- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.841
Eki Görüntüle 45895 kızlar bende topazio. bayagı bir geç oldu. ama fotograf makinem bende değildi ancak
Arkadaşlar bende soloticalanmak istiyorum...beyaz tenliyim ve gözlerim açık kahve saçlar flnda sarı ama doğal diil boya tabi:))benim mrk ettiğim bu lensleri hem renkli hem numaralı yaptırabiliyormuyuz?ayrıca nereden temin edebiliriz...ve kızlar benim için doğallık çok önemli sizce hangisini almalıyım??
Arkadaşlar bende soloticalanmak istiyorum...beyaz tenliyim ve gözlerim açık kahve saçlar flnda sarı ama doğal diil boya tabi:))benim mrk ettiğim bu lensleri hem renkli hem numaralı yaptırabiliyormuyuz?ayrıca nereden temin edebiliriz...ve kızlar benim için doğallık çok önemli sizce hangisini almalıyım??
Eki Görüntüle 45895 kızlar bende topazio. bayagı bir geç oldu. ama fotograf makinem bende değildi ancak
Ceydacım ben baktım o blogspota benim resimlerim yok orada benzettin sanırım canım:)Vetmancığım;
Bilmiyorum orada mısın ama ben yazayım da, sen nasıl olsa görürsün sonra...
http://soloticalens.blogspot.com/2010/03/solotica-esmeraldatopazioquartzo.html
Bu adreste renklere bakarken senin gözlerinin resmini gördüm.. Esmeralda fotolarının arasında...Bilmiyorum haberin var mı, ama eğer yoksa diye haber vermek istedim....
Bu arada, ben verde yi de beğendim bu blogdaki resimleri incelerken.. Verdesi olan var mıydı kızlar? Hatırlıyorum sanki, hatta o zaman ilgimi çekmediğini de hatırlıyorum, sanki beğenmemeiştim hiç şimdiye kadar, ama (özellikle de son günlerde) o kadar çok mesaj birikti başlığımızda, bir defa girince bazen 15 bazen de 20 sayfa birden okumam gerekiyor ve kim ne yazmıştı inanın hiç hatırlayamıyorum...
Verdesi olan varsa bana yardım eder mi acep? Nasıldı ki? Doğal mıydı? Ama verde marine değil soruduğum renk, sadece verde.. Yeşil olan..
Canım denedikten sonra mutlaka burada paylaş olur mu çok merak ediyorum... bilmiyorumkismile Doğru söylüyorsun, o 3lü riskli gibi görünüyor. Ben de esmeraldadan caydım o yüzden. Aynı sebepten, alık alık bakmaktan korkuyorum ben de :))
bence güzel olur ama sen bilirsin
canım paylaşmam mı ilk işim buraya girmek olucak onlardan snra :) şimdi yanlş olmasın ben o 3seri bnm için riskli diyorum çnkü çok koyu gözlüler taktığı zmn aşırı belirgin oluyo geçişi lensin kendi gözüyle ama açık renklerde çok daha gzl bi geçiş oluyo örneğin okypete nin topaziolarına bak bir de bir arkadaş koyu gözlü topic açmıştı topazilar diye onunkilere bak demek istediğimi anlayacaksın hayatım.. bir de o 3ü dışındakiler daha doğaal duruyo bence
Evet evet canım biliyorum ben de onu kastettim, yANİ bizim gibi koyu gözlüler için riskli o 3lü. Yoksa dediğin gibi okyninkiler, pinaxinkiler filan süper.... Haberleri bekliyorum o zaman tatlım :)
verde rengini merak eden arkadaşlar için yüklüyorum,bu fotodaki hidrocharm verde,ben çok memnunum bu renkten :)
verde rengini merak eden arkadaşlar için yüklüyorum,bu fotodaki hidrocharm verde,ben çok memnunum bu renkten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?