- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.601
ocre çok güzel olmuş.niye beğenmedin pinax ?
pinneaples sagol tatlim benim ocrelerin numarasi 37 ya seninkinde kac yaziyo?? Boyamasi da turuncu gibi geldi bana???
Didemcim hicte soluk göstermiyo valla, ben dogalliktan yanayim biliosun öyle olmasa söylerdim gercekten... ama quartzolar dogal bence.
denedim sekerler :)
PINAX QUARTZOLAR TEK KELIME ILE Ş A H A NE DURMUS BAYILDIMMMM. SENIN GÖZ RENGIN BENIMKINE COK YAKIN AMA QUARTZOLAR SANIRIM SENDE BRAZCIKTA OLSA YESIL GRI OLMUS. BENDE TAM ACIK YESIL DURMUSTU. COK COK COK BEGENDIM GULE GULE KULLAN :teytey:
Opal ben o seriden hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar seni daha iyi aydınlatır ama bildiğim kadarıyla cvp vereyim...Opak seri esmeralda,quartzo ve topazio diğerlerine göre boyaması daha yoğun lensler bu nedenle en koyu gözleri bile açabilen ama bazılarına göre yapay durduğu söylenen,açık gözlerde güzel kaynaşan bir seri...Ayrıca pupil boşluğu (yani orta boşluk) en küçük olan ve boyaması keskin bir hatla sınırlandırılmış lensler bunlar o yüzden kimisine göre gözle pek kaynaşmadığı söyleniyor...
Quartzo genelde gri-yeşil duran bir lens,esmeralda tamamen yemyeşil,topazio ise kiminde masmavi kiminde yeşilimsi durabiliyor...Bildiklerim bunlar canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?