Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar koyu gozde verde marıne ıcın düşüncelerınız neler? charm serısı

wrlens.com/BlogPost.aspx?BlogPostID=16&&AspxAutoDetectCookieSupport=1

bu adreste koyu gözler için nasıl seçim yapılması gerektiğini anlatan bir dosya var canım buna bir bak istersen..bende yeni buldum.. yerimseniben

adresin başına www koymayı unutmayın..link olarak veremedim..

Miriana bence denemeden bilemezsin aslında corlar gözleri bayaa açıyor ama sen hare istiyorsun o yüzden charmlar da koyu duracaktır maalesef ama ben dün sendalibasic de ice ve mellerin duruşuna bayıldım tam bir mavi ve tam bir yeşil bir an keşke gözlerim benim de simsiyah olsaydı dedim :)

Burcu lenslerin yarın geliyor değil mi şimdiden hayırlı olsun hemen foto istiyoruz bu arada kendi göz rengini de çeker misin???

Burcu lenslerin yarın geliyor değil mi şimdiden hayırlı olsun hemen foto istiyoruz bu arada kendi göz rengini de çeker misin???

MimSzzzN evet geliyo ya heyecanlıyım çünkü lensler kişiden kişiye o kadar değişiyoki bide boyama farklılığıda işin içine girince herkesde farklı görünüyo benim gözlerim orta kahve yarın öğlen alıcam koyarım tabi kendi gözlerimi ve ice lı gözümü eyvahedigeldismile

Haklısın valla ben de netten alışveriş yapıp kargo beklediğim geceler uyuyamıyorum henüz lens siparişi vermedim ama gelene kadar kendimi bitiririm herhalde :)
Ben cor ice lara bayıldım bambamda ama senin albümde göz rengin pek çıkmamış koyu demişsin ama seçemedim o yüzden istedim sağol şimdiden umarım istediğin gibi durur...

canım denıcek yer yok burda..denetmıolar varsada ben bılmıyorum...
haresize alışamam ıkıncı bı hata yapmıyım...mele bnzer bı rengım var ıhtıyacm yok ..ıce ye gelınce vetman soluk durur dedı..ayrıca ıce soluyormuş zamanla buda ıkıncı etken benim mavı yada mavı yeşil lens e ıhtıyacım var..of of şu arkdsn yolladgı yere bı bakım

Miriana canım ben lens kullanamadım hiç pek tecrübem de yok hatta ben de renk konusunda inanılmaz kararsızım o yüzden pek yardımcı olamayacam sana ama demek istediğim mecburen bir renge karar verip alıp deneyecez başka çaresi yok vetman muhakkak ki çok daha iyi biliyor bu işi ben de aylardır çıkmazdayım benim işim çok daha zor lens deneyimim olmadı çünkü buradaki lenslerin hepsi bende kayma yaptı bi heves risk alıp soloticayı da deneyecem bu da olmazsa artık lens sevdasından vazgeçecem ((((((

1-2 aydır sürekli hepinizi takip ediyorum hangi göze hangi lens nasıl durmuş diye sürekli aklım farklı renklerde gidip geliyor emin olduğum tek şey yeşil istemediğim :))
Bak mavi istiyorsan çok alternatifin yok ben vetmanın koyu gözlerinde graphite yi çok beğenmiştim ama daha iddialı bir renk diyorsan verde marine ya da azul olur herhalde...

graphıte alan bı arkdsm sakın alma kopkoyu durdu kı ben koyu severdım dedı..azulda koyu durur..belırgın renk dıe umıt ettgım verde marıne..bılemıyorum ..senın gozun ne renk beklentın nedır yardımcı olım..bde neler kullandın daha once kayma yaptı demişsın hemde deneyımım yok anlıyamadım

Burcucum şimdiden güle güle kullan ice ları. Güzel durucak bence :)
Bu arada benm icemintlar shipped olmuş o nedenle cristal le değişim olmadı. ama işin güzel tarafı 15 gün içinde elimde olcak :))

