- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.861
burcu84 çok doğal ve hoş durmuş..
daliah ve bambamdaki gibi güzel olmuş. güle güle kullan...
wrlens.com/BlogPost.aspx?BlogPostID=16&&AspxAutoDetectCookieSupport=1
bu adreste koyu gözler için nasıl seçim yapılması gerektiğini anlatan bir dosya var canım buna bir bak istersen..bende yeni buldum.. yerimseniben
adresin başına www koymayı unutmayın..link olarak veremedim..
benim charm azul gelince karar verirsin okypetecim.göz rengimiz benziyo senle.donutun koyduğu facia azul resminden sonra korktum bende valla.
canım ya,azul alacağım kararlıyım artık.
ben yeşillik olmayan griyede kaçmayan mavi çok aradım. bu mudur budur.
alayım bakayım.
hoşbulduk canım..
sağol yakışacak galiba... umarım sende aradığın rengi bulursun...
yok canım senin için söylemedim genel olarak bazı insanların buraya yazdıklarını okuyunca geçen gün başımdan geçen bir olayla konuya örnek verdim.
Burada boushlomp lenslerin soloticalardan daha güzel durduğunu yazanlar vardı onlar için söyledim ya alışmışlar yapay lenslere soloticalar sönük gelmiş tabiki.
Herkezin zevki ve tercihi farklıdır bazı insanlar var benden beyaza bakan lensler bile istiyorlar yani o kadar açık olmalı diyenler var.Şimdi bu insanı mel gibi bir renk tatmin edebilirmi?Tabiki etmez.Çok haklısın herkez ne istediğini çok iyi bilmeli lensini öyle almalı sonuçta buradaki resimlerden çok farklı bir renk değil gözlerinde duran renkler.
Öyle insanlar varki 2 ay topazio resmi gösteriyorum çok belirgindir diyorum aldığı gün ay bu çok belirginmiş ben bunu kullanamam diyor sonrada başlıyor soloticaları kötülemeye:))
b&l yok freshlook valla soloticanın yanından geçemez ne doğallık olarak ne rahatlık ve konfor olarak..
valla beyaza bakan lens alanlara da şaşarım ben....
ne öyle zombi gibi dolaşacaklar..
zevk tabii. ama garip bir zevk olduğuda aşikar
akitra sevindim esmeraldaya.
Crystal nc serisimi sadece?yoksa mint gibi 2 yönlümü takılıyor?
Vetman minti şişesinde çekermisin?
Bambamcım ice çok yakışmış aydınlık fotoları bekliyorum.
Burcucum seninde lenslerii görücem inşallah
cok tsk ederm canım cok incesin opuyorumnanaktan
esmeraldaya bayılıyorum siparişimi verdim hadi hayırlısıııı opuyorumnanaktan
okypetem hosgeldim canım opuyorumnanaktan
ay teşekkür ederim yaa korkumdan hemen solo care Aqua solüsyonumuda aldım hiç diğerler solüsyonlarıma değdirmicem umarım solmazlar :))
okypetecim cnm hosgeldin opuyorumnanaktan hayirli olsun yeni lenslerin boshayallersmile sana yakismamasi ithimali oldugunu hic sanmiorm ben valla tabi yakisir gule gule mutlulukla kullan :asigim::1hug:
kizlar quartzo yu tek satmiyolarmis
biraz önce mailime cevap geldi.... öff ya
aynı değil berry. crystal in limbal ringi gri, biraz daha opak ve pupili daha darmış. tabi bunlar söylenenler. gerçekten nasıl olduunu 15 gün içinde öğrenicez :)
pinaxcim merhabalr cnm, hangi siteden denedin dier siteleri dene bence tatlim yaa iisalla dierlerinden olur eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?