Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet canım ama kızıl sarı saçlıların aynen böyle göz renkleri var.ceydacım cor verdeyi birde lütfen charme verde marine dene benim için

evet canım ama kızıl sarı saçlıların aynen böyle göz renkleri var.ceydacım cor verdeyi birde lütfen charme verde marine dene benim için

Tamam tatlım, deneyeceğim mutlaka.. Umarım vardır tabi ellerinde... Resim de çektirirler herhalde ya, yemeyeceğiz sonuçta, hatta söylerim ben "İstanbul'da olmayan ama internetten sipariş vermek isteyen arkadaşlar var onlara gösteririm resimleri" derim. Satmak iste r herhalde lenslerini ? kaydirigubbakcemile3

Hem önden hem de yandan çekeceğim hatta resimleri... Taktım yandan görünüşe -tatlicadiarzu- Bundan sonra herkes yandan da foto koysun lens fotolarını eklerken lütfeeeeeeeeeeen....

Çünkü insan aynaya bakınca ne taraftan bakarsa baksın karşıdan görüntüsünü görüyor.. Kendi kendime deneme fotoları çekiyordum, topaziomu yandan çektim, bakınca çok üzüldüm valla :gitme: Rengini çok sevmiştim ama yeni almışken satsam mı acaba diye düşünüyorum... Doğal istiyorum beeeen

katılıyorum sana hayatım deneyelim bakalım heycanla bekliyorum denemeyi ama bnm bu hafta finallerim başlıyo ühühühü gelmeye çalışcam yine de iki elim kanda olsa da deneyeceğim o melleri :)

bendeee doğal istiyorum charme verde marine, cor verde,mint,nc mel tüm yeşilleri istiyorlülülülülülüummmm

sevgili BERRY bence sendeki cor verde marine ler çok gzl kaynaşmış gösterdiğin bütün resmlerdeki insanlardan daha çok beğendm ben sendeki duruşunu ama pek doğal bir renk gibi değil yine de zevk meselesi..hihoyyyt

Kızlar makyaj bölümüne koymuştum buraya da koyayım dedim mel alacaklara fikir versin...Benimkiler Charm mel gözlerim orta kahve ben de tam zeytin yeşili duruyor ama güzel kaynaşıyor yandan resim de çektim ...

sevgili MIMSZZZN bayıldım yaa işte benim istediğim sonuç budur harikaaaa bu lensler çok güzzel olmuş sende..güle güle günlerde kullan lenslerini çok yakışmış..hihoyyyt

cristal cok opak yaa üstelik co acık nerdeyse beyaza kaçıyo
ben pek begenmedim sahsen.
ama charm verde marine cok tatlı bi renk bence
charm serisini daha cok begeniyorum sanırım.

VETMAN a ithafen...
Ben özel mesaj yazamıyorum (Henüz 50 mesaj sınırını doldurmamışım) bana özel atarsanız sewinirim...

ıyi günler...Yaklaşık 3 gündür solotica kullananlar forumunu takip ediyorum..26 yaşındayım ve lise2den beri yani yaklaşık8 yıldır hem renkli hem numaralı lens kullandım son 1 yıla kadar...son dönemlerde artık gözüm lense tepki verdiğinden bıraktım ama böylede olmuyo...miyop olduğum için kör kör dolaşıyorum çok zor oluyo benim için:))benim kullandğm marka sophistic ti ..En büyük sıkıntımda lensin yandan bombeli durması ve ciyak ciyak ben lensim diye bağırması...Aslında tüm tonlarını denedim yeşil,mavi....Ama bi türlü istediğim doğallığa erişemedim...Forumdan öğrendiğim kadarıyla en doğal duranı NC MEL miş...bende bunu almaya karar verdim...Sanırım siz bu konuda yardımcı oluyorsunuz..Benim öğrenmek istediğim bu lenslerin ücreti tam olarak ne kadar , ne kadar sürede gelir...Ve sizce doğrumu karar verdim benim gözlerim koyu kahve,sarı saçlı ve beyaz tenliyim,en doğalı bumu olur sizce de??
Şimdiden çok teşekkür ederim..ii günler...

evet nc daha ince ve daha gri hareli ,hareler çizgi çizgi.
charm ise kalın ve siyah kesintisiz çizgi şeklinde hareli.ve en büyük gösteren bu...
cor haresiz

Son düzenleyen: Moderatör:
icemint ve crystal nc serisi ama anladığım kadarıyla nc serisinin normal haresine sahip değil biraz cor umsu duruyorlar keşke nc serisinin normal haresinden yapsalar
iceminti ve crystali çok beğendim ama haresinin belirsiz oluşu beni resmen frenliyor CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…