Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

BURCU sendeki duruşu daha güzel,daha doğal geldi bana...

Aaa hatırladım OKYPETE doğru,bende çok beğenmiştim.

PıNAX sağol senin sayende yeni bir şey daha öğrendik.
Hani diyoruzya seninkinin boyaması daha koyu yada açık diye,demek ki bundan da kaynaklanıyormuş.

evet rotin bende sasirdim dogrusu.. benim sise de 2 yaziyo insallah renk farkliligi olmaz :)

Bunu da ögrendik artik :) lensleriniz geldigi zaman iki sisede de ayni numara olmasina dikkat edin bari, aksi takdirde siseyi hic acmayin belki geri gönderme sansiniz olur..

Son düzenleme:
Pinax ben de wrlensten alınabilir demiştim görüşmen iyi olmuş...Bu arada bu numaralar şişenin neresinde oluyor farklı numaraların boyaması farklı mı olurmuş ki :uhm:

Pinax ben de wrlensten alınabilir demiştim görüşmen iyi olmuş...Bu arada bu numaralar şişenin neresinde oluyor farklı numaraların boyaması farklı mı olurmuş ki :uhm:

Demek ki oluyormus cnm )) siseyi baya cevirdim baktim bir sürü numara yaziyo ama sadece bir tane tek haneli sayi vardi o da 2 ...1-38 arasinda oluyo denince bende odur diye düsündüm... Benim sise de rengin adinin yazdigi yerin hemen üstünde yaziyo sayi... ama her zaman oraya mi yaziyolar bilmiyorum...

cnm sanırım sende esmeralda almayı duunuysun bende almk ıstıyorum gozlerım koyu kahverengı aslında brs radıkal bı değiişim olsun ıstıyoum yesıl ve brs acık bı yesıl ıstıyorum tabıkı cokta acık deıll renk olarak n uygunu esmralda gozukuyor cunku bı coğu k.kahve gozu sdc ela yapıyor gıbı bu tamamen değiştiriyor ama cokmu yapay olur merak edıyorum sankı hafıf bı makyajla cok gsl bı renk cıkar dıye de dusunmuyorm deılım ama berrıynın dedığı gıbı saclar boyalı falan olsada doğal renklerde olrsa daha ıyı olur.eğer karar verır alırsan resımlerını isterızz cnm

Hımm tamam tatlım sağol sonuçta bilen birinden öğrendiğine göre böyle birşey vardır dikkat ederiz artık...

Ben de aynen senin durumundayım canım. Gözlerim koyu kahverengi ve ben de biraz kendini belli eden bir yeşil istiyorum. Ben bu forumda çok araştırdım. Arkadaşlar da yardımcı oldular sağolsunlar... Bence de bize en uygunu Esmeralda. Rainbow Giallo da çok övülmüş ama onda pek belirgin bir değişiklik olmaz bizde. Koyu kahverengi gözlü olduğumuz için... Ben de sanırım 2-3 hafta içinde Vetman'dan bir çift Esmeralda isteyeceğim kaydirigubbakcemile3

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim pınarx sizin lenslerinizi görmek amacıyla fotolarınıza baktım... Ama kendi göz renginize bayıldımmmm harikaa maşallaaahh hiç lense ihtiyacınız yok Yine de insan bazen değişiklik istiyor tabi. Lensler çok doğal durmuş asla anlamam lens olduğunu kaydirigubbakcemile3

tsk ederim lfbrls ))) arada sirada güzel oluyo ama insanin kendisi renkli renkli görmesi :)

Ben esmeralda derim belirgin ve rengine bayılıyorum.Mel dede charme bence ,tabi seçim senin bir resmini koysaydın albüme

pinaxxx canım kafam karıstı benim
cok önemli bi yere dikkat cektin tmm da
numarayı biz secemiyoruz dimi rastgele geliyor yani
anlamadım yani :sinifsinif:

pinaxxx canım kafam karıstı benim
cok önemli bi yere dikkat cektin tmm da
numarayı biz secemiyoruz dimi rastgele geliyor yani
anlamadım yani :sinifsinif:

evet canim biz secemiyoruz onu... ama tipki bende oldugu gibi lensin biri olup biri olmayinca, renk bakimindan uyumlu olmasi icin lazimmis bu numara...

bizim yapabilicegimiz tek sey lensler geldiginde, iki sisede de ayni renk tonu numarasi yazmasina dikkat etmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…