- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.821
kızlar koyu gozde verde marıne ıcın düşüncelerınız neler? charm serısı
kızlar koyu gozde verde marıne ıcın düşüncelerınız neler? charm serısı
Miriana bende cor verde marineler var onlar bile koyu geliyo benim orta kahve gözlerim için
Burcu lenslerin yarın geliyor değil mi şimdiden hayırlı olsun hemen foto istiyoruz bu arada kendi göz rengini de çeker misin???
Miriana bence denemeden bilemezsin aslında corlar gözleri bayaa açıyor ama sen hare istiyorsun o yüzden charmlar da koyu duracaktır maalesef ama ben dün sendalibasic de ice ve mellerin duruşuna bayıldım tam bir mavi ve tam bir yeşil bir an keşke gözlerim benim de simsiyah olsaydı dedim :)
1-2 aydır sürekli hepinizi takip ediyorum hangi göze hangi lens nasıl durmuş diye sürekli aklım farklı renklerde gidip geliyor emin olduğum tek şey yeşil istemediğim :))
Bak mavi istiyorsan çok alternatifin yok ben vetmanın koyu gözlerinde graphite yi çok beğenmiştim ama daha iddialı bir renk diyorsan verde marine ya da azul olur herhalde...
kesinlikle custom lenstir bambamcım..fakat benım anlamadıgım milyardolarlık kadın Paris neden bu lenslerle gezer boyle custom lensler varken..
demek ki açık renk gözü kapamak kolay,koyu renk gozu aynı olcude dogallıkta acmak ımkansız..
Parıs yapamıyorsa biz asla yapamayız :))))
buarada acık kahve gozde azul aynen boyle duruyor :)))
graphıte alan bı arkdsm sakın alma kopkoyu durdu kı ben koyu severdım dedı..azulda koyu durur..belırgın renk dıe umıt ettgım verde marıne..bılemıyorum ..senın gozun ne renk beklentın nedır yardımcı olım..bde neler kullandın daha once kayma yaptı demişsın hemde deneyımım yok anlıyamadım
Evet canım ben grafitenin flashsız gün ışığında bendeki duruşunu ekledim.Aynen o kadar mavi duruyor.Eğer yeterliyse bu mavilik düşünebilirsiniz.
Aslında konuya şöyle bir giriş yapmak istiyorum birisi için çok açık gelen bir renk diğeri için çok soluk gelebilir.Bu kişisel tercihlerle alakalı bir durum.Sizin yapmanız gereken fotoğraflardaki duruşunu göz önünde bulundurarak kendinizdede yaklaşık olarak bu tonda duracağını hesaba katmak ve öyle karar vermek .soloticalar fotoğraflarda nasıl duruyorsa iyi yada kötü sizdede öyle duracaktır.
Başımda geçen şöyle bir olayı anlatayım Balıkesirde bir kızla buluştum netten adresimi almış neyse buluştuk.Allahım nasıl iğrenç renkte resmen gözünde ben lensim diye bağıran bir şey var ama markasını hala kestiremedim:))lensinin kenarındaki siyah haresi bile bizim ortaokulda kullandığımız kareli harita metod defterleri gibi kare kare gözüken ama 5 km öteden bile masmavi duran ben lensim diyen bir marka vardı gözünde hatta sordum kendisine ya freslook dedi yada boush lomp tam hatırlamıyorum.
Herneyse topazioyu denedi aaa bu çok koyu doğal ama malesef koyu benim doğallıkla işim yok ben aşırı belirgin olan lensleri seviyorum doğal durmasını istemiyorum kiii dedi:))))
Birçok insana çok belirgin gelen topaziolar bir başkasına koyu gelebiliyor demekki anlatmak istediğim herkesin açık durmasını veya koyu durmasını istediği ton kişisel tercihine bağlı olarak değişiyor.
Ama şunu söyleyeyim arkadaşlar soloticalar gözü açarken mümkün olduğu kadar doğallıktan kopmamaya çalışıyor.Eğer çok belirgin florasan ışığı gibi karşıdan parlayan yakından damarlarından insanların gözlerine bakmaya korktuğu lenslerden hoşlananlar varsa soloticaya yaklaşmasınlar derim çünkü bu insanları solotica gibi bir marka malesef tatmin edemez beklentilerini karşılamaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?