Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben bu rengi çok begendm çok istediğim ve severek aldıgım bir renktii. tiiii diyorum çünkü sahnesine gittiğim çok sevdiğim bir şarkıcı arkadaş çok begendi ve yalvar yakar aldı lenslerimi:) arzucum 1 hafta içinde arıcam seni. şimdi hem topazio hemde Quartzo alıcam

Arkadaşlar bende soloticalanmak istiyorum...beyaz tenliyim ve gözlerim açık kahve saçlar flnda sarı ama doğal diil boya tabi:))benim mrk ettiğim bu lensleri hem renkli hem numaralı yaptırabiliyormuyuz?ayrıca nereden temin edebiliriz...ve kızlar benim için doğallık çok önemli sizce hangisini almalıyım??

Vetmancığım;

Bilmiyorum orada mısın ama ben yazayım da, sen nasıl olsa görürsün sonra...
http://soloticalens.blogspot.com/2010/03/solotica-esmeraldatopazioquartzo.html
Bu adreste renklere bakarken senin gözlerinin resmini gördüm.. Esmeralda fotolarının arasında...Bilmiyorum haberin var mı, ama eğer yoksa diye haber vermek istedim....

Bu arada, ben verde yi de beğendim bu blogdaki resimleri incelerken.. Verdesi olan var mıydı kızlar? Hatırlıyorum sanki, hatta o zaman ilgimi çekmediğini de hatırlıyorum, sanki beğenmemeiştim hiç şimdiye kadar, ama (özellikle de son günlerde) o kadar çok mesaj birikti başlığımızda, bir defa girince bazen 15 bazen de 20 sayfa birden okumam gerekiyor ve kim ne yazmıştı inanın hiç hatırlayamıyorum...
Verdesi olan varsa bana yardım eder mi acep? Nasıldı ki? Doğal mıydı? Ama verde marine değil soruduğum renk, sadece verde.. Yeşil olan..

Hoşgeldin canım...
Soloticanın her rengi doğal (en azından diğer markalardan daha doğal) olmakla birlikte, en opak olan üç renk (quartzo, esmeralda ve topazio) daha az doğaldır.. Hatta bana göre doğal değildir. Ama seni etkilemek istemem. Kişiden kişiye hem zevk hem de lensin duruşu değişiyor.

3 seri var soloticada; hidrocor serisi (haresiz ve bence en açık renkler), hidrocharm serisi (en kalın hareli, göz çapını büyük gösteren renkler) ve natural colors serisi (ince hareli seri)...

Bazı arkadaşlar charm bazıları da cor seviyor.

Bence hiçbir renk, sarışına veya esmere gitmez diye birşey yok... Sen hangi tonlarda istiyorsun? Çok belirgin, açık bir renk mi? Yoksa daha koyu bir renk mi? Mavi, gri veya yeşil tonları? Eğer zevkini anlatırsan daha sağlıklı yardımcı olabiliriz belki..

Bu arada atlamışım canım, numaraları tabi ki yaptırabilirsin... Temin etmek için de birçok yol var.. Bunu söylemek yasak mı bilmiyorum ama bu başlıkta sana yardımcı olabilecek bir arkadaş da var, ki o da vetman (=
Solotica lenslerin almanın yolları gibi bir başlık vardı forumda.. İstersen ona bir bak

1- Paranalentes: Bu firmadan Hidrocor'u 72$'a, Hidrocharme'ı 75$'a, Natural Colors serisini 85$'a alabilirsiniz. (Fiyatlar bir çift lens fiyatlarıdır) Firma Free Shipping uygulaması yapıyor, yani az önce verdiğim fiyatların üzerine kargo ücreti eklenmiyor. (Express seçeneği de var ancak üzerine 30-35$ biniyor) Bedava gönderimi takip numarasıyla ve ekonomik posta ile yapıyor. Lensler 3-4 haftada kapınıza kadar geliyor. Hidrocor mellerimi ve son olarak Cristal ve Azul'larımı bu siteden sipariş verdim. E-maillerime çok çabuk yanıt verdiler (İngilizceleri biraz bozuk ama olsun) ve şu ana kadar hizmetlerinden memnun kaldım. http://www.paranalentes.com/

2- Wrlens: Hidrocharme Verde'lerimi bu firmadan sipariş verdim. Fiyat olarak Paranalentes'ten çok az pahalı gibi görünüyorlar ama 30-35$ gibi yüksek kargo ücretleriyle gönderiyorlar. Bunun yanında lensler elinize daha çabuk ulaşıyor. Benimkiler 1 hafta-10 günde gelmişti. Satıcı olarak ilgililer, e-maillere çabuk cevap veriyorlar, İngilizceleri rahat anlaşılıyor. http://www.wrlens.com/

