- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.941
kızlar vetmanın blogundaki cor ocrenin rengi nasıl sizce?
http://solotica-arzu.blogspot.com/p/solotica-hidrocor-serisinin-renkleri.html
Canım sağol :)Icemintler hareli zaten çift taraflı olduğu için hareli olan n.c tarafınıda kullanabilirsin hıdrocor tarafını kullanabilirsin çok güzel bir renk tavsiye ederim:)vetmancım icemintlerin sendeki duruşuna bayıldım keşke hareli olanları da olsa =(
ben hala kararsızım bu ikinci soloticamı hangi renk almam gerektiğine karar veremiyorum
ilki cor grafite idi ama bence iri gözlülülere cor gitmiyor o yüzden şu an charm düşünüyorum ki charmda da en iisi mel sanırım...kullananların yorumlarını okudum ama yinede bir daha sormak istiyorum charm mel hkkında yorum yapabilirler mi tekrardan...
birde cristali mi beklesem acaba diyorum hani hare eklenmiş deniliyor ya...acaba haresi nasıl olacak???
kızlar bi yardım edin ne ypmalıyım???
Evet canim vetmana sordum zaten, yardimci oluyo su an sagolsun :)
Ben temmuz ayinin basindan itibaren 3 veya 4 hafta ceshme de olucam cnm, belki de oraya gelene kadar beklerim..opuyorumnanaktan
Burcu canım güle güle kullan cor ıcelarını zemuszemus..Kızlar bu arada blogspot adresimi imza kısmına yazdım blogspot adresimde soloticalar hakkında bol bol resim ve bilgi bulabilirsiniz:)
Canım estafurullah :)Ne zaman isterseniz yardımcı olurum renkler konusunda nasıl duracağını siz bana sorun ben söylerim size:)
Didem bery kızlar siz natural colours ıce mint şişesinden foto istemiştiniz yeni çektim sıcak sıcak:))
crystal daha opak ama mint çok güzel kabında ne zaman gelir lensin didem
berry evet crystal daha opak. Ben onu da çok beğendim aslında ama wrlens in crystalin tanıtım videosundaki duruşunu hiç beğenmedim. Aynı lens nasıl bu kadar farklı durabiliyor ya. Linkini atıyorum. Tam bir gri. Eğer bu şekilde duruyorsa hiç hoş değil. Burda crystal le iceminti aynı lens gibi göstermişler fakat crystal ,cemint a göre daha opak ringi gri.
http://www.youtube.com/watch?v=ixlqg8NftPI
Lensim 15 güne kadar gelir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?