Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yok bunu görünce vazgeçtim, kesinlikle mint daha canlı...sırnaşık şey

Ceydacım benden yandan çekilmiş icemint resmi istemiştin. Aklımda canım. 2 gündür evdeyim ve gözlüklerimi çıkarmadım hiç. Yarın çıkarken senin için yandan resim çekicem canım :)

Bu arada ben hep lenslerime yandan bakarm. Boy aynamın karşısına geçerim orta boy bir aynayı alırım iki aynanın arasından (açılı tutarak) istediğim yönden gözlerime doğru bakarım. kaydirigubbakcemile3 bu lensler kafayı yedirticek bana :)) ama siz de deneyin kızlar çok işe yarıyor ya..

Canım yaaaaa, çok teşekkür ederim. Unuttun sanmıştım ama seni taciz de etmek istemedimolumunekankayizsmile
Ve ayrıca çok zekisin hihoyyyt niye benim aklıma gelmedi bu yöntem yaaa:1no2:
Bundan sonra kesinlikle ben de bunu yapacağımmmmmmsüprizzzzz Çok teşekkürler canım

canım benim yaa neden taciz olsun aşk olsun :)
Yaa bütün gün evde olduğum zamanları fırsat gibi değerlendirip hiç lens takmıyorum. Bir nevi dinlendiriyorum gözlerimi canım. çok da tembelim bu aralar acaip miskinim :) kusura bakma nolur yarın telafi ederim ama :)

Çok tatlısın canım..
Ne kusuru!
Ama senin güzel gözlerini ve inanılmaz doğal duran mellerini merakla bekliyorum tabiiii
Öpücükleeeropuyorumnanaktan

Teşekkür ederim Brownii beğenmene sevindim...
Kızlar ben de minti daha çok beğendim mavi-gri sevdiğim için...

VETMAN a ithafen...
Ben özel mesaj yazamıyorum (Henüz 50 mesaj sınırını doldurmamışım) bana özel atarsanız sewinirim...

ıyi günler...Yaklaşık 3 gündür solotica kullananlar forumunu takip ediyorum..26 yaşındayım ve lise2den beri yani yaklaşık8 yıldır hem renkli hem numaralı lens kullandım son 1 yıla kadar...son dönemlerde artık gözüm lense tepki verdiğinden bıraktım ama böylede olmuyo...miyop olduğum için kör kör dolaşıyorum çok zor oluyo benim için:))benim kullandğm marka sophistic ti ..En büyük sıkıntımda lensin yandan bombeli durması ve ciyak ciyak ben lensim diye bağırması...Aslında tüm tonlarını denedim yeşil,mavi....Ama bi türlü istediğim doğallığa erişemedim...Forumdan öğrendiğim kadarıyla en doğal duranı NC MEL miş...bende bunu almaya karar verdim...Sanırım siz bu konuda yardımcı oluyorsunuz..Benim öğrenmek istediğim bu lenslerin ücreti tam olarak ne kadar , ne kadar sürede gelir...Ve sizce doğrumu karar verdim benim gözlerim koyu kahve,sarı saçlı ve beyaz tenliyim,en doğalı bumu olur sizce de??
Şimdiden çok teşekkür ederim..ii günler...

Kızlar ben çok fazla vakit bulup giremiyorum aranıza. Solotica Quartzoları ben 200 'e aldığım için kendi mantığıma göre 140- 150 gibi rakamlar düşünmüştüm. Buralara takılmayalı fiyatlar yerlerde... 100 TL 'ye isteyene satıcam. Yoksa da özel gecelerde kullanmak için dolabımda bekleyecek artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…