Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım koyu gözde bence güzel duranlar mel(bütün serileri) cor grafite charme ocre icemint (benim fikrim, belki sen beğenmezsin :) ) quartzo (ama istediğin gibi doğal değil) bence bunlar çok güzel duruyor koyu gözlerde. deneyince çok daha iyi karar veririz canım. Birde irisi büyük olanlar, yani göz çapları 8,7 olanlar bence charme düşünsünler. inanıılmaz doğal ve anlamlı bir görüntü ortaya çıkıyor.

tarjamy de lens var kızlar kendi gözlerini görmüştüm daha önce :))) müthiş kaynaşmış değil mi? gözler iri olduğu için hare de hiç dikkat çekici değil. daha önce gördüğümde de çok beğenmiştim. hala harika görünüyor.

tamam canımcım bugün çekmeye çalışıcam lenslerimi takınca :)

Livcimm 'bence' sana icemint çok yakışır canım. Ten rengini saç rengini daha önce görmüştüm topaziolu resminde :) Ama şunları bilerek al, icemint daha çok gri ağırlıklı bir renk. içerisinde çok az yeşilimsilik var. Zaten ice ve mel birleşimi. Grilik daha fazla bence. benim gözlerimde yeşile bakan bir gri oldu. hatta babama soruyorum ne renk diye 'çakır' diyor :) senin gözlerin benden daha açık. sende daha açık ve daha grimsi duracaktır. vetmandan ice grafite ve icemint kullanmış biri olarak icemintin daha opak olduğunu söyledi bana. ama asla opak n.c serisi kadar opak değil. sen icemint kullanmıştın mesela ondan daha çok açacağını hesap ederek karar ver cnm.

evet fotoğrafta gözlerimde lens var,ilk aldığımda da foruma yüklemiştim,dideem hatırlamış :)) teşekkür ederim arkadaşlar.. kendi gözlerim orta kahverengi bu arada

Tarjamy canım evet senin charm verdelerini unutmuşum :)Yeşime n.c verde sana charm verde getirmiştik kışın:)Tarjaminin gözleri açık kahverengi olduğu için verdelerle kaynaştı resmen..
O fotoğrafda charm verde var ben gönderdim kendisine oradan biliyorum yani.

Pinaxcım ceydanın dediği gibi charm ocre yinede gözlerini daha büyük dahada çekici göstermiş boşuna almamışsın yani:))
koyu kahverengi gözümde charm ocre resmi ekliyorum şimdi aslında profilimde var ama geçmiş sayfalarda

benim gözüm siyahdır bilenler bilir gün ışığında flashsız duruşu charm ocre siyah gözde..

Kızlar bu linkte crystal videosu var.
http://www.youtube.com/watch?v=oPM2lJd0Zqc
Hep lens almadan önce eyecolorchangeforfun 'ın videolarını referans almışımdır. çünkü hakikaten gerçeği yansıtıyor videoları.
Cystal hakkında söyledikleriyse, icemint la neredeyse aynı göründüğü aralarında çok az fark olduğu. Sadece Crystal biraz daha yeşilimsi ve daha dark görünüyormuş. Ben de bu şekilde tahmin ediyordum, (vetmanın crystal ve icemint şişelerini yanyana göstermesine dayanarak) icemint daha gri ağırlıklı crsytal daha yeşil ağırlıklı duruyordu.

Son düzenleme:
tamam canımcım bugün çekmeye çalışıcam lenslerimi takınca :)

Canım ya, seni çok seviyorum ! Teşekkür ederimmm...

Bu arada gönderdiğin videoya baktım.. Crystalin daha yeşilimsi durması güzel ama dark olması işime gelmiyor açıkcası.. Benim gözlerim de dark olduğu için :smiley-cool:

Kızlaaaar kimse burda değil mi acep?

Diyorum ki İstanbullular buluşup lens denemek için gideceğimiz günü belirleyelim topluca kaydirigubbakcemile2

Şimdiden belirleyelim ki, ogüne mazeret olmasın, toplaşıp gidebilelim, hem birbirimizde duruşunu görürüz, hem doğallığıyla ilgili, duruşuyla ilgili birbirmize fikir veririz.
Diğer arkadaşlar için de (izin verirlerse) foto filan çekeriz...
Ama günü belirlemez de, son gün karar verirsek eminim ki fire veririz. Ben hep beraber gitmek istiyorummmm kaydirigubbakcemile

benim nacizane tavsiyem esmeralda çok güzel bir tonu olan bir lens.loş ışıkta mükemmel.sizi tanımayan insanların çok beğendiği tanıyanların aşırı değişiklikte ötürü yadırgadıkları bir lens.sanırım topazio ve quartzo içinde geçerli.ben esmeraldayı severek kullanıyorum ancak eşim hiç beğenmiyor çok yeşilmiş bakamıyor.birde göz doktoru.neyse demem o ki uzaktan belli olmayan hafif bir renk değişimi istiyorum solotica uzmanları ekip hangisini seçiyim
1.cor verdemi
2.charme verde mi
3.nc mel mi

Yaaaa nc mel hafif bir değişim mi yaratır ki sence?
Bak hayallerim suya düştü. Neyse ben yine cor mele döneyimaklinialirimsmile

Charm verde, tam tarif ettiğin gibi olur canım bence, uzaktan belli olmayan, yakından da doğal ve hafif bir değişim...
Cor verdeye gelince, pek bizden resim yok ama bloglarda gördüğüm kadarıyla o da epey açıyor göz rengini...Deneme şansım olursa ben denicem ve resim mutlaka eklerim canım...

Ceydacım cor mel ile n.c mel koyu kahverengi gözleri eşit derecede açıyor sadece birisi hareli diğeri haresiz yoksa melde koyu kahverengi gözde charm mel daha koyu duruyor n.c ye göre.
Ben yine şişesinden çekilmiş ıcemint ve cristal fotosu koyayım.:)
Cristal ile ıcemint birbirine benziyor ama aynı değiller sadece benziyorlar öncelikle ikiside n.c serisinden çıktığı için benzerlikleri buradan başlıyor ama cristal daha yeşil ve didemin dediği gibi daha koyu ıcemint ise hem çift taraflı takılabiliyor hemde daha grimsi hemde cristale göre biraz daha açık.

üstteki ıcemint alttaki cristal cristalin boyaması biraz daha yeşilimsi.:)

ay ben crystali da cok begendim dideemcim cok saol video icin cnm opuyorumnanaktan
ay ben ne yapicam yaw birbirine yakin tum renkleri begeniorm almak istiorm

vetmancim cok cok tesekkurler foto icin olumunekankayizsmile

sanırım cristali tercih ederim ben olsam hem daha yeşil hem de daha koyu

berrycim benm de cok hosuma gitti crsytal sempatiksalakcinni videoyu izledin mi dideemin paylastigi cok doal ve guzel duruor. hos o adamin kendi gozude baya acik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…