Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

liv cim cor verde marine uzakdan çok çok belli olan bi renk diil ama ice uzakdanda bayağı belli.
ya charm nasıl koyu gözler için olurki o zaman bi sonraki seçimim charm ocre veya cor ocre olur benimde. Ya ocreler benimde çok hoşuma gidiyoo

benim kullandıgım ice hatalıydı galiba gözüme baya koyu gelmişti yani nasıl anlatsam grafite ile aralarında 2-3 ton farkı vardı o yuzden hemen elden çıkmıştım ...ice sana çok yakışmış güle güle kullan cnm

aaaaay evet ocreyi bende çok merak ediyorum charm ocre kullanan herkes çok masum durduğunu soyluyorlar denemek lazım delikafadulden

cnm cok cok saol acildi dosyayi aldim :1hug::asigim:

verde ve ice da bence çok değiştiriyo ya

bencede hihoyyyt beni de resmen gri yapti yani. canim benm senne benzio bende durusu ile senin :1hug::asigim:
kisiden kisiye deisio olabilir ama charme ice acaba yani daha da mi deistirio bana daha koyu gelmisti. ay bi de charme ice mi alsam hauehaueuaeu sempatiksalakcinni

senadali basic canım buradaki bilgilerin hepsinin doğru olduğunu söyleyemeyeceğim.
Çünkü charm ıce gözlerde çok büyük dramatic derken çarpıcı bir değişim yapmıyor.
İçlerinde en dramatic seri esmeralda topazio quartzo daha sonra mavilerde en belirgin azul ve verdemarine. yeşillerdede en belirgin sadece esmeralda ..Diğer renkler çok dramatic(çarpıcı) bir değişim sağlamıyor..

Burcu canım güle güle kullan cor ıcelarını zemuszemus..Kızlar bu arada blogspot adresimi imza kısmına yazdım blogspot adresimde soloticalar hakkında bol bol resim ve bilgi bulabilirsiniz:)

Son düzenleme:

vetmancım bende hep senin yazdıklarını takip ettim bugüne kadar..yani sen bütün lensleri bildiğin için senin söylediklerine daha çok güvenirim..doğrudur canım :)
kaydirigubbakcemile3

kıslarr ya bi sürü sayfa okudum kımse esmeraldalar için hiç bişey soylememıs neredeysee.benım gozum kahvrengı koyu yanii oyle acıklıkla bal rengıyle falan alakası yok yesıl ıstıyorum yanı bellı yesıl oyle ama doğallık herseyden on planda tabii.tabı boyle yılanımsı koyu bı yesılde ıstemıyorum esmeralda almak ıstıyorum ama korkuyorumdaa ühühühüühüh yardımcı olurmusunuz kıslarr.yada baska onerebılceğınız lens varmı

canım üzülme.quartzoyu da çok fazla beğenmezdin sen.çünkü topazio ya benziyor.

Tatlim Quartzo yu denedim ben, topaziodan daha dogal geldi bana... Yada bana daha iyi gitti diyelim. Diger tekini istedigimden eminim, cevap bekliyorum hala. Yaninda bir de charm ocreleri alicam. Ice lardan cok emin degilim. Sen memnun degilmisin yoksa quartzo dan canim? :uhm:

canım quartzoyu sadece resim çekmek için evde taktım.daha dışarıda hiç denemedim.ama kötü diil.rengi güzel.sadece diğerleri daha doğal diye dedim.charm ocre ye bayılıcaksın bence.şimdiden hayırlı olsun canım.

Son düzenleme:

eğer doğallık arıyorsan verde olabilir.

Burcu canım güle güle kullan cor ıcelarını zemuszemus..Kızlar bu arada blogspot adresimi imza kısmına yazdım blogspot adresimde soloticalar hakkında bol bol resim ve bilgi bulabilirsiniz:)

vetmancım çok teşekkür ederim az önce dersin başından kalktım tabi sabah uyanır uyanmaz evdede olsam lenslerimi taktım çok rahatlar bi sonraki siparişimde olur inşallah en kısa zamanda çünkü bu şeyler beni çok mutlu ediyo :sm_cool:

Ben bugün solotica quartzolarımı aldım. Resim ekledim. Bütün lensler vardı karar vermekte çok zorlandım ama quartzolarım süper artık diğerlerinide sonraki ay alırım.:lepi:

tenine saçına çok gitmiş cerensedef eminim gerçektede daha doğal duruyolardı güle güle kullaan :teytey:

Haklisin cnm, digerleri daha dogal tabi ama quartzo da cok yakisti sana :)
Charm ocre yi alicam artik, yaninda quartzo verseler de vermeseler de .... boshayallersmile

quartzolar bayağa bir yeşil durmuş.
Didem sen crystal mi sipariş verdin minti değiştirdinmi?
Bende mint le crystalin farkını anlayamadım pek crystal daha opak ve yeşil,mint daha grimsi.ben melde charme daha açık diyordum ice içinde aynı fikirdeydim.Demek benim gibi düşünenlerde varmış.
Ben ice pek sevmiyorum aradığım gri mint sanırım

kıslarr ya bi sürü sayfa okudum kımse esmeraldalar için hiç bişey soylememıs neredeysee.benım gozum kahvrengı koyu yanii oyle acıklıkla bal rengıyle falan alakası yok yesıl ıstıyorum yanı bellı yesıl oyle ama doğallık herseyden on planda tabii.tabı boyle yılanımsı koyu bı yesılde ıstemıyorum esmeralda almak ıstıyorum ama korkuyorumdaa ühühühüühüh yardımcı olurmusunuz kıslarr.yada baska onerebılceğınız lens varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…