Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canim sagol )) bilmiyorum ki aslinda acik kahverengi ama ela diyenlerde oluyo... albümde var kendi göz rengim. Sen karar ver :))

hmm senden almak ısterdım cnm ama benım gozler 5.50,,adore yle aynı dogallıkta mı dıyosun??ben hıc bellı olmasın ıstıyorum bellı oluyor muydu sende

Kızlar konuyla alakasız ama sophistic magic green kullanan varmı aranızda? yada resmine rastalayan bu aralarda sophistiğe kaydı aklım koyu bi yeşildir diye onu düşünüyorum ama resim bulamadım yaa burdaki optiklerde de yok bilmiyorumkismile

Kızlar ben mel ve ocrede kesinlikle charme tercih ederimm, tabi bu demek değildir ki n.c ve cor güzel değil. Sadece mel ve ocre hem koyu hem de gerçekten çok doğal iddiasız renkler, kalın hare çok yakışıyor ve dikkat çekmiyor çünkü rengin kendisi de koyu. mavi tonlarında da kalın hareyi grafite e yakıştırıyorum. Daha doğrusu grafite in bütün serileri güzel bence tercihe kalmış.

rica ederim cnm ne demek :1hug::asigim:

cnm ben kullandim sophistic green. koyu ama guzel bir yesil tarihi gecti elimde var ama matlasti rengi azcik eski fotolara bi bakarim bulursam eklerim fotosunu. olmadi tarihi gecmis olanla bi cekmeye calisirim ama cok kendi renginde deiller artiki bi de optifree de duruorlar uzun zmndir iice koyulasti o yuzden. guzel bi renk hos duruor dier renklerine gore daha doal. ama cnm soloticalar kdr doal deil. ama gene yesili bir nevi daha doal duruor. eklersem haber veririm cnm sana :1hug:

Çok teşekkürler canım çok makbule geçer vallahi eklersen nette de bulamadım opuyorumnanaktan mel alacam zaten canım bide sophistic magic green düşünüyorum ekleyince mesaj atarsan çok sevinirim canım ...Bide amazon colors yeşilini görmüşsündür tonu farklımı ondan?Amazon yeşili güzel ama açık bi yeşil sophistic magic green daha koyu sanırım o yüzden onu düşünüyorum... Şeniz

cnm ya fotolarima baktim mevcutta sadece 2-3 tane var elimde eski fotolarim yok malesef bu pcimde. olanlarda da renk belli deil. ben en iyisi yeni foto cekiyim. yarin eklerim cnm msg aticam sana :1hug: amazon colors ile renkleri ayni die biliordum ama cok emin deilim. sadece biri senelik dieri 3 aylik die biliordum ama yanilior olabilirim. ben sophistic kullandim lovely grey ve magic green bir de magic blue. 3 u de var elimde ama gri ve yesilin malesef tarihi gecti. :umursamaz:

ayy canımcım zahmet olacak ama magic green ve grinin fotolarını çekip eklersen çok sevinirim bende amazon kullandım canım sophisticle arasında ton farkı var diye biliyorum ama bilmiyorum tam olarak amazon açık yeşil durdu bende ben bi iki ton daha koyu istiyorum... bilmiyorumkismile Bazıları aynı renk bazıları ise sophistic daha koyu diyor ekleyince karar veririm artık Şeniz

cnm albumumde grey olanin bi resmi vardi bir tane daha ekledim simdi eski fotolardan. genelde gri kullandigim icin daha cok foto var onunla. green ile cekip eklicem. talep gonderiorm sana kabul edersen albumume bakabilirsin cnmcm :1hug:

bende vardı canım.senin gözlerin ela benimki gibi.güzel durur bence.

cnm albumumde grey olanin bi resmi vardi bir tane daha ekledim simdi eski fotolardan. genelde gri kullandigim icin daha cok foto var onunla. green ile cekip eklicem. talep gonderiorm sana kabul edersen albumume bakabilirsin cnmcm :1hug:

Çok yakışmış lovely grey sana canım maşallah çokda güzelsin Şeniz resim uzak diyemi koyu görünüyor gerçektede koyu bir grimi yada gözlerinmi koyu renk ay ne çok soru sordum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…