Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar optifreede çok açık duran lensleri koyultuyor vede doğallaştırıyor.
yani her solüsyonun ayrı bir özelliği var...

burcu84 çok doğal ve hoş durmuş..
daliah ve bambamdaki gibi güzel olmuş. güle güle kullan...

baktım ındırdım ama dosya hatalı..cıkmadı bende..:1shok:

Burcu süper olmuş ice lar. hem çok doğal hem de yüzüne çok gitmiş, çok çok güzel görünüyorsun. artık rahat rahat kpss çalışabilirsin opuyorumnanaktan başarılar bu arada.

aynı değil berry. crystal in limbal ringi gri, biraz daha opak ve pupili daha darmış. tabi bunlar söylenenler. gerçekten nasıl olduunu 15 gün içinde öğrenicez :)

Burcucum hayırlı olsun ben de çok beğendim gerçekten çok yakışmış...Ben senden resim istemiştim mümkünse birinde ice birinde kendi gözünle resim çeker misin uygun vaktinde...

canım ya,azul alacağım kararlıyım artık.
ben yeşillik olmayan griyede kaçmayan mavi çok aradım. bu mudur budur.
alayım bakayım.

hoşbulduk canım..
sağol yakışacak galiba... umarım sende aradığın rengi bulursun...

okypetecim cnm hosgeldin opuyorumnanaktan hayirli olsun yeni lenslerin boshayallersmile sana yakismamasi ithimali oldugunu hic sanmiorm ben valla tabi yakisir gule gule mutlulukla kullan :asigim::1hug:

kesinlikle katiliorm inanilmaz doal soloticalar ben de bircok marka kullandim buna freshlook b&l de dahil her ikisini de ben kendimde hic sevmiorm. bir sure sophistic kullandim pahali ve iyi bir lens oldugu soylenir 3 - 4 yil kullandim ama simdi solotica alinca arasinda daglar kdr doallik farki oldugunu gordum ilk gun cok sasirmistim yani benm kendi dusuncem solotica suana kdr gordugum en doal lens. :asigim:hatta ben bile ilk alirken bu kdr beklemiordm acikcasi sempatiksalakcinni

cnm cok cok tesekkur ederim berrycim :asigim: eklicem foto cok guzel cekemedim aydinlikta gunduzleri calisio oldugumdan hep isigi kaciriorm burcucum koymus foto ondaki gibi aydinlik hali guzel yakalamis o ben de cekince eklicem boshayallersmile

cok tsk ederm canım cok incesin opuyorumnanaktan
esmeraldaya bayılıyorum siparişimi verdim hadi hayırlısıııı opuyorumnanaktan

okypetem hosgeldim canım opuyorumnanaktan

akitracim hayirli olsun lensler :1hug:

ay teşekkür ederim yaa korkumdan hemen solo care Aqua solüsyonumuda aldım hiç diğerler solüsyonlarıma değdirmicem umarım solmazlar :))

ahahaha onu dicektim tatlim ya ben de almissin bile. dicektim dun aldim ben de ve sanki bu gun daha parlak lenslerim onceki gibi optifreedeydi sanki matlasmaya baslamisti bile ya da tamamen psikolojik bi durumdu bilmiorm ama dun aldim sonunda optifree den kurtuldum kaydirigubbakcemile2hihoyyyt matlasmasin lenslerimizzz olumunekankayizsmile hihihih. cok cok yakismis cnm sana icine sindi iisalla tamamen cok cok sevndm :icecream:

okypetecim cnm hosgeldin opuyorumnanaktan hayirli olsun yeni lenslerin boshayallersmile sana yakismamasi ithimali oldugunu hic sanmiorm ben valla tabi yakisir gule gule mutlulukla kullan :asigim::1hug:

hoşbulduk canım..güzel sözlerine çok teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi olur...

aynı değil berry. crystal in limbal ringi gri, biraz daha opak ve pupili daha darmış. tabi bunlar söylenenler. gerçekten nasıl olduunu 15 gün içinde öğrenicez :)

ay cnm ben de cok merak icindeyim bu konuda. ayni mi deil mi bilmiorm ama ikisininde su son konan fotolari sahaneydi. almayi dusunuorm bende ilerde. icemint ya da crystal. merakla bekliorm dideemcim lenslerini hihihihi :kedi: kisa surede gelecegine cok sevndm cnm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…