- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.901
ceyda çooooooook sevinirim canım bende 2 temmuzda istanbuldayımmmm denicem
Ceydacım, ayın 5 inde gelicekti cor serisi ben o gün tekrar arayacağım. Konuşup ne zaman gideceğimizi kararlaştırırız hepberaber hihoyyyt
Makyaj topiğine eklediğim charme.corun kaynaşması muhteşem diye cor verde diyorum yeşillik istiyorum çünkü
Ceydacım bana telde quartzo topazio esmeralda n.c mel ve n.c ice var demişlerdi. Hatta ben buna dayanarak acaba 5 inden önce gitsek mi diye düşündüm. ama pascharcım çok yakın oturduğu için gitti ve quartzo yokmuş maalesef. ben de o yüzden gelince gidelim diye düşündüm canımcım. :) sen istemesende ben sana charme mel deneticemm :) belli olmaz fikrin değişebilir.
Ceydacım bence herkesin meli olmalı ondan sonra başka bir renk düşünmelisin naniknanik Ben de iceminti çok beğendim aslında 2.olarak graphite istiyordum ama Didemin mintleri aklımı çeldi gerçi mint bende daha da açık durur o yüzden karar veremedim...Ama sen gözünü açacak bir renk istiyorsun bence kesinlikle ice ya da mint...
Evet tatlım teşhis doğru senin kadar cesaretli olup mint alamayacağım galiba :) benim de aklım hep graphite de ama bakalım bu defa cor deneyeyim diyordum biraz daha düşüneceğim ya da belki benim de deneme şansım olursa öyle alırım...
charm mel koyu mu geldi sana ben bayildim o resimde berrycim nc mel daha acik durur sanki sen de daha yesillencek. ama cor verde de guzel secim. karar vermesi zor sanki hare isteyip istemedigine gore karar vericen artik sanirim. bir de verde ile daha mi acik olur acaba. ay kafam karisti benm de. dier arkadaslar sizler ne diosunuz :)
verde resmi ekleyen arkadaşta çok hoş olmuş ama bende çok koyumu durur bilmiyorum of bi karar veremedim CADIARZU farkediliyormu acaba verde kızlar, yoksa sadece çok yakındanmı belli olur
İnşallah Ceydacım İst da olursam gelirim elbette hem sizlerle tanışmayı çok isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?