- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.641
pinaxcanımya. fark etmiyorsa bende etmeyecek demekki.charm icemı alsam...
ay bunuda arzuya desem iptal ettiğimi arzu beni döver:)
canım açmak için,sauflon all in one light kullan.
valla okycim bilmemki ben daha büyük bi degisiklik bekliyodum charm ocrede ama olmadi... parana yazik olmasin bence charm ice düsünebilirsin cidden. Arzu anlayis gösterecektir eminim :)))
okypete kararmı değiştiriyosun anacım yine kaydirigubbakcemile3
çok çok beğendim sende ben canım.[/QUOTE
Canim baktin mi sen ocrenin numarasina?
icinden geliomu canim charm ocreyi almak??? Bende ki durusu gercekten hosuna gittiyse al cnm ama kafanda soru isareti varsa parana yazik olmasin. Ocreyi taktim dolandim biraz esimin etrafinda, hic bisey anlamadi... ben söyledim gözümde lens oldugunu oda catlaksin sen ayni kendi göz rengin bu..ne isine yariycak dedi
çok çok beğendim sende ben canım.[/QUOTE
Canim baktin mi sen ocrenin numarasina?
canım şişeleri attım ben.ne numarası dedim bende şimdi anladım kaydirigubbakcemile3
canım şişeleri attım ben.ne numarası dedim bende şimdi anladım kaydirigubbakcemile3
Bakmismiydin peki numarasina? Hatirlayiomusun? Benimki 37 ....bi ara lens kabinda resimleri kiyaslayalim cnm... zahmet olmazsa
Bakmismiydin peki numarasina? Hatirlayiomusun? Benimki 37 ....bi ara lens kabinda resimleri kiyaslayalim cnm... zahmet olmazsa
hatırlamıyorum canım valla.ama bugün akşam ocreyi kabında çeker koyarım senin için.
yapmaya.o kadar fark etmiyor mu.
ben arzuya ulaşayım bir an önce....
hatırlamıyorum canım valla.ama bugün akşam ocreyi kabında çeker koyarım senin için.
tsk ederim canim. sadece kiyaslamak istiorum geri göndercegimden falan degil zaten
canım arzu çok uzaklardaaaa :))))))))))
oky güzel secim tebrik ederim :))) cok yakisacakkkkkkk
buldum bilesempatiksalakcinni
değişim yapıldı.
quartzo, ocre yerine..:jeyyar:
. pinax iyiki koydun ya. sağol.
koymasaydın aklıma gelmezdi. .sağol canım. dibim düştü çünkü,quartzolarına
anam sende çok güzelsin ne taksan yakışıyor. gözlerde açık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?