Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

mintten soğumama neden oldu bu baygın gözlü şaşı kartoloş kadın.Allah affetsin çok çirkin gözleri içim kötü oluyor şaşıbeş baygın:dilcikar:

Aynen katılıyorum. İnsan güzelim soloticalardan soğuyor bu kadının videolarını izleyince. Lenslerin tanıtımını daha genç ve güzel gözlü biriyle yapsalar ya. Berry senin cor verde marine fotoğraflarına baktım da şimdi sanki gözünün etrafına hafif taşmış gibi. Yeşil mavi bir çember oluşturmuş gibi hafiften. Normalde belli olmuyordur belki sadece fotoğraflarda belli oluyordur ama belli olursa doğallığını bozabilir canım iyi düşün bence seri konusunda yerimseniben

kristal dediğiniz renk tam olarak ne renk çok güzel durmuş

hangi renk göze takılmış o

şimdiye kadar görmedim kristal adında diye bi renk

Evet renk biraz fosforlu gibi olduğundan olabilir. Gün ışığındaki öyle gibi geldi bana loş ışıktakiler tam oturmuş gibi gözüküyor.

resimleri biri imageshacke atıp büyütebilirmi
Birinci cristal açık kahve gözde
ıkinci cor verde

Eki Görüntüle 45969

Eki Görüntüle 45970

ayy bayilcam yaaa ben bu iki rengi de istiorm :) benzer renkler ama ton farki var tam benm bayildigim ton sempatiksalakcinni ay solotica yaktin beni yaw almak istedigim 4 tane farkli var suan akannehir
bu arada berrycim ben o cristale bayildim ekledigin zaten gri gordum mu baska bise gormuo gozum. verdeye bakamadim bile
verde tam yesil kahve taban ile guzel kaynasmis sen yesilcisin tonu begendigin bi yesil ise bu renk senin rengin olabilir cnm valla.. ama bence sen mint veya cristal dusun gene de verde alirsan da sonrasi icin :) yannis yonlendirmek istemem tabi seni ama bana sana gri cok guzel olacak gibi gelior. zemuszemus

mintten soğumama neden oldu bu baygın gözlü şaşı kartoloş kadın.Allah affetsin çok çirkin gözleri içim kötü oluyor şaşıbeş baygın:dilcikar:

ayy sen çok yaşa emi.
kahkayı bastım sabah sabah.:roflol:
üstteki sağdaki lens crystalmiş.
yok ben onuda sevemedim. ne öyle soluk soluk.

asuhauahsuahuaDD
ayy berry sayfaları sırayla okuyordum valla senin bu mesajını görünce alıntı yapamadan duramadım Allah iyiliğini versin ya çok güldüm yaaa sabah sabah annem soruyo noluyo diye ama kızlar o kadında mel bile ne kadar soluk durmuş farkında mısınız? mel baya canlı bir renk aslında

Canlarım sizin için aynı kişide crystal ve icemit resmi koyuorum, hatta neredeyse aynı ışıkta ve aynı makineyle çekilmiş . Farklı gözlerde farklı makinelerle çekilmiş ve farklı ışıklarda resimler yanıltıcı bence.

Icemint

Crystal

Kızlar ekledikten sonra fark ettim. ışık farkı varmış. ama renkler arasında neredeyse hiç fark yok.

Son düzenleme:
üstteki mintte griilik ve birazda mavimsilik hakim grimavi gibi..
,alttakinde griyeşillik.
ama sanki boz bir renk.mint daha güzel .

haksızmıyım hem bayık bakıyor hemde ciddi şaşı:dilcikar:üstelik tüm lensler çirkin duruyor tam karar veriyorum onda görünce:1shok:amanın diyorum.hele mint korkunç durmuş.Yemin ediyorum satışları %80 düşürüyor.
:mymeka:

sırnaşık şey hahahahahaha
Evet canım bence de daha iyi model seçilebilirmiş, renkleri karşılaştırmak açısından bulunca koydum hemen buraya...
Bu arada bu resim bir satış sitesinden sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…