Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar,

yeni resimleri albüme ekledim isteyenler bakabilir. (charm ocre,charm ice,charm mel,quartzo ve kendi göz rengim.)

canım baktım resimlerine soloticaların hepside çok yakışmış kendi gözlerin elaymış zaten kendi göz renginde çok güzel ama değişiklikten vazgeçemiyoruz tabi hepimiz olumunekankayizsmile charm ıce da düşünüyordum ben ama baya açık durmuş sende genelde daha koyu duruyor senin göz tabanın açık ya sanırım o yüzden ama hepsi çok yakışmış ...sophistic resmi varsa ekleyebilirmisin canım ... Magic green açık yeşilmi koyu yeşilmi öğrenemedimki ona göre sipariş edeyim ... bilmiyorumkismile

charm ice a bittim ya.harika durmuş.
charm ocre yalnız çok belli etmemiş hatta senin gözünden dahamı koyu durmuş ne...
eğer öyleyse vazgeçeceğim ben

sağol canım cap teorik olarak aynı yazıyor ama bende anlamadım nc büyük geliyor ve kayma yapabiliyor bana

charm ice a bittim ya.harika durmuş.
charm ocre yalnız çok belli etmemiş hatta senin gözünden dahamı koyu durmuş ne...
eğer öyleyse vazgeçeceğim ben

canım charm ocre açık bi renk diil.ama resimlerde biraz koyu çıktı sanırım karanlıkta çekildi birde flaşsız.ilk koyduğum ocre resmi tam yansıtıyor rengi.flaşsız ice larda koyu çıktı resimde.

Son düzenleme:
pineapples canım hepsi çok güzel durmuş güle güle kullan:)Kızlar açık göz tabanlarında charm ocre resmen charm mel gibi yeşilleniyor bayağı yeşil duruyor..Alıcak olan açık göz tabanlı arkadaşların dikkatine ..

cnm ben yıllarca sofistik yeşil kullandım amazondan daha koyu ama cok dogal kimse gözun lensmi demedi bana memnun kalırsın ben cumartesi wetmandan esmeralda aldım daha acık bir yeşilistedim daha iddalı olsun diye

wetmancım canım benim 1 mayıs gbi butun kargoların kapalı oldugu bir gunde bana gecyarıları otobus firmalarını dolaşıp lenslerimi ulaştırdıgın için cok teşekkür ederim benim cnm süperwomanım benimm mucckskkskskskk

evet canım. yeşillenmiş,pineapplesta.
ben sarı dursun istiyordum.. yeşile dönmesin ..
leopar gözlü olayım diyordum:)).

:))) Canım benim sende sağol işe yaradıysa değer:lepi:

süpewoman cuk oturmuş vetmana.
iyiki burada valla.
herşeyi ona soruyoruz sağolsun.

Kızlar, merhaba, aranıza yeni katıldım. Ben de Aryan markalı bir lens aldım sözde iki yıllık. hem çok damarlı hem de gözümde kayıyor. yazdıklarınızı okudukça solotica almayı düşündüm, benimki hareli koyu gri, çok yakışıyor dioyor herkes. Soloticanin hareli koyu grisini kullananınız varmı hiç? kendi gözlerim koyu kahve. Gözü koyu olup da koyu gri Solotica kullanan varsa aranızda resim eklerseniz çok sevinirim.

Okypetem alemsin:))sende büyük ihtimal charm mele yakın duracak ocreler bilesinnn:)))
.anladım canım.mel gibiyse yeşillik olacaktır.
canım o zaman alma çünkü sarı diil rengi.mel daha sarı.o beklentini karşılıyabilir.
yeşile dönmesin demiştim .
neyse bakalım.
olmaz alsanaalsanasmile
sen artık gri yada mavi al okypetecim ya :asigim:

evet tatlım galiba öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…