3- Viallure: Quartzo'larımı aldığım firma. Brezilya'dan yurtdışına gönderim yapan ilk firmadır, güvenilirlerdir. Fiyatları wrlens ile aynı civardadır. Yine wrlens gibi yüksek kargo ücreti alırlar ama lensler elinize 1 hafta 10 gün içinde ulaşır. İngilizceleri düzgün ve anlaşılırdır. http://www.viallure.com.br/

4- Otica Bellucci: Diğer sitelerden farklı olarak web sayfaları Portekizce ve İngilizce seçeneği maalesef yok. Doğrudan web sitesinden yurtdışı sipariş almıyorlar. E-mail ile sipariş yöntemiyle çalışıyorlar. Kendilerine istediğiniz model, renk ve numaradaki lensi yazıyorsunuz, size kargo dahil fiyat veriyorlar. Paypal hesaplarına parayı gönderdikten bir kaç gün sonra lensleri gönderiyorlar. Pek çok lensimi bu firmadan aldım, güvenilirlerdir ancak İngilizce'leri hiç yok, genelde online translator kullandıklarından anlaşmak biraz zordur. İki tane kargo seçeneği verirler. Standart ile Paranalentes ile aynı zamanda gelir, Express ile 1 hafta sürer. Tabi fiyat seçilen kargo seçeneğine göre de değişir. Fiyat olarak Wrlens ve Viallure'den daha uygundurlar. Çoklu siparişlerde de Paranalentes'ten daha uyguna gönderebilirler, fiyat almakta fayda vardır. E-mailleri: oticabellucci@oticabellucci.com.br

Bir blogdan alıntıdır...

Ceydacım ben baktım o blogspota benim resimlerim yok orada benzettin sanırım canım:)
Bizim forumda çok fazla kişinin verdesi yok bildiğim kadarıyla arkadaşlardan tek verde resmi olan Liv bilmiyorum livciğim profilinde hala varmı verde resimleri ama:)

Merhaba hoşgeldin pelinsea daha çok mavi tonlardamı yeşil tonlardamı renkleri düşünüyorsun benim imzamdaki blogspot adresimde solotica lenslerin fotoğrafları var .Soloticaların numaralıları Türkiyede yok ama tabiki kişiye özel temin edebiliyoruz.
Kızlar bu arada elimde bazı renklerin numaralıları var -1.00 miyop topazio renginde elimde mevcut tabiki açılmamış yeni :)) isteyenler özelden mesaj gönderebilir..

ben daha önce sophistic kullanmıştım renkli ve numaralı olarak..ama yandan bombeli geliyodu bana yani çok doğal bulmamıştım..benm istediğim doğallık yani çok tatlı bi yeşil olabilir diye düşünüyrm.bu arada az çnce yanlış yazmışım benim gözler açık değil koyu kahve..acaba nc meller olabilirmi bana?birde ocreler warmış ama onu kullanan yok galiba burda..siz ne önerirsiniz??

canım paylaşmam mı ilk işim buraya girmek olucak onlardan snra :) şimdi yanlş olmasın ben o 3seri bnm için riskli diyorum çnkü çok koyu gözlüler taktığı zmn aşırı belirgin oluyo geçişi lensin kendi gözüyle ama açık renklerde çok daha gzl bi geçiş oluyo örneğin okypete nin topaziolarına bak bir de bir arkadaş koyu gözlü topic açmıştı topazilar diye onunkilere bak demek istediğimi anlayacaksın hayatım.. bir de o 3ü dışındakiler daha doğaal duruyo bence

Evet evet canım biliyorum ben de onu kastettim, yANİ bizim gibi koyu gözlüler için riskli o 3lü. Yoksa dediğin gibi okyninkiler, pinaxinkiler filan süper.... Haberleri bekliyorum o zaman tatlım :)

verde rengini merak eden arkadaşlar için yüklüyorum,bu fotodaki hidrocharm verde,ben çok memnunum bu renkten :)

verde rengini merak eden arkadaşlar için yüklüyorum,bu fotodaki hidrocharm verde,ben çok memnunum bu renkten :)

bu resmi explorer da %400 büyüttüm ve baktım inanamadım bunlar senin gerçek gözün olmasın canım :) mükemmel bir bütünleşme olmuş bunlar lensse inanamadım resmen kendi gözlerin ne renk sevgili TARJAMY ??

Evet lens yok gibi sanki belki de ışıktan öyle çıkmıştır. Charm verde ise de çok yakışmış harika kaynaşmış güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…