- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.001
Kızlar ben çok fazla vakit bulup giremiyorum aranıza. Solotica Quartzoları ben 200 'e aldığım için kendi mantığıma göre 140- 150 gibi rakamlar düşünmüştüm. Buralara takılmayalı fiyatlar yerlerde... 100 TL 'ye isteyene satıcam. Yoksa da özel gecelerde kullanmak için dolabımda bekleyecek artık.
Kızlar ben çok fazla vakit bulup giremiyorum aranıza. Solotica Quartzoları ben 200 'e aldığım için kendi mantığıma göre 140- 150 gibi rakamlar düşünmüştüm. Buralara takılmayalı fiyatlar yerlerde... 100 TL 'ye isteyene satıcam. Yoksa da özel gecelerde kullanmak için dolabımda bekleyecek artık.
nc meli çok beğeniyorum. ben. charm melde çok doğal.. eğer radikal bir değişiklik istemezseniz, mel çok güzel birseçim...en doğal duran sadece mel değil ama. grafite,ice,ta bence çok doğal lenslerVETMAN a ithafen...
Ben özel mesaj yazamıyorum (Henüz 50 mesaj sınırını doldurmamışım) bana özel atarsanız sewinirim...
ıyi günler...Yaklaşık 3 gündür solotica kullananlar forumunu takip ediyorum..26 yaşındayım ve lise2den beri yani yaklaşık8 yıldır hem renkli hem numaralı lens kullandım son 1 yıla kadar...son dönemlerde artık gözüm lense tepki verdiğinden bıraktım ama böylede olmuyo...miyop olduğum için kör kör dolaşıyorum çok zor oluyo benim için:))benim kullandğm marka sophistic ti ..En büyük sıkıntımda lensin yandan bombeli durması ve ciyak ciyak ben lensim diye bağırması...Aslında tüm tonlarını denedim yeşil,mavi....Ama bi türlü istediğim doğallığa erişemedim...Forumdan öğrendiğim kadarıyla en doğal duranı NC MEL miş...bende bunu almaya karar verdim...Sanırım siz bu konuda yardımcı oluyorsunuz..Benim öğrenmek istediğim bu lenslerin ücreti tam olarak ne kadar , ne kadar sürede gelir...Ve sizce doğrumu karar verdim benim gözlerim koyu kahve,sarı saçlı ve beyaz tenliyim,en doğalı bumu olur sizce de??
Şimdiden çok teşekkür ederim..ii günler...
quartzolardan memnun kalmadınız mı. umarım ben beğenirim. böyle memnun kalmayanları okuyunca moralim bozuluyor
oky charme mı yoksa nc mi daha doğal senceMEL
canım ikiside çok güzel.oky charme mı yoksa nc mi daha doğal senceMEL
oky moralin bozulmasin hic :) cok yakisacak ya ve cok begeneceksin gercekten.
ben de bu hafta sonu taktim quartzolari gece cikarken, arkadasim bana kedi gibi olmussun ama yakismis dedi :) daha sonra albüme ekliycem quartzoyu cnm
ekledim iki tane cnm )) quartzo albümünde
canım quartzo için ne diyo çevrendekiler eşin filan?
bayıldım bayıldım pinax. sanki kendi gözlerin. sende çok güzelsin lenslerde öyle. ee ortaya böyle bir görsel şölen çıkması çok doğal valla.
coook tsk ederim tatlim, sende de en az bu kadar güzel duracak eminim...kaydirigubbakcemile5 Ben hic cekinmiyorum valla bunlari gündüz takmaktan da ya benim dogallik anlayisim degisti ya da bu lensler gercekten dogallar kaydirigubbakcemile3
doğallar bence pinaxcığım.. inşallah bendede güzel durur.
ayy meraktan gebereceğim yakında:roflol:
benim eşim doğallık hastası .doğal saç rengi bronzluk sevmez makyaj içinse ruju beğenir.esmeraldadan sonra eşim yüzünden 3 lü opak seriden umudumu kestim.alsanaalsanasmile
Mel alıcam böylece ben mutlu olucam oda biraz susar artık.:dilcikar:
kesinlikle doğru karar verdim canım....cok iyi oldu okycim azulu quartzoyla degistirmen, gönül rahatligiyla tavsiye edebilicegim bi renk bu quartzo, insallah gelir seninkiler de hemencecik, kendin de gördükten sonraki yorumlarini cok merak ediyorum
agzini hayirli ac canim ya :)))) önünde sonunda gelicekler nasilsa :) ama bak benden sana bi tavsiye 4 gözle bekleme bu meretleri, birak ne zaman gelirse gelsinler) ben öyle bekledigimde hep bi ariza cikti bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?