- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.281
Pinax canım sende n.c mel fotosunu quartzo sandım bir an ne kadar değişik durmuş sende meller .Ama bilakis bir o kadarda harika durmuş çok begendim gerçekten melleri sende ama göz tabanın bayağı açık sanırım elamı açık kahverengimi?
Ben almadan önce çok inceledim çok doğal dursun istiyordum göz rengim koyu kahve ne bilim daha koyu renk durur diye tahmin ediyordum gören arkadaşlarım çok beğendiler ama ben yakıştıramadım açıkçası adore aylık lens aldım bi yellow rengini o daha koyu ve sanki kendi gözüm gibi ama ilginç olanı bir gözüme adoreyi diğerine hidrocharm meli taktım ikisi o kadar yakın ki birbirine..eğer zaten alan olmazsa kullnıcam melleri,sonuçta hem yıllık hem de biton para verdim..ama dediğim gibi siz almak isterseniz arzu hanım a sorun(vetman) bende ondan aldım zaten..
Eki Görüntüle 43512
Eki Görüntüle 43513
Eki Görüntüle 43514
Bazı arkadaşlar yakıştı bazıları büyük buldu sizcd melde ve graphite de charme serisini mi nc yi mi tercih ediyim
bencce charm mel canım kaydirigubbakcemile5Eki Görüntüle 43512
Eki Görüntüle 43513
Eki Görüntüle 43514
Bazı arkadaşlar yakıştı bazıları büyük buldu sizcd melde ve graphite de charme serisini mi nc yi mi tercih ediyim
pınax senin avatardaki resmindekii lensler solotıca nın hangi rengi
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
güzel duruyor gerçekten ama mel daha hoş sanki mel'e karar verdim çok saolasın bu arada kaydirigubbakcemile5
int. sitelerinden baktımda hep numarasız numarasız diynce bir umutsuzluk sardı o kadar bakındım numaralısı yokmuymuş diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çokk saolasın canm hemen bakıyorum kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Kızlar konuyla alakasız ama sophistic magic green kullanan varmı aranızda? yada resmine rastalayan bu aralarda sophistiğe kaydı aklım koyu bi yeşildir diye onu düşünüyorum ama resim bulamadım yaa burdaki optiklerde de yok bilmiyorumkismile
rica ederim cnm ne demek :1hug::asigim:
cnm ben kullandim sophistic green. koyu ama guzel bir yesil tarihi gecti elimde var ama matlasti rengi azcik eski fotolara bi bakarim bulursam eklerim fotosunu. olmadi tarihi gecmis olanla bi cekmeye calisirim ama cok kendi renginde deiller artiki bi de optifree de duruorlar uzun zmndir iice koyulasti o yuzden. guzel bi renk hos duruor dier renklerine gore daha doal. ama cnm soloticalar kdr doal deil. ama gene yesili bir nevi daha doal duruor. eklersem haber veririm cnm sana :1hug:
Çok teşekkürler canım çok makbule geçer vallahi eklersen nette de bulamadım opuyorumnanaktan mel alacam zaten canım bide sophistic magic green düşünüyorum ekleyince mesaj atarsan çok sevinirim canım ...Bide amazon colors yeşilini görmüşsündür tonu farklımı ondan?Amazon yeşili güzel ama açık bi yeşil sophistic magic green daha koyu sanırım o yüzden onu düşünüyorum... Şeniz
cnm ya fotolarima baktim mevcutta sadece 2-3 tane var elimde eski fotolarim yok malesef bu pcimde. olanlarda da renk belli deil. ben en iyisi yeni foto cekiyim. yarin eklerim cnm msg aticam sana :1hug: amazon colors ile renkleri ayni die biliordum ama cok emin deilim. sadece biri senelik dieri 3 aylik die biliordum ama yanilior olabilirim. ben sophistic kullandim lovely grey ve magic green bir de magic blue. 3 u de var elimde ama gri ve yesilin malesef tarihi gecti. :umursamaz:
ayy canımcım zahmet olacak ama magic green ve grinin fotolarını çekip eklersen çok sevinirim bende amazon kullandım canım sophisticle arasında ton farkı var diye biliyorum ama bilmiyorum tam olarak amazon açık yeşil durdu bende ben bi iki ton daha koyu istiyorum... bilmiyorumkismile Bazıları aynı renk bazıları ise sophistic daha koyu diyor ekleyince karar veririm artık Şeniz
Kızlar konuyla alakasız ama sophistic magic green kullanan varmı aranızda? yada resmine rastalayan bu aralarda sophistiğe kaydı aklım koyu bi yeşildir diye onu düşünüyorum ama resim bulamadım yaa burdaki optiklerde de yok bilmiyorumkismile
cnm albumumde grey olanin bi resmi vardi bir tane daha ekledim simdi eski fotolardan. genelde gri kullandigim icin daha cok foto var onunla. green ile cekip eklicem. talep gonderiorm sana kabul edersen albumume bakabilirsin cnmcm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?