- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.301
kızlar,
yeni resimleri albüme ekledim isteyenler bakabilir. (charm ocre,charm ice,charm mel,quartzo ve kendi göz rengim.)
kızlar,
yeni resimleri albüme ekledim isteyenler bakabilir. (charm ocre,charm ice,charm mel,quartzo ve kendi göz rengim.)
Sedef canım hayırlı olsun lenslerin çok yakışmış güle güle kullan. N.C Mel sana büyük gelmişti diye hatırlıyorum ama Cor büyük gelmiş gibi görünmüyor. Tam oturmuş gözüne. N.C serisinin çapı Cor'dan daha mı büyük acaba arkadaşlar?
charm ice a bittim ya.harika durmuş.
charm ocre yalnız çok belli etmemiş hatta senin gözünden dahamı koyu durmuş ne...
eğer öyleyse vazgeçeceğim ben
Çok teşekkürler canım çok makbule geçer vallahi eklersen nette de bulamadım opuyorumnanaktan mel alacam zaten canım bide sophistic magic green düşünüyorum ekleyince mesaj atarsan çok sevinirim canım ...Bide amazon colors yeşilini görmüşsündür tonu farklımı ondan?Amazon yeşili güzel ama açık bi yeşil sophistic magic green daha koyu sanırım o yüzden onu düşünüyorum... Şeniz
pineapples canım hepsi çok güzel durmuş güle güle kullan:)Kızlar açık göz tabanlarında charm ocre resmen charm mel gibi yeşilleniyor bayağı yeşil duruyor..Alıcak olan açık göz tabanlı arkadaşların dikkatine ..
pineapples canım hepsi çok güzel durmuş güle güle kullan:)Kızlar açık göz tabanlarında charm ocre resmen charm mel gibi yeşilleniyor bayağı yeşil duruyor..Alıcak olan açık göz tabanlı arkadaşların dikkatine ..
wetmancım canım benim 1 mayıs gbi butun kargoların kapalı oldugu bir gunde bana gecyarıları otobus firmalarını dolaşıp lenslerimi ulaştırdıgın için cok teşekkür ederim benim cnm süperwomanım benimm mucckskkskskskk
wetmancım canım benim 1 mayıs gbi butun kargoların kapalı oldugu bir gunde bana gecyarıları otobus firmalarını dolaşıp lenslerimi ulaştırdıgın için cok teşekkür ederim benim cnm süperwomanım benimm mucckskkskskskk
Eki Görüntüle 43512
Eki Görüntüle 43513
Eki Görüntüle 43514
Bazı arkadaşlar yakıştı bazıları büyük buldu sizcd melde ve graphite de charme serisini mi nc yi mi tercih ediyim
Okypetem alemsin:))sende büyük ihtimal charm mele yakın duracak ocreler bilesinnn:)))evet canım. yeşillenmiş,pineapplesta.
ben sarı dursun istiyordum.. yeşile dönmesin ..
leopar gözlü olayım diyordum:)).
evet canım. yeşillenmiş,pineapplesta.
evet canım. yeşillenmiş,pineapplesta.
.anladım canım.mel gibiyse yeşillik olacaktır.Okypetem alemsin:))sende büyük ihtimal charm mele yakın duracak ocreler bilesinnn:)))
yeşile dönmesin demiştim .canım o zaman alma çünkü sarı diil rengi.mel daha sarı.o beklentini karşılıyabilir.
olmaz alsanaalsanasmile
sen artık gri yada mavi al okypetecim ya :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?