Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Hehehehehe evet (= Bu gece 1000 sayfayı aşarız bence ohaoldumsmile

Mimsezinnn gerçekten de süper ! İşte bu ya! İstediğim doğallık bu...
Tabi renk olarak biraz daha açık arzu ediyorum ama yandan bakıldığında böyle durmalı benim de lenslerim boshayallersmile Yaşasın Mel kaydirigubbakcemile5

Çıldiriiiiiciiiiim ya mel mi icemint mi acep?
Bir de verde merakı çıktı başıma...
İnş. hepsi de vardır da karşılaştırma yapma imkanımız olur İstanbuldaki kızlarla, hem kendimiz için, hem de size detaylı rapor ederiz, ohhhh zemuszemus
Ben bu gidişle en az 2 çift daha lens alırım, değiştir değiştir kullanırım...
Gerçi pek huyum değildir böyle, tek renk alır, en az 1 yıl kullanırım ki renklerim benle bütünleşsin, insanlar kafasında özdeşleştirsin diye... Ama bu soloticalar yaktı başımı opuyorumnanaktan

Ceydacım, ayın 5 inde gelicekti cor serisi ben o gün tekrar arayacağım. Konuşup ne zaman gideceğimizi kararlaştırırız hepberaber hihoyyyt

Didemimmmm ya, erken gidelim erken hihoyyyt 5 inde geliyosa 5 inde veya 6sında damlayalım dükkana kaydirigubbakcemile
Bu arada, sen sormuş muydun tatlım, hangileri denemek için var ellerinde diye, yani deneme seti dediklerinin içinde şuanda hangi renkler varmış*
Sen quartzoyu merak ediyorsun misal, var mıymış?
Ya da verdeler filan?

Ceydacım bana telde quartzo topazio esmeralda n.c mel ve n.c ice var demişlerdi. Hatta ben buna dayanarak acaba 5 inden önce gitsek mi diye düşündüm. ama pascharcım çok yakın oturduğu için gitti ve quartzo yokmuş maalesef. ben de o yüzden gelince gidelim diye düşündüm canımcım. :) sen istemesende ben sana charme mel deneticemm :) belli olmaz fikrin değişebilir.

Ceydacım bence herkesin meli olmalı ondan sonra başka bir renk düşünmelisin naniknanik Ben de iceminti çok beğendim aslında 2.olarak graphite istiyordum ama Didemin mintleri aklımı çeldi gerçi mint bende daha da açık durur o yüzden karar veremedim...Ama sen gözünü açacak bir renk istiyorsun bence kesinlikle ice ya da mint...

MimSzzzN cimm canım sen koyu lenslerden daha çok hoşlanıyorsun :) o nedenle sana grafite derim ben. hatta bence sana charme grafite harika olur. ben sana hareli lensleri çok yakıştırdım. etrafındakilerin seni lensle daha masum bulmasının sebebi biraz da o hare canım :) ama coru da çok güzel.

Evet tatlım teşhis doğru senin kadar cesaretli olup mint alamayacağım galiba :) benim de aklım hep graphite de ama bakalım bu defa cor deneyeyim diyordum biraz daha düşüneceğim ya da belki benim de deneme şansım olursa öyle alırım...

Makyaj topiğine eklediğim charme.corun kaynaşması muhteşem diye cor verde diyorum yeşillik istiyorum çünkü

charm mel koyu mu geldi sana ben bayildim o resimde berrycim nc mel daha acik durur sanki sen de daha yesillencek. ama cor verde de guzel secim. karar vermesi zor sanki hare isteyip istemedigine gore karar vericen artik sanirim. bir de verde ile daha mi acik olur acaba. ay kafam karisti benm de. dier arkadaslar sizler ne diosunuz :)

ya birikendi gözünde hem mint hem cyrstal eklese ne güzel olurdu ben çok açık olsun istemiyorum cyrstal düşünüyorum ama mint daha güzel sanki kafamçokkarıştı

verde resmi ekleyen arkadaşta çok hoş olmuş ama bende çok koyumu durur bilmiyorum of bi karar veremedim CADIARZU farkediliyormu acaba verde kızlar, yoksa sadece çok yakındanmı belli olur

Seeve seve tatlım zemuszemus Sen iste yeter ki... Denerim. Denersin. Denerizzzz (=
Deneyelim :lepi:

Evet canım ya herkesin meli olmalı .... İnş. koyu gözlerde umduğum gibi durur.. Yani duruyormuş biliyorum, resimleri görüyorum, ama kendimde görene kadar rahat edemeyeceğim boshayallersmile

Veee yine evet, mint süper ya, çok doğal, çok açıcı...

Bu durumda icemint versus mel.. Berabere kaydirigubbakcemile5
Her iksiini de almak istiyorum ya...

Cor dene canım bence.. Evet koyu istiyorsan ve zati gözleri daha çekici yaptığı için charmlar süper ama corları da pek doğal buluyorum ben.. Sen de geliyorsun değil mi toplu lens deneme seansımıza (=
Birlikte bakarız, hepsini denersin...

Charm mel, cor verdeden bence kesinlikle daha koyu durur. Ama vetmanın dediğine göre nc mel daha açık olduğu için, cor verdeye yakın durur. Diye tahmin ediyorum.. Açıklık açısından yakın durur. Ama cor verde daha yeşil, nc mel yeşil-kahve arası geçişli, ela durur zannımca...

verde resmi ekleyen arkadaşta çok hoş olmuş ama bende çok koyumu durur bilmiyorum of bi karar veremedim CADIARZU farkediliyormu acaba verde kızlar, yoksa sadece çok yakındanmı belli olur

Verde resmi charmdı canım.. O yüzden koyu evet baya... Uzaktan fark edilmediğini düşünüyorum, en azından resme bakarak bilmiyorumkismile Yani resimden uzaklaşınca bile hemen koyulaşıyor iyice...
Ama cor verdeyi düşünürsen onun açık duracağını düşünnüyorum, örnekleri de google da you tube da ve çeşitli bloglarda mevcut... Ama yanıltmak istemem tabi, verdesi olanlar daha iyi bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…