- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.981
Canım esmeralda soloticanın en opak serisindendir koyu yada açık olması farketmiyor yaklaşık olarak tüm gözlerde aynı duruyor..Teşekkür ediyorum... Da... Ben Esmeralda ve Verde arasındaki farkı sormuştum... Çok mu soru soruyorum, kusura bakmayın lütfen... :kedi:
Canım esmeralda soloticanın en opak serisindendir koyu yada açık olması farketmiyor yaklaşık olarak tüm gözlerde aynı duruyor..
Ama verde soloticanın yarı opak renklerinden olduğu için herkezin gözünde farklı durur.
Soloticalar fotoğraflarda nasıl duruyorsa sizdede öyle duruyor.Ama yarı opak renklerin duruşunu sizin göz renginize yakın birinde görmelisiniz
Rotin ve berry teşekkür ederim ben de vetmanla konuştum az önce ve aklıma ilk takılan lensi charm meli sipariş verdim burada ilk didem de beğenmiştim zaten şimdi berry seninkileri de gördüm gerçekten çok güzel inşallah bende de böyle durur...Şimdi sabırla bekliyorum bakalım...
Bu arada sanırım siz bu lensleri satıyorsunuz... Bazı fotoğraflarda noktalı noktalı bir görüntü var, sanki gözün üzerinde gözenekler varmış ya da tülbent gerilmiş gibi, korkunç :1no2: Bu fotodan kaynaklı bir şey midir? Yoksa o şekilde görünebiliyor mu?
vetman10, berry31 çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için... Ben Google görsellerden ikisini de bir aratayım en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?