Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Gözzün siyaha yakınsa koyu durur soloticanın en opak ve belirgin yeşili esmeralda koyu durmaz

hihoyyyt Ne güzel hemen karar vermişsin,hayırlı olsun.
Güzel olur bence,hem doğal hemde gözle iyi kaynaşıyor.
Çabuk karar verenlere hayranım.

kendi göz rengimi isteyen bi kullanıcı vardı onuda unutmuşum hemen onuda koyuyorum geç oldu biraz ama kusura bakmasın

gözlerim acık kahve berrycim. cnm sence dogal bir tonmu sokakta nasıl duruyo ? birde alışveriş merkezlerinde spotlar malum nasıl olyo rengi böle merhaba ben geldim bunlarda benim lenslerim durumu oluyormu=)))? birde gözü pörtlek gösteriyomu sence))?

Rotincim sağol canım aslında evet alırken hemen ilk aklımdakini söyledim ama 1-2 aydır takip ediyorum ben hepinizi....

Burcucum ben istemiştim canım...

Baktım şimdi albümüne çok koyuymuş göz rengin ya da öyle çıkmış o zaman ice bana olmazdı herhalde benim gözlerim daha açık...

ya bence açık olanlara daha çok gider gibi geliyo bana gözle bütünleşir vetman'a sormak lazım gerçi o bu işin ustası ama bence açık gözlerde çok daha güzel durur.
ama benim yinede açık gözlülere tavsiyem charm ice olurdu :)
ben bi sonraki siparişimi charm ice veya ocre'den yana kullanıcam

çok doğal değil ama loş ışıkta muhteşem gün ışığında tabiki daha belli oluyor pascharcım.mel gibi değil ama bilmeyen çok az kişi lens olduğunu anladı.hatta lens almaya gitmiştim kız neden alıyorsunuz gözünüz renkli demişti.
Ama tipini çok değiştiriyor ben öyle hergün lens takan biri değilim arada takıyorum zaten

berrycim peki son soru=)) mel ve esmeralda denemiş biri olarak esmeraldamı cor mel mi ? esmeralda ok yeşil falan ama cok da dogal diil diyosun anladıgım kadarıyla cor mel bazı fotolarda yeşil bazılarındaysa cok karaktersiz bir renk yani göze sıcak bir yeşil renk veriyormu sence?

öyleymis berry, bende yeni ögrendim

Kizlar sakin lens sisenizi cöpe möpe atmayin, bi sise hep kalsin elinizde! Ben bu siseyi atmis olsaydim simdi siparisi veremiycektim lensin diger teki icin ... aklinizda bulunsun

PİNAX sağol senin sayende yeni bir şey daha öğrendik.
Hani diyoruzya seninkinin boyaması daha koyu yada açık diye,demek ki bundan da kaynaklanıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…