Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

valla okycim bilmemki ben daha büyük bi degisiklik bekliyodum charm ocrede ama olmadi... parana yazik olmasin bence charm ice düsünebilirsin cidden. Arzu anlayis gösterecektir eminim :)))

okypete kararmı değiştiriyosun anacım yine kaydirigubbakcemile3

ay biri beni durdursun. arzu kafayı yiyecek:)
:roflol:

icinden geliomu canim charm ocreyi almak??? Bende ki durusu gercekten hosuna gittiyse al cnm ama kafanda soru isareti varsa parana yazik olmasin. Ocreyi taktim dolandim biraz esimin etrafinda, hic bisey anlamadi... ben söyledim gözümde lens oldugunu oda catlaksin sen ayni kendi göz rengin bu..ne isine yariycak dedi

yapmaya.o kadar fark etmiyor mu.
ben arzuya ulaşayım bir an önce....

ay onuda ben beğenmedim ya... suluboya firçasını almışsın rastgele boyamışsın gibi. damarlı.

buldum bilesempatiksalakcinni
değişim yapıldı.
quartzo, ocre yerine..:jeyyar:
. pinax iyiki koydun ya. sağol.

OKYPETECIGIM COK SEVINDIM DEMEK SENDE QUARTZOLANIYORSUN. MUTHIS DURACAGINDAN EMINIM. HAZAL KAYA GOZ RENGI GIBI OLACAK SENINDE. ACIK COK GUZEL BIR YESIL YANI. BENDE HIC GRILIK OLMADI SANIRIM SENDEDE OLMAZ. COK SEVINDIM GELIR GELMEZ RESIM BEKLIYORUM. BIDE FIKRINE IHTIYACIM VAR DAHA ONCEDE SORMUSTUM AMA SENCE TOPAZIOYU ALSAMMI TEKRAR YESILIMSI DURMA RISKINI GOZE ALIP?? DAHA MAVI DENIYOR AMA NAPSAM SENCE??? kafamçokkarıştı

koymasaydın aklıma gelmezdi. .sağol canım. dibim düştü çünkü,quartzolarına
anam sende çok güzelsin ne taksan yakışıyor. gözlerde açık.

iyiki bugün koymusum ozaman canim :) cok tsk ederim tatlim o senin güzelligin valla :1hug:

Simdi sen üclüyü tamamliyosun ozaman cnm, topazio-esmeralda-quartzo kaydirigubbakcemile3 Simdiden hayirli olsun güzel günlerde takarsin insallah... ya ben bu topazioyu napicam? Bi ara berry talip olmustu ama hala istiomu bilmiyorum.. kullanmiycagim kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…