- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.621
oky bu da iki gözde canmcim
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
burda sag göz farkli cikmis sanki???
Begenmemk degil tatlim, benim gözümle ayni renkte yani bariz bi degisiklik yapmadi bende o yüzden sordum...seninki yesil gibi durmustu da ondan soruyorum numara farkini.
oky bu da iki gözde canmcim
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
burda sag göz farkli cikmis sanki???
melek senin gözlerinde de quartz çok güzeldi yaaa hatırlıyorum. inşallah bende de doğal durur, benim gözlerim açık renk değil
evet canm renk farkımı var pinaxcığım. sağdaki daha gri .
didem verde marine kimse yorum yapmadı yorum bekliyorum ona göre alıcam kızlarrrrrrrbilmiyorumkismile
kızlar cor meli ben koyu renk gözde (siyah gibi) çok beğeniyorum ya..
yok oky resimde öyle cikmis nedense, ben taktigimda bi fark göremedim.. benim bunlarin rengini acmam lazim biraz ya.. solo care mi kullancaktik acmak icin?
Benimkiler koyu canımmmmm (= Denemeye gidince bakarsın zemuszemus
evet canım buradayok. burada renk çok güzel.
seve seve tatlım :)) cor mel açık renl gözlerde hafif sarımsı dururken, siyah gözlerde çok güzel bir yeşil duruyor bence cnm :) youtube da çok koyu gözleri olan birinde görmüştüm cor meli bayılmıştım
cor mel açık tabanlı gözlerde bence çok çiğ duruyor... Ama koyu renk gözde hiç görmedim. Keşke biri paylaşsa da görsek
rotin sagol canim, seninkiler gelmedi daha?
canım şu an kablosuzdan nete giriyorum burdan youtube a giremiyorum, kablolumdan girdiğimde youtube a girer bulup linkini veririm :) koyu renklerde duruşu çok güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?