Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aman aman sakın ha bende dün gittim solo care aqua aldım artık ondan başkasını kullanmam :))

evt cnm ben de cok korktum valla oldugu gibi kalmasini istiorm lenslerin o yuzden solo care yasasin! bu arada bugun ilk defa solo care da durmus lens taktim ve sanirim optifree dekinden daha da rahatim bugun nedense alla alla.. normalde seffaf lenslerle optifree ile cok rahattim ama onceki gun icelar biraz kuruluk yapmisti gozumde optifree de durmustu onceki gecesinde ama bugun tik yok sahane hicbise hissettmiorm boole olmasina da cok sevndm iyi bir solusyonmus guclubacismile

parana lentes e sordum canim, sadece cift satiyolarmis....

wrlens e de mail attim, henüz cevap gelmedi. Baska da nereye sorabilirim bilmiyorum :1closedeyes:

pinaxim otica belluci ye da mail atmayi dusunmez misin bi de orasi var ya hani? sormandan zarar cikmaz. ya nie boole dediler sonucta kaybolma ya da yirtilma fln olunca gidio mu lensler neden tek olmasin iisalla wrlens den daha olumlu bir cevap gelir cnmcm :Saruboceq:

hoşbulduk canım..güzel sözlerine çok teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi olur...

cnm benm gercek dusunlerimi soledim samimiyim hem goz tabanindan dolayi cok sanslisin hem de yuzune de her renk gider o yuzden bence yakisicak :içelim:

yalnız şunu göze alın arkadaşlar.
benimde bir ara lensimin teki
yeni almıştım yırtıldı..
optiikteki bayana sordum doktorada,renkli lenslerde renkler farkediyor.
çiftler aynı renk oluyor ama başka bir çiftte renk farkı oluyormuş.
o yüzden bana tek alma çift al mutlaka demişlerdi.
bunu dikkatede alın derim...

akannehir ay bu da dooru sansa gibi bi durum o zmn eyvahedigeldismile

çok sevindim canım memnun olduğuna..hihoyyytbende takmıyorum birkaç gündür bir gözümde hep kızarıklık var açınca inşallah bende rahat ederim..

baktım ındırdım ama dosya hatalı..cıkmadı bende..:1shok:

benim bilgisayarımda dosya var istersen bir adres ver ben sana yollayayım?
temel olarak anlatılan şey koyu renk gözlülerin hangi rengi seçerse dramatik bir değişim olacağını yine hangisini seçerse daha az belli olan bir değişim yaratacağı..birde + değerlerde renk daha koyu olur - değerlerde renk daha açılır diyor ve numarasızlar en parlak olanlarıdır demiş..

dramatic değişim için Charme ice/verde marine/grafite ve Quartzo/topazio/esmeralda
daha az bir değişim için charme mel/nc ice/charme ocre/hidrocor mel önerilmiş..

If you have dark brown eyes...
The best model for you is HidroCharme.
HidroCharme has more opacity than other models.
The colors are more lighter than other models.
The change is more effective on your dark eyes.
HidroCharme has a thicker circle around the lenses, so it
enlarge your iris. Itmakes your iris larger .This is very nice.
The HidroCharme do not have a circle around the pupil, so
your vision do not get Blurred when you are blinking.
HidroCharme has a thicker circle around the lens, so from
a very close look to the eye it may look less natural than the
othermodels. But I use themand they are very beautiful
and natural. Until now , no one has noticed that I wear the
HidroCharme contact lenses.

ingilizce bilmeyen arkadaşlar içinde ben çevireyim
eğer koyu kahve gözleriniz varsa
Sizin için en iyi model hidrocharmedır
Hidrocharmeın diğer modellerden opasitesi daha fazladır
Renkleri diğer modellerden daha açıktır
koyu gözlerinizde değişim daha etkili olacaktır
Hidrocharmda lensin etrafında daha kalın bir çizgi vardır buna göre irisi büyütür.İrisinizi daha büyük yapar.bu çok hoş.
Hidrocharmda göz bebeğinin etrafında yuvarlak yoktur böylece görüşünüz gözlerinizi kırptığınızda bulanıklaşmaz.
hidrocharmda lensin etrafında kalın çizgi vardır bu yüzden yakından bakılınca gözleriniz diğer modellerden daha az naturel görünebilir falan filan diyor..hidrocharmelarımı taktığımda kimse farketmedi filan ve hayat hikayesi gerisi..

işte böyle yazıyor Lisanın blogunda..iyice kafam karıştı en opaklar corlar değilmiydi :bbo:kafamçokkarıştı

ee buda tersini söylüyor bizde charmların cor ve ncden her zaman daha koyu gösterdiğini düşünüyoruz..Hidrocharmeın diğer modellerden opasitesi daha fazladır
Renkleri diğer modellerden daha açıktır

buda daha açıktır demiş.
kafam karıştı şimdi..

