Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman valla sağol herşey için arkadaşlar ben bişey istiyorum yaa kararımı verdim hıdrocor marıne alıcam . gözlerim ela açık bir ela hatta yazın yeşilimsi. bu renk gözü olup marıne kullanan arkadaşlar bi foto koyarmısınız acaba merak ediyorum nasıl duruyor. bir kaç güne alıcam vetmancım bende

vetmancım icemintlerin sendeki duruşuna bayıldım keşke hareli olanları da olsa =(
ben hala kararsızım bu ikinci soloticamı hangi renk almam gerektiğine karar veremiyorum
ilki cor grafite idi ama bence iri gözlülülere cor gitmiyor o yüzden şu an charm düşünüyorum ki charmda da en iisi mel sanırım...kullananların yorumlarını okudum ama yinede bir daha sormak istiyorum charm mel hkkında yorum yapabilirler mi tekrardan...
birde cristali mi beklesem acaba diyorum hani hare eklenmiş deniliyor ya...acaba haresi nasıl olacak???
kızlar bi yardım edin ne ypmalıyım???

Kızlar bu da benim göz rengim kusura bakmayın aceleyle çekip koydum hemen artık daha fazla beklemek istemiyorum sanırım gözlerim orta kahve şimdi sizin yorumlarınızı bekliyorum ilk defa solotica alacağım hatta ilk defa lens kullanacağım aklımda charm mel,graphite ve ice var hepinizin yardımlarını bekliyorum...Şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• $DSCF3758crop.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSCF3754crop.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 35
Bu arada mavi ya da grimsi bir ton istiyorum ama buna rağmen mel e de bazılarında bayıldım o yüzden aklımdan çıkmıyor.Quartzo yu da çok beğendim ama şimdilik radikal bir değişiklik düşünmüyorum bir de ben gözbebeğimin loş ortamda çoook büyüdüğünü keşfettim o yüzden belki pupili küçük gelebilir diye düşündüm quartzonun.Gözümle kaynaşsın istiyorum benim gözlerim hareli gibi o yüzden cor düşünmemeliyim değil mi kızlar gerçi bazılarında charm da çok belli ediyor kendini bilemiyorum anlayacağınız yardım lütfen...

keşke vaktim olsa dışarıya bile dün bi lensleri almaya çıktım ama yaptığımda ilk işim buraya koymak olucak söz bilmiyorumkismile

Canım sağol :)Icemintler hareli zaten çift taraflı olduğu için hareli olan n.c tarafınıda kullanabilirsin hıdrocor tarafını kullanabilirsin çok güzel bir renk tavsiye ederim:)

Evet canim vetmana sordum zaten, yardimci oluyo su an sagolsun :)

Ben temmuz ayinin basindan itibaren 3 veya 4 hafta ceshme de olucam cnm, belki de oraya gelene kadar beklerim..opuyorumnanaktan

pinaxcim cnm karar vermissin ocreler diledigin gibi durur iisalla cnm. senin goz tabaninda guzel olacaktir bence. hadi hayirlisi boshayallersmile

Burcu canım güle güle kullan cor ıcelarını zemuszemus..Kızlar bu arada blogspot adresimi imza kısmına yazdım blogspot adresimde soloticalar hakkında bol bol resim ve bilgi bulabilirsiniz:)

vetmancim blog ve icemint fotosu icin cok saol cnm :1hug:kaydirigubbakcemile2delikafaduldenben de iceminti ve crystali cok merak edenlerdenim.sonra almak istiorm sempatiksalakcinni

Berry benim icemint kargolandığı için crystal ile değişim olmadı.
Vetmancım icemint resimleri için çok tşkler. Gözümde hangi renk durucak pek bir tahminim yok ama içerisinde ki grilik hoşuma gitti.
Cerensedef bahsettiğin yerde sadece quartzo mu bulunuyor? başka solotica renkleri deneme şansımızda var mı acaba?

Burcu canım bana msn den sormuşsun solocare kullan kesinlikle lensinin renginde bir değişme olmaz.
Eğer lensinizin rengi açık geldiyse ve koyultmayı düşünüyorsanız kesinlikle opti free kullanın bir arkadaşım lenslerini opti free ile oldukça koyulttu:)

crystal daha opak ama mint çok güzel kabında ne zaman gelir lensin didem

Zaten ıcemintin yapısı dokusu n.c mel ile n.c ıce karışımı gibi bir şey:)Lense şişesinde baktığınızdada gözünüzdeki gibi ışığın açısına göre renk hem ıce gibi mavimsi hemde mele benzeyen boyamasından dolayı yeşilimsi duruyor.Hakikaten özel bir renk .
Cristalinde geldiğinde nasıl olduğunu göreceğiz :)Ama ben cristali çok daha açık bekliyordum...

berry evet crystal daha opak. Ben onu da çok beğendim aslında ama wrlens in crystalin tanıtım videosundaki duruşunu hiç beğenmedim. Aynı lens nasıl bu kadar farklı durabiliyor ya. Linkini atıyorum. Tam bir gri. Eğer bu şekilde duruyorsa hiç hoş değil. Burda crystal le iceminti aynı lens gibi göstermişler fakat crystal ,cemint a göre daha opak ringi gri.
http://www.youtube.com/watch?v=ixlqg8NftPI
Lensim 15 güne kadar gelir inş.

dideem cnm cok saol video icin. ay cnm lenslerini ben de merakla bekliorm valla cnm bayanssulusmile
crystalin haresi olmasi lazim deil mi gri bi haresi vardi resimlerde burada hic belli deil cok mat bir gri durmus. ya da gozun beyaz kismina gelmis haresi ondan cok belli belirsiz. wrlens nedense ayni lensmis gibi gosterio ama icemintte sonucta cift tarafli onun haresi var nc kisminda daha belirgin nie ayni gosteriolar yaw :umursamaz:

yaa benim icemint te içime tek sinmeyen tarafı pupilin geniş olması. n.c nin pupilleri geni oluyo ya o nedenle biraz dert ediyorum :) Crystalin de diğer videolarını çok beğendim ama bu attığımda pek beğenmedim, ışığın da etkisi olabilir bu. icemintim gelsin bir cor alıcam. corların ve charme ların pupilleri çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…