Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

valla gelince görücez berry. inşallah öyledirr :) bir de icemint söylendiği gibi pupili geniş değilmiş, çok geniş pupil sevmiyorum..

neden istediğn gibi durmadı acaba?bende dusunuyorum da bundan almayı

kızlar bişey dikkatimi çekiyor uzun zamandır. sitelerdeki satış fiyatları ! mesela paranalentes. 128 brl diyor. yani 128 brezil reali. türk parasına çevirince 109 lira yapıyor. fakat yine aynı site dolarla almak isteyene 85 dolar diyor. bunuda çevirince 126 lira ediyor. şimdi bizim bunu brl olarak ödeme şansımız yokmu. yani paylap ile brl olarak ödemek mümkünmü . eğer öyleyse daha da ucuza gelmezmi ?

bende onu diyorum . paypalda ödeme yaparken para birimi seçme nasıl oluyor.usd yerine brl seçilebiliyormu. eğer öyle ise ucuza gelir. yada sitenin portekizce versiyonunda, web sitesi üzerindenmi almalı . direk brl olarak hesaplayıp aktarsın paypal

yok kızlar varya kafayo yedim yicem. yazılanları okudukça ortadan ikiye ayrılcammmmmmm. ay ne sorunlu bi hatunum ben yaaaa. son kes soruyorum ne olur kusura bakmayınnnn ne olur. benim gözler açık ela yeşil gibi. beren saat varya onunkine çok yakın. ben öyle bir mavi sityorumkiii kedi gözü gibi böyle yeşillik olmıcak hangisini alıcam yaaaa karar veremedim. resimle çok yakından çekim hep. en son elanın üzerine topaıo var ama çok yakın çekim anlayamıyorum. yokmu başka resim yada gözü benim gibi olupta topazıo kullanan salı günü sipariş vercem ama hala karar veremedimmmmmm

senin göz renginde quartzo ve topazio duruşu pinaxda var.quartzo gri yeşil .topazio ela gözde yeşile bakıyor canım.
Bence en net maviyi nc azulla yada cor azulla elde edersi

neden istediğn gibi durmadı acaba?bende dusunuyorum da bundan almayı

Ben almadan önce çok inceledim çok doğal dursun istiyordum göz rengim koyu kahve ne bilim daha koyu renk durur diye tahmin ediyordum gören arkadaşlarım çok beğendiler ama ben yakıştıramadım açıkçası adore aylık lens aldım bi yellow rengini o daha koyu ve sanki kendi gözüm gibi ama ilginç olanı bir gözüme adoreyi diğerine hidrocharm meli taktım ikisi o kadar yakın ki birbirine..eğer zaten alan olmazsa kullnıcam melleri,sonuçta hem yıllık hem de biton para verdim..ama dediğim gibi siz almak isterseniz arzu hanım a sorun(vetman) bende ondan aldım zaten..

cnm kedi gibi bir mavi göz istiyosan elegance baby blue alacaksın. natural touch diyede geçiyor.

yada mesela benim gibi bir göz renginde Quartzo nasıl durur acaba

Sizin göz renginize yakın fotoğraflar pinaxda birde okypetede var onların profiline bakabilirsiniz.Azul tamam net bir mavidir ama topazio kadar belirgin mavi değildir.Fotoğraflara bakıp en çok hangisini begendiyseniz az çok sizdede ona yakın bir renk duracaktır en sağlıklı kararı kendiniz verebilirsiniz sitedeki yorumlar bazen insanları çok yanıltabiliyor bu çok önemli arkadaşlar.
Size en doğru kararı verdirecek tek şey kendi gözünüze yakın renkteki gözlerde lenslerin duruşunu dikkate almak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…