- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.881
aman aman sakın ha bende dün gittim solo care aqua aldım artık ondan başkasını kullanmam :))
parana lentes e sordum canim, sadece cift satiyolarmis....
wrlens e de mail attim, henüz cevap gelmedi. Baska da nereye sorabilirim bilmiyorum :1closedeyes:
hoşbulduk canım..güzel sözlerine çok teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi olur...
yalnız şunu göze alın arkadaşlar.
benimde bir ara lensimin teki
yeni almıştım yırtıldı..
optiikteki bayana sordum doktorada,renkli lenslerde renkler farkediyor.
çiftler aynı renk oluyor ama başka bir çiftte renk farkı oluyormuş.
o yüzden bana tek alma çift al mutlaka demişlerdi.
bunu dikkatede alın derim...
evt cnm ben de cok korktum valla oldugu gibi kalmasini istiorm lenslerin o yuzden solo care yasasin! bu arada bugun ilk defa solo care da durmus lens taktim ve sanirim optifree dekinden daha da rahatim bugun nedense alla alla.. normalde seffaf lenslerle optifree ile cok rahattim ama onceki gun icelar biraz kuruluk yapmisti gozumde optifree de durmustu onceki gecesinde ama bugun tik yok sahane hicbise hissettmiormboole olmasina da cok sevndm iyi bir solusyonmus guclubacismile
baktım ındırdım ama dosya hatalı..cıkmadı bende..:1shok:
ee buda tersini söylüyor bizde charmların cor ve ncden her zaman daha koyu gösterdiğini düşünüyoruz..Hidrocharmeın diğer modellerden opasitesi daha fazladır
Renkleri diğer modellerden daha açıktır
buda daha açıktır demiş.
kafam karıştı şimdi..
aynen benimde çok karıştı..:1shok:
azuldan bahsediyormu açık gözde azul.
açık kahve gözlerden bahsediyormu hangi renkler gider diye...
benim bilgisayarımda dosya var istersen bir adres ver ben sana yollayayım?
temel olarak anlatılan şey koyu renk gözlülerin hangi rengi seçerse dramatik bir değişim olacağını yine hangisini seçerse daha az belli olan bir değişim yaratacağı..birde + değerlerde renk daha koyu olur - değerlerde renk daha açılır diyor ve numarasızlar en parlak olanlarıdır demiş..
dramatic değişim için Charme ice/verde marine/grafite ve Quartzo/topazio/esmeralda
daha az bir değişim için charme mel/nc ice/charme ocre/hidrocor mel önerilmiş..
If you have dark brown eyes...
The best model for you is HidroCharme.
HidroCharme has more opacity than other models.
The colors are more lighter than other models.
The change is more effective on your dark eyes.
HidroCharme has a thicker circle around the lenses, so it
enlarge your iris. Itmakes your iris larger .This is very nice.
The HidroCharme do not have a circle around the pupil, so
your vision do not get Blurred when you are blinking.
HidroCharme has a thicker circle around the lens, so from
a very close look to the eye it may look less natural than the
othermodels. But I use themand they are very beautiful
and natural. Until now , no one has noticed that I wear the
HidroCharme contact lenses.
ingilizce bilmeyen arkadaşlar içinde ben çevireyim
eğer koyu kahve gözleriniz varsa
Sizin için en iyi model hidrocharmedır
Hidrocharmeın diğer modellerden opasitesi daha fazladır
Renkleri diğer modellerden daha açıktır
koyu gözlerinizde değişim daha etkili olacaktır
Hidrocharmda lensin etrafında daha kalın bir çizgi vardır buna göre irisi büyütür.İrisinizi daha büyük yapar.bu çok hoş.
Hidrocharmda göz bebeğinin etrafında yuvarlak yoktur böylece görüşünüz gözlerinizi kırptığınızda bulanıklaşmaz.
hidrocharmda lensin etrafında kalın çizgi vardır bu yüzden yakından bakılınca gözleriniz diğer modellerden daha az naturel görünebilir falan filan diyor..hidrocharmelarımı taktığımda kimse farketmedi filan ve hayat hikayesi gerisi..
işte böyle yazıyor Lisanın blogunda..iyice kafam karıştı en opaklar corlar değilmiydi :bbo:kafamçokkarıştı
azuldan bahsediyormu açık gözde azul.
açık kahve gözlerden bahsediyormu hangi renkler gider diye...
yavruş sagol ama ben zaten gozume en uygunun charm oldugunu bılıyorum renkten emın deılım..hangı renk....mavi yada mavı yesıl ıstıyorum dogal..ocredede aklım kaldı yada verde marına ..
bir sonraki yazımda orta kahve gözlerden bahsedeceğim yazılmış..
açık kahvede var mı bilmiyorum
ben bi bakıyım belki yayınlamıştır..
ben de bakmistim orta kahve icin ama bulamamistim sitede bulursan supper olur cnm zemuszemus
şu açılıcakmı bilmiyorum ama
wrlens.com/NewsLetters/20090728-3/How%20To%20Choose%20Your%20Perfect%20Soloticas%20Color%20Contact%20Lenses%20For%20Medium%20to%20Light%20Brown%20Eyes.pdf
burda yine orta kahve açık ve bal rengi gözler için dramatik değişim filan istersen blue ve green marinein tüm modellerini seçebilirsin diyor..
Aaaa bende de açılmadı.Bende çok merak ettim.
Açık gözlere hangi renkleri önermişler.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?