Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Teşekkür ediyorum... Da... Ben Esmeralda ve Verde arasındaki farkı sormuştum... Çok mu soru soruyorum, kusura bakmayın lütfen... :kedi:
Canım esmeralda soloticanın en opak serisindendir koyu yada açık olması farketmiyor yaklaşık olarak tüm gözlerde aynı duruyor..
Ama verde soloticanın yarı opak renklerinden olduğu için herkezin gözünde farklı durur.
Soloticalar fotoğraflarda nasıl duruyorsa sizdede öyle duruyor.Ama yarı opak renklerin duruşunu sizin göz renginize yakın birinde görmelisiniz

anlıyorumda iki farklı lens ve tarz anlatması çok detaylı.ancak fotolardan netten bakarak anlayabilirsin.Dikkate almadığıdan değil yani..
Esmeralda opak ve farklı bir seri nc den.verdenin hem charme ı coru ve nc si var.

vetman10, berry31 çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için... Ben Google görsellerden ikisini de bir aratayım en iyisi...

Bu arada sanırım siz bu lensleri satıyorsunuz... Bazı fotoğraflarda noktalı noktalı bir görüntü var, sanki gözün üzerinde gözenekler varmış ya da tülbent gerilmiş gibi, korkunç :1no2: Bu fotodan kaynaklı bir şey midir? Yoksa o şekilde görünebiliyor mu?

Rotin ve berry teşekkür ederim ben de vetmanla konuştum az önce ve aklıma ilk takılan lensi charm meli sipariş verdim burada ilk didem de beğenmiştim zaten şimdi berry seninkileri de gördüm gerçekten çok güzel inşallah bende de böyle durur...Şimdi sabırla bekliyorum bakalım...

aaa cnm hayirli olsun boshayallersmile mel guzel bi renk cok doal rahat kullanilabilecek bir renk kaydirigubbakcemile2 benm de sonraki tercihim olucak iisalla nc mel hihih :1hug:mutlulukla kullan cnm.

cnm vetman sana bilgi vericektir ama gorunce hemen yaziyim dedim ben o goruntu fotodan kaynakli kesinlikle oole durmuor cok homojen duruor hatta onceden bir suru marka kullandim bu kdr homojen renk dagilimi hicbirinde yoktu cnm merak etme o acidan hihoyyyt

vetman10, berry31 çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için... Ben Google görsellerden ikisini de bir aratayım en iyisi...

Hayır canım o çok yakın macro çekimlerde objektifin resmi yüzlerce kez büyütmesinden dolayı kaynaklanan bir durum öyle olsa hiç bu kadar insan solotica alır ve bu görüntüden bahsetmezmi gerçekte asla öyle durmuyor..
Benim imza kısmımda yazan blogspot adresimi kopyalayıp tarayıcına yapıştırsan orada soloticalarla ilgili bir çok fotoğraf ve bilgi bulabilirsin canım:)

Vetman siselerin üzerinde renk tonu numarasi varmis.. 1-38 arasinda oluyomus bu numara... ben siseye bakiyorum bulamiyorum, tam olarak nerde yaziyo bu numara? Bi fikrin var mi? Siparisi verebilmem icin nr.yi vermem gerekiyor..

öyleymis berry, bende yeni ögrendim

Kizlar sakin lens sisenizi cöpe möpe atmayin, bi sise hep kalsin elinizde! Ben bu siseyi atmis olsaydim simdi siparisi veremiycektim lensin diger teki icin ... aklinizda bulunsun

Bambam sağol canım bakalım hayırlısı ilk tercihimi yaptım işte eğer soloticalar uyarsa gözüme teker teker hepsini denerim herhalde...Dün fotomu koydum sizlerin hiçbiri yoktu bir tek berry ve rotin cvp verdi ben de daha fazla sabretmek istemedim verdim hemen siparişi inşallah pişman olmam...

Berry sende başka hangi renkler var madem gözlerimiz aynı bir de hangi lensin farklı görünüyordu???

nasıl yani boyama farkımı oluyormus
aman Allah onu secebiliyormuyuz ki ?
bnm ki ya cok koyu gelirse eyvahedigeldismile

kızlar bişi sorcam esmeralda koyu yaprak yeşili gbi mi duruyor ?? berry deki duruşunu begeniyorum fakat bazı gözlerde koyu duruyor o cok kötü acık soft bir yeşil istiyorum karar veremedim icemint, cor mel ve esmeralda arasında kararsız kaldım=((( bu arda icemint crystal'in revize edilmiş haliymiş...

kızlar bugün lenslerimle ilgili ilk yorumumu aldım tamda benim istediğim tepkiyi verdi uzakdan mavi gibi durduğunu ama biraz yakından tam gri olduğunu söyledi :))
bu arada bi iki foto daha koydum cor ice la saçlarım falan daha düzgün :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…