Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

isigin etkisi olabilir evt cnm haklisin. cnm aslinda endise ediorsun ama icemint cok hos 2 tarafli fln bana icine sinicek gibi gelior boshayallersmile

bence charme ice olabilir yada nc graphite bu arada göz rengimiz yakın senle

Berry sağol cvp ın için sende esmeraldadan başka renk var mı bir görsem...Düşündüğüm aslında charm serileri ama ice açık renk olduğu için haresi çok sırıtır mı acaba charm ice fotosu var mı arkadaşlar???

Vetman 696 da kendi gözümün fotosunu koydum sen ne dersin ve diğer arkadaşlar kimsenin fikri yok mu

Arkadaşlar burada baya konuşulmuş okuyabildiğim kadarını okudum, takip edebiliğim kadar ettim. Ama yeni üyeyim ve malum bütün yorumları okuma şansım yok...:kedi: Benim göz rengim koyu kahverengi, siyaha yakın. Tenim çok beyaz. Saçlarım sarı-kızıl. Kaşlarım ve kirpiklerim orta-açık kahverengi. Ben YEŞıL lens istiyorum. Rainbow Giallo'yu da KK'de çok övmüşler. Solotica Esmeralda ve Verde de güzel görünüyor. Bana hangisini tavsiye edersiniz? Lütfen yardııımmmm... bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…