- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.740
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.861
canım benimde takıntım mavide veya gride çok beğeniyorum ama işte bana olmuyor ne yazıkki o yüzden mel düşünüyorum doğal durduğunu söylüyor ve kullanan herkes memnun cor değil de nc ya da charm düşünüyorum krrsızım ama DİDEM ve bir kaç arkadaş daha toplanıp denemeye gideceğiz o zaman karar verebileceğim umarım sana da nacizane tavsiye edebilirim o zmn :) aslında cor grafiteyi çok merak ediyorum hiç koyu gözde kullanan görmedm ice morumsu olur diye hiç düşünmedim ama cor grafite koyu gözde gzl olabilir belki
Tatlımm ya ben de bişi rica etsem senden?
Işığı filan fark etmez ama yandan bir foto çeksen olmaz mı? Hem sen de görmüş olursan yandan durşunu (((=
Hem de benim için en önemli konu o, bu aralar. Yandan bakınca doğal durup durmadığı...
verde rengini merak eden arkadaşlar için yüklüyorum,bu fotodaki hidrocharm verde,ben çok memnunum bu renkten :)
tamam canımcım bugün çekmeye çalışıcam lenslerimi takınca :)
Çoook güzel, çoook doğal. Ama tahminimden koyu baya...
Teşekkürler canım playlaşım için (=
Hızır gibi yetiştin
benim nacizane tavsiyem esmeralda çok güzel bir tonu olan bir lens.loş ışıkta mükemmel.sizi tanımayan insanların çok beğendiği tanıyanların aşırı değişiklikte ötürü yadırgadıkları bir lens.sanırım topazio ve quartzo içinde geçerli.ben esmeraldayı severek kullanıyorum ancak eşim hiç beğenmiyor çok yeşilmiş bakamıyor.birde göz doktoru.neyse demem o ki uzaktan belli olmayan hafif bir renk değişimi istiyorum solotica uzmanları ekip hangisini seçiyim
1.cor verdemi
2.charme verde mi
3.nc mel mi
Kızlar bu linkte crystal videosu var.
http://www.youtube.com/watch?v=oPM2lJd0Zqc
Hep lens almadan önce eyecolorchangeforfun 'ın videolarını referans almışımdır. çünkü hakikaten gerçeği yansıtıyor videoları.
Cystal hakkında söyledikleriyse, icemint la neredeyse aynı göründüğü aralarında çok az fark olduğu. Sadece Crystal biraz daha yeşilimsi ve daha dark görünüyormuş. Ben de bu şekilde tahmin ediyordum, (vetmanın crystal ve icemint şişelerini yanyana göstermesine dayanarak) icemint daha gri ağırlıklı crsytal daha yeşil ağırlıklı duruyordu.
Ceydacım cor mel ile n.c mel koyu kahverengi gözleri eşit derecede açıyor sadece birisi hareli diğeri haresiz yoksa melde koyu kahverengi gözde charm mel daha koyu duruyor n.c ye göre.
Ben yine şişesinden çekilmiş ıcemint ve cristal fotosu koyayım.:)
Cristal ile ıcemint birbirine benziyor ama aynı değiller sadece benziyorlar öncelikle ikiside n.c serisinden çıktığı için benzerlikleri buradan başlıyor ama cristal daha yeşil ve didemin dediği gibi daha koyu ıcemint ise hem çift taraflı takılabiliyor hemde daha grimsi hemde cristale göre biraz daha açık.
üstteki ıcemint alttaki cristal cristalin boyaması biraz daha yeşilimsi.:)
sanırım cristali tercih ederim ben olsam hem daha yeşil hem de daha koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?