklıgında oluyor lensleriniz..ne rengi soluyor nede degisişiyor

kızlar icemint ile kristal aynı renk mi??

aynen ben de sordum onceki sayfada :smiley-cool: ben de merak ediorm. bazi sitelerde farkli gibi ayri gostermisler wrlens da ayni renk gibi gostermisler bise annamadim :1shok:

aynen ben de sordum onceki sayfada :smiley-cool: ben de merak ediorm. bazi sitelerde farkli gibi ayri gostermisler wrlens da ayni renk gibi gostermisler bise annamadim :1shok:

ben başka bir forumda aynı olduğunu fakat biraz revize edilmiş hali olduğunu yazanları gördüm geçen hafta..limbal ringin rengi değiştirilmiş ve biraz daha opaklaştırılmış öyle yazılmıştı.. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…