Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Hoşgeldin okypete bence de azul tam bir mavi ve sana da yakışacak...Ne güzel böyle bir karar verip ben bu lensi alıyorum diyenlere bayılıyorum süpersiniz...

Akitraya söz vermiştim bugün

çektim taze taze.
Didem çok sağol sanırım aradığım gri icemint
Vetman çok yakışmış yine kafam karıştı.
Albümede tam yüz ekliyorum
cok tsk ederm canım cok incesin opuyorumnanaktan
esmeraldaya bayılıyorum siparişimi verdim hadi hayırlısıııı opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım..
sağol yakışacak galiba... umarım sende aradığın rengi bulursun...
okypetem hosgeldim canım opuyorumnanaktan

yok canım senin için söylemedim genel olarak bazı insanların buraya yazdıklarını okuyunca geçen gün başımdan geçen bir olayla konuya örnek verdim.
Burada boushlomp lenslerin soloticalardan daha güzel durduğunu yazanlar vardı onlar için söyledim ya alışmışlar yapay lenslere soloticalar sönük gelmiş tabiki.
Herkezin zevki ve tercihi farklıdır bazı insanlar var benden beyaza bakan lensler bile istiyorlar yani o kadar açık olmalı diyenler var.Şimdi bu insanı mel gibi bir renk tatmin edebilirmi?Tabiki etmez.Çok haklısın herkez ne istediğini çok iyi bilmeli lensini öyle almalı sonuçta buradaki resimlerden çok farklı bir renk değil gözlerinde duran renkler.
Öyle insanlar varki 2 ay topazio resmi gösteriyorum çok belirgindir diyorum aldığı gün ay bu çok belirginmiş ben bunu kullanamam diyor sonrada başlıyor soloticaları kötülemeye:))

b&l yok freshlook valla soloticanın yanından geçemez ne doğallık olarak ne rahatlık ve konfor olarak..
valla beyaza bakan lens alanlara da şaşarım ben....
ne öyle zombi gibi dolaşacaklar..
zevk tabii. ama garip bir zevk olduğuda aşikar

akitra sevindim esmeraldaya.
Crystal nc serisimi sadece?yoksa mint gibi 2 yönlümü takılıyor?
Vetman minti şişesinde çekermisin?
Bambamcım ice çok yakışmış aydınlık fotoları bekliyorum.
Burcucum seninde lenslerii görücem inşallah

kızlaar cor ice'larımı aldım vetmana tekrardan öpücüklerimi gönderiyorum zemuszemus
fotoları çekip albümüme koyuyorum hemen

canım ya,azul alacağım kararlıyım artık.
ben yeşillik olmayan griyede kaçmayan mavi çok aradım. bu mudur budur.
alayım bakayım.

benim charm azul gelince karar verirsin okypetecim.göz rengimiz benziyo senle.donutun koyduğu facia azul resminden sonra korktum bende valla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…