- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.881
bambamcım
1.cor verde
2.charme verde
3.nc mel mi
ay cok zor soru sordun gene berry sempatiksalakcinni
senin makyaj topiginde ekledigin charm mel mi nc mel mi? o sahane olmus bence
charm verde sanki bana nc melden daha koyu gibi geldi. cor verde ile nc mel arasinda kaldim bu 3unden. sanki charm verdeden daha fazla bi degisim istiosun gibi gelio bana dooru mudur? doal ama azcik daha belli olan bi yesillik?
ben kendim icin alio olsaydim cevabi kolay verirdim nc mel. ama verde de dusundugun icin cor verde ile nc mel arasindayim.
Ben bgn quartzolu bir kızın videosunu izledim kız yorum yapmış quartzo hakkında. okadar moralim bozuldu ki sanki quartzom varmış gibi
quartzo için çok fake diyor, gün ışığında daha iyi ama yine de çok yapay falan diyor.
offf almadan önce inş quartz deneyebilirim ya..
PINAXXXX çok güzel olmuşlar yaa bayıldım ben de süperr süperr süperr.. kirpiklerinde maşşallah harika yahu bende toplam senin bi tane alt kirpiğin kdr var ühühü.. ocreler gerçekten de çok gzl keşke bende de böyle açık olsa ama olmaz kopkoyu gözler :)
sen kendi gözüm gibi oldu dedin peki bu lenslerin rengini açan solüsyona koysan olmaz mı ama onlar da lensi soldurmuyor mu orjinalliği gitmez mi o zmn bunu da merak ediyorum arkadaşlar..
Evet evet, vetmanda da çok egzotik ve hoş durmuştu. Ama o benim istediğim renk değil. Sendeki duruşu bir başka canım ya... Maşallah diyorum
Ceydacım cor mel ile n.c mel koyu kahverengi gözleri eşit derecede açıyor sadece birisi hareli diğeri haresiz yoksa melde koyu kahverengi gözde charm mel daha koyu duruyor n.c ye göre.
Ben yine şişesinden çekilmiş ıcemint ve cristal fotosu koyayım.:)
Cristal ile ıcemint birbirine benziyor ama aynı değiller sadece benziyorlar öncelikle ikiside n.c serisinden çıktığı için benzerlikleri buradan başlıyor ama cristal daha yeşil ve didemin dediği gibi daha koyu ıcemint ise hem çift taraflı takılabiliyor hemde daha grimsi hemde cristale göre biraz daha açık.
üstteki ıcemint alttaki cristal cristalin boyaması biraz daha yeşilimsi.:)
Harika olmuş canım.. Renk değişimi çarpıcı olmasa bile en azından iri göstermiş ve pırıltı da katmış.. Sevdim çok :smiley-cool:
Bu arada çarpıcı renkleri seven ve kullanan ben, doğallıktan yana oldum şimdi. İyi mi?
cok guzel gozlerin pinaxcim ya masallahem sekli hem kirpikler fln.
Kızlar makyaj bölümüne koymuştum buraya da koyayım dedim mel alacaklara fikir versin...Benimkiler Charm mel gözlerim orta kahve ben de tam zeytin yeşili duruyor ama güzel kaynaşıyor yandan resim de çektim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?