Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

pinneaples sagol tatlim benim ocrelerin numarasi 37 ya seninkinde kac yaziyo?? Boyamasi da turuncu gibi geldi bana???

Didemcim hicte soluk göstermiyo valla, ben dogalliktan yanayim biliosun öyle olmasa söylerdim gercekten... ama quartzolar dogal bence.

kızlar alıntı yapmayın pinaxın resimlerini rahat görmek için ekliycem. pinaxcım 5 dk içinde kaldırıcam quartzo göz resimlerini. sürekli arka sayfaya gidip açmakla uğraşmayaşım :)

canım alttaki flashlı değil mi?

anam bunlarda renk mi bozmuşlar . turuncumu dedin. yandıım Allah.akannehir

oky korkma hemen :))) saridan cok turuncuya benzettim ben boyamayi ama göze takinca fena durmuyo cnm ya... ama sende büyük degisim bekleme tatlim senin gözlerinde bal rengi..cok degistirmez.

pinaxcım resimden farklı çıkmıştır umarım. resimde bariz bir fark var sağ gözde. tekrar resim ekler misin ya da kendin incele lensini bence ..

melek senin gözlerinde de quartz çok güzeldi yaaa hatırlıyorum. inşallah bende de doğal durur, benim gözlerim açık renk değil

evet bence de resimdendir. bu kadar fark olamaz canım ya :)
quartzo tek göz eklediğin flashlı değil mii?
flashsız resimlerde ne kadar doğal durmuş ya.. bayıldım. flashlı da da mavimsilik var :)

Çok güzel anlatmışsın canım.. Bir de şunu ekleyeyim ben; pupili dar olanlar yani ortadaki boşluk küçük olanlar (alttaki göz rengini göstermediği için ssanıyorum ki) daha doğal diye kabul ediliyor. Ama tam aksi bence...
Ortadaki boşluğun küçük olması demek, gözün üzerine oturan lensin, gözün en bombe kısmı yani ortasına kadar boya var demek. Ve özellikle yandan bakınca gözün üstünde bir perde varmış gibi görünmesi demek, göz bebeğinin hiç büyüyüp küçülmemesi (yani bu büyüme-küçülmenin algılanmaması) demek. Bir başka deyişle, bazı arkadaşların dediği gibi "pört" durması demek (((=

Halbuki gözün çapında hangi lensi takarsanız takın bir değişme olmaz, sabittir. Yalnız pupili geniş olanların, ortası şeffaf olduğu için yandan bakınca, gözün üzerinde tabaka varmış gibi görünmez, kendi göz bebeğiniz görünür, hem pört durmaz hem de kendi gözünüz gibi doğaldır..

Naçizane düşüncem...

Ben de pupili dar lensleri tercih ettim şimdiye dek.. Ama tecrübelerim bana bunları öğretti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…