- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.901
verde ve ice da bence çok değiştiriyo ya
liv cim cor verde marine uzakdan çok çok belli olan bi renk diil ama ice uzakdanda bayağı belli.
ya charm nasıl koyu gözler için olurki o zaman bi sonraki seçimim charm ocre veya cor ocre olur benimde. Ya ocreler benimde çok hoşuma gidiyoo
adresi verdim canım yukardaki mesajımda ama açılırmı bilmiyorum bende açılıyor açılması lazım..
ama yinede yazanları kopyalayayım ben..
Tips for Medium to Light brown
natural eye color…
If your natural eye color is medium or light brown you have much more options
with Solotica’s color contact lenses.
The perfect model for you is Natural Colors .
The colors of this model are less opaque than the Hidrocharme or Hidrocor
models, so the result color is very natural and can give you a dramatic change as
Well. The Hidrocor model is also recommended for you , The Hidrocor ‘s colors
Are lighter than the NC ‘s colors.
Note that the result color is different from one person to another ,since the lenses
are semi transparent and blends with your natural eye color.
You can google for the word “Solotica” so you can see many videos of these contact
lenses , but it is very important to know what is the natural eye color of the of the
person who wears the contact lenses. Please note that the result color on your eye
depends also in the model. As you will see in the next page .
verde ve ice da bence çok değiştiriyo ya
cnm cok cok saol acildi dosyayi aldim:1hug::asigim:
niye açılmıyor anlamadım ya :bbo:
belkide pdfle alakalı bişeydir..
dramatik değişim için
esmeralda quartzo topazio/blue (bu azul herhalde)
blue ve verde marinein her modeli
hidrocharm ice/verde/verde marine/blue/graphite
daha az değişim için
n.c ice/mel/verde/graphite/ocre
cor ice/mel/verde/graphite/ocre
charme mel/ocre
kizlar quartzo yu tek satmiyolarmis
biraz önce mailime cevap geldi.... öff ya
senadali basic canım buradaki bilgilerin hepsinin doğru olduğunu söyleyemeyeceğim.
Çünkü charm ıce gözlerde çok büyük dramatic derken çarpıcı bir değişim yapmıyor.
İçlerinde en dramatic seri esmeralda topazio quartzo daha sonra mavilerde en belirgin azul ve verdemarine. yeşillerdede en belirgin sadece esmeralda ..Diğer renkler çok dramatic(çarpıcı) bir değişim sağlamıyor..
canım üzülme.quartzoyu da çok fazla beğenmezdin sen.çünkü topazio ya benziyor.
Tatlim Quartzo yu denedim ben, topaziodan daha dogal geldi bana... Yada bana daha iyi gitti diyelim. Diger tekini istedigimden eminim, cevap bekliyorum hala. Yaninda bir de charm ocreleri alicam. Ice lardan cok emin degilim. Sen memnun degilmisin yoksa quartzo dan canim? :uhm:
kıslarr ya bi sürü sayfa okudum kımse esmeraldalar için hiç bişey soylememıs neredeysee.benım gozum kahvrengı koyu yanii oyle acıklıkla bal rengıyle falan alakası yok yesıl ıstıyorum yanı bellı yesıl oyle ama doğallık herseyden on planda tabii.tabı boyle yılanımsı koyu bı yesılde ıstemıyorum esmeralda almak ıstıyorum ama korkuyorumdaa ühühühüühüh yardımcı olurmusunuz kıslarr.yada baska onerebılceğınız lens varmı
Burcu canım güle güle kullan cor ıcelarını zemuszemus..Kızlar bu arada blogspot adresimi imza kısmına yazdım blogspot adresimde soloticalar hakkında bol bol resim ve bilgi bulabilirsiniz:)
Ben bugün solotica quartzolarımı aldım. Resim ekledim. Bütün lensler vardı karar vermekte çok zorlandım ama quartzolarım süper artık diğerlerinide sonraki ay alırım.:lepi:
canım quartzoyu sadece resim çekmek için evde taktım.daha dışarıda hiç denemedim.ama kötü diil.rengi güzel.sadece diğerleri daha doğal diye dedim.charm ocre ye bayılıcaksın bence.şimdiden hayırlı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?