- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.981
Canlarım sizin için aynı kişide crystal ve icemit resmi koyuorum, hatta neredeyse aynı ışıkta ve aynı makineyle çekilmiş . Farklı gözlerde farklı makinelerle çekilmiş ve farklı ışıklarda resimler yanıltıcı bence.
Icemint
Crystal
Kızlar ekledikten sonra fark ettim. ışık farkı varmış. ama renkler arasında neredeyse hiç fark yok.
Ceydacım benden yandan çekilmiş icemint resmi istemiştin. Aklımda canım. 2 gündür evdeyim ve gözlüklerimi çıkarmadım hiç. Yarın çıkarken senin için yandan resim çekicem canım :)
Bu arada ben hep lenslerime yandan bakarm. Boy aynamın karşısına geçerim orta boy bir aynayı alırım iki aynanın arasından (açılı tutarak) istediğim yönden gözlerime doğru bakarım. kaydirigubbakcemile3 bu lensler kafayı yedirticek bana :)) ama siz de deneyin kızlar çok işe yarıyor ya..
Teşekkür ederim Brownii beğenmene sevindim...
Kızlar ben de minti daha çok beğendim mavi-gri sevdiğim için...
verde rengini merak eden arkadaşlar için yüklüyorum,bu fotodaki hidrocharm verde,ben çok memnunum bu renkten :)
YAKAMOZCUM OZELDEN YAZDIGIN MSJI GORDUM AMA OZELDEN MESAJ ATMA HAKKI KAZANAMADIGIM ICIN SANA CEVAP YAZAMADIM. CANIM RIMELIMIN MARKASI TAM OLARAK ŞU YSL FAUS CILX MASKARA BENDE MOR VE MURDUM VAR MUTHIS BIR RIMEL KULLANMANI TAVSIYE DERIM AMA SUREREN MUTLAKA BIR PARMAGINLA AGZINI KAPA RIMELIN YOKSA KURUYOR CANIMCIM opuyorumnanaktan
mintten soğumama neden oldu bu baygın gözlü şaşı kartoloş kadın.Allah affetsin çok çirkin gözleri içim kötü oluyor şaşıbeş baygın:dilcikar:
aynen ya. :)
hangi kadın ya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?