Evet canım ben grafitenin flashsız gün ışığında bendeki duruşunu ekledim.Aynen o kadar mavi duruyor.Eğer yeterliyse bu mavilik düşünebilirsiniz.
Aslında konuya şöyle bir giriş yapmak istiyorum birisi için çok açık gelen bir renk diğeri için çok soluk gelebilir.Bu kişisel tercihlerle alakalı bir durum.Sizin yapmanız gereken fotoğraflardaki duruşunu göz önünde bulundurarak kendinizdede yaklaşık olarak bu tonda duracağını hesaba katmak ve öyle karar vermek .soloticalar fotoğraflarda nasıl duruyorsa iyi yada kötü sizdede öyle duracaktır.
Başımda geçen şöyle bir olayı anlatayım Balıkesirde bir kızla buluştum netten adresimi almış neyse buluştuk.Allahım nasıl iğrenç renkte resmen gözünde ben lensim diye bağıran bir şey var ama markasını hala kestiremedim:))lensinin kenarındaki siyah haresi bile bizim ortaokulda kullandığımız kareli harita metod defterleri gibi kare kare gözüken ama 5 km öteden bile masmavi duran ben lensim diyen bir marka vardı gözünde hatta sordum kendisine ya freslook dedi yada boush lomp tam hatırlamıyorum.
Herneyse topazioyu denedi aaa bu çok koyu doğal ama malesef koyu benim doğallıkla işim yok ben aşırı belirgin olan lensleri seviyorum doğal durmasını istemiyorum kiii dedi:))))
Birçok insana çok belirgin gelen topaziolar bir başkasına koyu gelebiliyor demekki anlatmak istediğim herkesin açık durmasını veya koyu durmasını istediği ton kişisel tercihine bağlı olarak değişiyor.

Ama şunu söyleyeyim arkadaşlar soloticalar gözü açarken mümkün olduğu kadar doğallıktan kopmamaya çalışıyor.Eğer çok belirgin florasan ışığı gibi karşıdan parlayan yakından damarlarından insanların gözlerine bakmaya korktuğu lenslerden hoşlananlar varsa soloticaya yaklaşmasınlar derim çünkü bu insanları solotica gibi bir marka malesef tatmin edemez beklentilerini karşılamaz :)

VETMAN çok güzel açıklamışsın,
Gerçekten bizi çok aydınlatıyorsun.Karar vermemizde çok yardımcı oluyorsun.
Ağzına,yüreğine,eline sağlık.opuyorumnanaktan

parisin yeni lenslerine bayıldım.
azula benziyormuş. acaba azulmu ki.
öyleyse azul alacağım. kesin.

Son düzenleyen: Moderatör:

okypetecim kalp kalbe karsıymıs,bende bu fotoları ıkı gun once koydum.ve azula benzıyor dedım :))))

O zaman biraz daha düşün araştır bilemiyorum :) Canım benim gözlerim orta kahve sanırım bilemiyorum işte bazen açık bazen koyu geliyor bana...Ben en son 2 yıl önce İst da optikçileri gezip piyasadaki sizlerin de bildiği markaların hepsini denedim ama hepsi sağa sola baktığımda kayıyordu en kötüsü de her göz kırptığımda lensler yukarı çıkıyordu ve ben bulanık görüyordum buna rağmen bir tane aldım ama hiç kullanamadım nedenini de anlamış değilim hala ama o gün lens sevdasından vazgeçmiştim şimdi sevdam tekrar depreşti mutlaka soloticayı da denemek istiyorum

canım ya,azul alacağım kararlıyım artık.
ben yeşillik olmayan griyede kaçmayan mavi çok aradım. bu mudur budur.
alayım bakayım.

Yooooooo vetman kesinlikle sırıtan lensleri sevmiyorum soloticaları yeni sizlerle keşfettim hepinizin lenslerini inceliyorum buna rağmen acaba sırıtır mı kayar mı diye bir sürü korkularım var ki solotica gerçekten benim bildiğim gördüğüm en güzel en doğal lenslerden sadece herkes ne istediğini çok iyi bilmeli ve mutlaka bilen birine danışmalı o yüzden buradayız sizlerin önerilerinize ihtiyacımız var...

Sağol rotincim :)Okypetecim donutcum parisin lensleri hıdrocor azula benziyor..Ama onun göz tabanı ela olduğu için onda açık durmuş.Parisdemi sonunda soloticalandı acaba.Custom lens bile olsa dokusu rengi azulla aynı kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…