Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ceyda nc mel mi dersin bende ikisinide istiyorum senin gibi....
Birde cor verde marine çok güzel ah birde daha koyu olsaydı.cor tuhaf acayip doğal bir kaynaşması var

ceyda nc mel mi dersin bende ikisinide istiyorum senin gibi....
Birde cor verde marine çok güzel ah birde daha koyu olsaydı.cor tuhaf acayip doğal bir kaynaşması var

Ya tatlım, aklım her ikisinde.. Umarım kendime hakim olurum... Aynı anda almak da istemiyorum, aynı anda açacağım şişeleri, bir onu bir onu takıp 1 senede (1 sene bile kullanmıyorum ben) her iki rengi de tüketmek istemiyorum.. En azından 3'er veya 6'şar ay arayla alsam sabredip, pek güzel olacak...

Şuanda mel ağır basıyor sanki tatlım.. Çünkü mel doğal ötesi bir renk... Ve biraz önce yazıldığı gibi, herkesin en az bir meli olmalı zemuszemus Yeni slogan bu bayanssulusmile
Şaka bir yana, evet icemint de harika görünüyor ama mel artık klasik bir renk ve alıp da pişman olan yok.. Hele doğallıksa amaç, çok başarılı..
Melin nc ile cor arasında kaldım... Denersem o anki ruh halime göre seçeceğim sanırım canım alsanaalsanasmile
Ama vetmanın dediğine göre koyuluk-açıklık açısından ikisi arasında bir fark yokmuş. Tek fark haresi...
Gerçi hare olmayınca olası kaymalarda ya da sağa sola bakarken ister istemez lensin milim de olsa oynaması durumlarda, hare lensi ele veriyor bence...püfff. Ama doğal gözlerde de (her gözde var ama özellikle açık gözlerde daha belirgin) hare var.. Bilemedim bilmiyorumkismile

Bu arada verde marine için biraz daha koyu olmasını istiyorsan cor yerine charm tercih etsen? Ya da en azından nc... Boyaması aynı olsa bile kenardaki harenin siyahlığı ve ortadaki siyah noktacıklar koyulaştırıyor bence rengin algılanmasını...

resimleri biri imageshacke atıp büyütebilirmi
Birinci cristal açık kahve gözde
İkinci cor verde

Eki Görüntüle 45969

Eki Görüntüle 45970

İkisi de çok güzel canım ama burda crystalin icemintten farkını anladım sanırım. Gerçekten daha opak..

Bence verde çokkkk güzel çok... Daha iyi kaynaşmış crystalden... Gerçi verdeyi takan göz tabanı daha açık renk sanırım.. Verdeyi beğendim ben ikisi için düşünecek olursak

Verde de çok az reism var ya.. Her yerde bu kızın resmi çıkıyor. Gerçekten harika bir resim ama acaba onda mı öyle durmuş? Yani saç-göz-lens uyumu muhteşem.. Ama başkalarında da öyle duruyor mu acaba? Daha koyu gözlerde misal..

cor serisini haresiz oldugu için tercih etmiyorum canım haresiz lensler göze anlamsız bir ifade veriyor gibi geliyor bana ( kendi gözüm için söylüyorum ) verde de dediğin gibi çok az resim var o yüzden karar vermek zor ıcemint ve cyrstal arasındayım ikisinden birini seçecem artık ama nasıl bilmiyorum sempatiksalakcinni

berry ben cyrstali daha çok begendim verde çok koyu durmuş normaldede böyeleyse vazgeçerim ben verdeden aşırı koyu ya

ikiside güzel yeşil sevene cristal gri sevene mint.ben koyu istiyorum o yüzden cor verde birde cor serim olsun sonra nc mel ve cristal istiyorum

mintten soğumama neden oldu bu baygın gözlü şaşı kartoloş kadın.Allah affetsin çok çirkin gözleri içim kötü oluyor şaşıbeş baygın:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…