aynen benimde çok karıştı..:1shok:

aynen benimde çok karıştı..:1shok:

corlar cok opak deil gunes isigina dooru bakinca saydamlastigini gorebiliorsunuz. rengi acik ve gozumde deisim yapior ama saydam bi lens yani ben cok karsilastirma yapamiorm tabi dier seriler ama bendeki corlar bu sekilde. benm de iice kafam karisti :uhm:

The result color is different from one model to another.
For example:
— HidroCharmeMel on dark eyes = Honey/light Emerald .
Very nice and pure color.
— Natural Colors Mel on dark eyes = dark green .Very natural but very gentle,
sometimes the color is too transparent , it is unnoticeable. If you dreamed
about the honey color, this will not give you the color you wanted. In this
case you should take the HidroCheame Mel.
— The Ice color is different – the color is good in both models.
HidroCharme Ice on dark eyes = beautiful Bluish Very nice pure color.
Natural Colors Ice on dark eyes = Medium Grey toMedium bluish .very
nice and pure color.

Bu da yine o blogtan..
Hidrocharme mel koyu gözde=bal/açık zümrüt çok güzel ve saf renk
N.C mel koyu gözde=koyu yeşil Çok doğal ama çok hafif bazen renk çok transparan ve anlaşılmaz.Eğer bal rengini hayal ediyorsanız bu size istediğiniz rengi vermeyebilir.Buna göre hidrocharme mel seçmelisiniz..
Ice rengi farklıdır tüm modellerde renk iyidir..
charme ice koyu gözde =güzel mavimsi çok güzel saf bir renk
nc ice koyu gözde=orta griden orta maviye..çok güzel ve saf renk..

kafamçokkarıştı

azuldan bahsediyormu açık gözde azul.
açık kahve gözlerden bahsediyormu hangi renkler gider diye...

teşekkürler...ayy umarım vardır varsa çok sevinirim bal rengi, açık kahve gözlerde hangi soloticaları önermişler..merak ettim gerçekten şimdi.
.

yavruş sagol ama ben zaten gozume en uygunun charm oldugunu bılıyorum renkten emın deılım..hangı renk....mavi yada mavı yesıl ıstıyorum dogal..ocredede aklım kaldı yada verde marına ..

azuldan bahsediyormu açık gözde azul.
açık kahve gözlerden bahsediyormu hangi renkler gider diye...

şu açılıcakmı bilmiyorum ama

wrlens.com/NewsLetters/20090728-3/How%20To%20Choose%20Your%20Perfect%20Soloticas%20Color%20Contact%20Lenses%20For%20Medium%20to%20Light%20Brown%20Eyes.pdf

burda yine orta kahve açık ve bal rengi gözler için dramatik değişim filan istersen blue ve green marinein tüm modellerini seçebilirsin diyor..

yavruş sagol ama ben zaten gozume en uygunun charm oldugunu bılıyorum renkten emın deılım..hangı renk....mavi yada mavı yesıl ıstıyorum dogal..ocredede aklım kaldı yada verde marına ..

canım rica ederim..ben sipariş verdim çok büyük bir değişim istemediğim için ocre sipariş ettim artık o da olmassa bırakıcam zaten aklım ocrede kalmıştı en azından denemiş olurum..verde marine güzel bence..

ben de bakmistim orta kahve icin ama bulamamistim sitede bulursan supper olur cnm zemuszemus

adresi verdim canım yukardaki mesajımda ama açılırmı bilmiyorum bende açılıyor açılması lazım..
ama yinede yazanları kopyalayayım ben..
Tips for Medium to Light brown
natural eye color…
If your natural eye color is medium or light brown you have much more options
with Solotica’s color contact lenses.
The perfect model for you is Natural Colors .
The colors of this model are less opaque than the Hidrocharme or Hidrocor
models, so the result color is very natural and can give you a dramatic change as
Well. The Hidrocor model is also recommended for you , The Hidrocor ‘s colors
Are lighter than the NC ‘s colors.
Note that the result color is different from one person to another ,since the lenses
are semi transparent and blends with your natural eye color.
You can google for the word “Solotica” so you can see many videos of these contact
lenses , but it is very important to know what is the natural eye color of the of the
person who wears the contact lenses. Please note that the result color on your eye
depends also in the model. As you will see in the next page .

Aaaa bende de açılmadı.Bende çok merak ettim.
Açık gözlere hangi renkleri önermişler.:uhm:

Aaaa bende de açılmadı.Bende çok merak ettim.
Açık gözlere hangi renkleri önermişler.:uhm:

niye açılmıyor anlamadım ya :bbo:

belkide pdfle alakalı bişeydir..

dramatik değişim için
esmeralda quartzo topazio/blue (bu azul herhalde)
blue ve verde marinein her modeli
hidrocharm ice/verde/verde marine/blue/graphite

daha az değişim için
n.c ice/mel/verde/graphite/ocre
cor ice/mel/verde/graphite/ocre
charme mel/ocre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…