Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Doğallık herşeyden ön planda diyorsan esmeralda değil mel düşünmeni öneririm. Esmeralda'da daha ziyade belirgin değişim ve çarpıcılık ön planda.

tercih meselesi esmeralda iddialı dikkat çeken bir lens ben saçı boyalı kişilere pek önermiyorum çünkü lens zaten belirgin belirgin saçlarda daha da doğallıktan uzaklaşılır.Bu tamamen benim fikrim

esmeraldz ekleyeyim sana

berry31 cnm cok saoll esmeraldaları bazı kısılere cok yakıstırıyorum ozellıkle vetmana sendede cok hoş durmus ama bende de oylemı olur bılmıyorum bnde sacım boyalı ewt bı rısk aslında kumraL tonlarında boyalı korkuyorum bı yandanda denemeden bu kadar para verıp sora kullanmadan bı kanera atmak hem değişiklik olsun ıstıyorum yesıl olsun hemde doğal allahım sanırım cok sey ıstıyorum ihhihihih

benim saçlarım açık kumral ama esmeralda bende de güzel duruyor.. profilime bakarsanız resmim var esmeraldayla.. ..

esmeralda çok doğal değil ama belirgin bir yeşil fosforlu değil.yaprak yeşili ben beğeniyorum yılan gözü diyende var ilk için riskli bir renk verde olabilir

ewt okypetede cok gsll durmuss bnde saclarım ztn aaman aman oyle kızıl cok sarı falan deıll acık kumral ama dığer lenslerde bazıları cok kotu durmus ıntntte bakıyorumda ssuanda esmeraldalar bazılarında gerkceten cok gls dururken bazılaerında cok ıtıcı olmuss verde için bı ornek resım varmı kıslar elınızde

Haklisin cnm, digerleri daha dogal tabi ama quartzo da cok yakisti sana :)
Charm ocre yi alicam artik, yaninda quartzo verseler de vermeseler de .... boshayallersmile

saol canım benim.quartzo için farklı yerlere mesaj at.birde türkiyede vetmana sor istersen .sen buraya geliyorsun arada nası olsa.

saol canım benim.quartzo için farklı yerlere mesaj at.birde türkiyede vetmana sor istersen .sen buraya geliyorsun arada nası olsa.

Evet canim vetmana sordum zaten, yardimci oluyo su an sagolsun :)

Ben temmuz ayinin basindan itibaren 3 veya 4 hafta ceshme de olucam cnm, belki de oraya gelene kadar beklerim..opuyorumnanaktan

vetmancım bende hep senin yazdıklarını takip ettim bugüne kadar..yani sen bütün lensleri bildiğin için senin söylediklerine daha çok güvenirim..doğrudur canım :)
kaydirigubbakcemile3
Canım estafurullah :)Ne zaman isterseniz yardımcı olurum renkler konusunda nasıl duracağını siz bana sorun ben söylerim size:)
Didem bery kızlar siz natural colours ıce mint şişesinden foto istemiştiniz yeni çektim sıcak sıcak:))

Henüz gelmedi bery gelince onuda çeker koyarım .
Livcim dün yeni fotolar yükledim bloğuma çok fotoğraf yok henüz yeni yeni düzenliyorum bol bol fotoğraf ekliycem hatta lenslerin şişelerinden duruşlarınıda tek tek koymayı planlıyorum bloguma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…