Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bambamcım
1.cor verde
2.charme verde
3.nc mel mi

ay cok zor soru sordun gene berry sempatiksalakcinni
senin makyaj topiginde ekledigin charm mel mi nc mel mi? o sahane olmus bence
charm verde sanki bana nc melden daha koyu gibi geldi. cor verde ile nc mel arasinda kaldim bu 3unden. sanki charm verdeden daha fazla bi degisim istiosun gibi gelio bana dooru mudur? doal ama azcik daha belli olan bi yesillik?
ben kendim icin alio olsaydim cevabi kolay verirdim nc mel. ama verde de dusundugun icin cor verde ile nc mel arasindayim.

ya kızlar sizce ıcemint yada cyrstal mel kadar doğal dururmu gözde günışığındaki doğallığı konusunda şüphelerim var rengi çok açık oldugu için o kadar doğal durmayacağını düşünüyorum bilmiyorum yanılıyormuyum ... bilmiyorumkismile

valla gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki mel kadar doğal duruyor. Ama crystal le aralarında neredeyse hiç fark yok. Hudsanın icemint ve crystal videolarına bakın gerçekten anlaşılır fark yok öyle.

evet icemintte siyah bir hare var. ama hiiiiç belli olmadı bende. flashlı resimlerde bile görünmüyor bilmiyorumkismile

Makyaj topiğine eklediğim charme.corun kaynaşması muhteşem diye cor verde diyorum yeşillik istiyorum çünkü

canım klasik n.c haresi değil. n.c nin haresi belli oluyor gözde. mintin ki hiç belli değil.aslında icemintin charmı olsa süper olur charme severler için

yani kıvamında ve güzel sanırım okuduklarıma göre haresi tersten basılmış belirgin olmasın diye yeni bir teknik mint için

Ceydacım, ayın 5 inde gelicekti cor serisi ben o gün tekrar arayacağım. Konuşup ne zaman gideceğimizi kararlaştırırız hepberaber hihoyyyt

Ben bgn quartzolu bir kızın videosunu izledim kız yorum yapmış quartzo hakkında. okadar moralim bozuldu ki sanki quartzom varmış gibi
quartzo için çok fake diyor, gün ışığında daha iyi ama yine de çok yapay falan diyor.
offf almadan önce inş quartz deneyebilirim ya..

benim quartzo dün.yola çıktı.
15 güne gelir umarım. meller daha numaralı olduğu için bulunamamış. inşallah pazarteside o bulunurda ,ayrı ayrı değil, aynı anda gelir,ikiside..
kkdan bir arkadaşım 2ci quartzosunu ısmarlamıştı geçenlerde. çok beğeniyor.gözleride koyu kahve... bu kadar doğal olamaz demişti.
. valla,o kız halt etmiş:)

cok tsk ederim browni güzel yorumlarina )))) canim ben o solüsyonu henüz almadim, buralarda bulabilirmiyim onuda bilmiyorum ...ama solüsyonun rengi acabildigini söylüyo arkadaslar. Mutlaka deniycem

Evet evet, vetmanda da çok egzotik ve hoş durmuştu. Ama o benim istediğim renk değil. Sendeki duruşu bir başka canım ya... Maşallah diyorum

Cok sagol canim, bende yavas yavas alisiyorum )) yalniz bunun lens oldugunu ben bile unutuyorum bazen

Kızlar makyaj bölümüne koymuştum buraya da koyayım dedim mel alacaklara fikir versin...Benimkiler Charm mel gözlerim orta kahve ben de tam zeytin yeşili duruyor ama güzel kaynaşıyor yandan resim de çektim ...

Ayyyy canım benim çok teşekkürler. Bu resim iyi oldu valla..
Sanki icemintin ortasına doğru sarı noktalar mı var? Yoksa ben mi resimden öyle görüyorum?
Evet evet, icemint daha iyi, tabi yalnızca bana göre, kişiye göre değişir (=

tsk ederim ceyda :) haklisin renk degisimi carpici degil ama evet daha iri gösteriyo gözü ..

cok guzel gozlerin pinaxcim ya masalla hem sekli hem kirpikler fln.

Bambisim o senin gözlerinin güzelligi opuyorumnanaktan :kedi:

Bu arada eklemeyi unuttum vetmancımmm,
nc mel ile cor mel arasında açıklık açısından fark olmamasına ne kadar sevindim bilemezsin. Çünkü cor özellikle koyu gözleri epey açıyor diye ve süper doğal diye çok heves ettim ama bir yanım da nc nin haresini arzu ediyor kaydirigubbakcemile3
Demek ki nc mel tam benim istediğim gibi :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…