Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartzolardan memnun kalmadınız mı. umarım ben beğenirim. böyle memnun kalmayanları okuyunca moralim bozuluyor

niye satıyosun quartzoyu, sana yakışmış olcağını düşünüyorum ama.. CADIARZU

nc meli çok beğeniyorum. ben. charm melde çok doğal.. eğer radikal bir değişiklik istemezseniz, mel çok güzel birseçim...en doğal duran sadece mel değil ama. grafite,ice,ta bence çok doğal lensler
hoş
göz rengine göre değişiyor ben pinaxtaki quartzolara hayran kaldım. onlar gözlerine çok doğal durmuş.

quartzolardan memnun kalmadınız mı. umarım ben beğenirim. böyle memnun kalmayanları okuyunca moralim bozuluyor

oky moralin bozulmasin hic :) cok yakisacak ya ve cok begeneceksin gercekten.

ben de bu hafta sonu taktim quartzolari gece cikarken, arkadasim bana kedi gibi olmussun ama yakismis dedi :) daha sonra albüme ekliycem quartzoyu cnm

oky charme mı yoksa nc mi daha doğal senceMEL

Canım oky'ye sormuşsun ama bende yorum yapayım dedim.Nc daha doğal(mış). Çünkü boyaması daha az opakmış...Charm ın boyaması corla aynıymış. Tek fark hare.. Ki o da fazla kalın bence :1closedeyes:
Ama fırsatım olursa hepsini deneyeceğim.. O zaman daha emin bir karşılaştırma yapabilirim.

oky charme mı yoksa nc mi daha doğal senceMEL
canım ikiside çok güzel.
sanırım nc mel biraz daha açık renk olarak...
oky moralin bozulmasin hic :) cok yakisacak ya ve cok begeneceksin gercekten.

ben de bu hafta sonu taktim quartzolari gece cikarken, arkadasim bana kedi gibi olmussun ama yakismis dedi :) daha sonra albüme ekliycem quartzoyu cnm

sağol canım. bazen okuyunca böyle memnun kalmayan arkadaşları ,,eyvah diyorum.
ayy ekle tatlım. görelim. sende çok güzeller gerçekten

wrlenste okudum en opak cor serisi sonra charme ve gözle kaynaşıp en koyu olan nc miy.Yani charme mel gözü daha ÇOK açıyor ancak ortadaki pupil boşluğu daha faz la olduğu için sanki daha koyu duruyor.
Ç

Nc daha KOYU VE DAHA AZ OPAK,
Charme mel daha açık.Wrlens bilgilendirmesinde yazıyor.

canım quartzo için ne diyo çevrendekiler eşin filan?

esim mellere ve quartzo ya daha sicak bakiyo canim, bunu acik acik söylemese de PPP ben anliyorum aklinialirimsmile topazio yu zaten hic begenmedi... ocre ye de kendi göz rengimden bi farki olmadigini söyledi. Cevremdekilerin hepsi görmedi daha, bakalim ne tepki verirler :)

bayıldım bayıldım pinax. sanki kendi gözlerin. sende çok güzelsin lenslerde öyle. ee ortaya böyle bir görsel şölen çıkması çok doğal valla.

bayıldım bayıldım pinax. sanki kendi gözlerin. sende çok güzelsin lenslerde öyle. ee ortaya böyle bir görsel şölen çıkması çok doğal valla.

coook tsk ederim tatlim, sende de en az bu kadar güzel duracak eminim...kaydirigubbakcemile5 Ben hic cekinmiyorum valla bunlari gündüz takmaktan da ya benim dogallik anlayisim degisti ya da bu lensler gercekten dogallar kaydirigubbakcemile3

benim eşim doğallık hastası .doğal saç rengi bronzluk sevmez makyaj içinse ruju beğenir.esmeraldadan sonra eşim yüzünden 3 lü opak seriden umudumu kestim.alsanaalsanasmile
Mel alıcam böylece ben mutlu olucam oda biraz susar artık.:dilcikar:

doğallar bence pinaxcığım.. inşallah bendede güzel durur.
ayy meraktan gebereceğim yakında:roflol:

cok iyi oldu okycim azulu quartzoyla degistirmen, gönül rahatligiyla tavsiye edebilicegim bi renk bu quartzo, insallah gelir seninkiler de hemencecik, kendin de gördükten sonraki yorumlarini cok merak ediyorum

doğallar bence pinaxcığım.. inşallah bendede güzel durur.
ayy meraktan gebereceğim yakında:roflol:

agzini hayirli ac canim ya :)))) önünde sonunda gelicekler nasilsa :) ama bak benden sana bi tavsiye 4 gözle bekleme bu meretleri, birak ne zaman gelirse gelsinler ) ben öyle bekledigimde hep bi ariza cikti bende.

Hahaha berry alemsin sen yaaa :))) Geçen kartoloş kadına da çok gülmüştüm hahah :))) kaydirigubbakcemile3

cok iyi oldu okycim azulu quartzoyla degistirmen, gönül rahatligiyla tavsiye edebilicegim bi renk bu quartzo, insallah gelir seninkiler de hemencecik, kendin de gördükten sonraki yorumlarini cok merak ediyorum
kesinlikle doğru karar verdim canım....
agzini hayirli ac canim ya :)))) önünde sonunda gelicekler nasilsa :) ama bak benden sana bi tavsiye 4 gözle bekleme bu meretleri, birak ne zaman gelirse gelsinler ) ben öyle bekledigimde hep bi ariza cikti bende.

aman aman... inşallah bir sorun olmadan 2side elime geçer.... istanbula gideceğim haziran sonu. onlarla gideyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…