Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Beryy beni çok güldürüyorsun canım ya :roflol:
Neşe kaynağım oldun bu topicde kaydirigubbakcemile3
Samimiyetine ve ifade tarzına bayılıyorum kaydirigubbakcemile2

Veeeee ben de melci oldum çıktım olumunekankayizsmile
Kesinlikle esmeraldadan 15-20 kat doğal duracaklar göreceksin...
Ben de alacağım ve sonucu sizlerle paylaşacağım..Seriye karar veremedim yalnız.
Tabi gözlerim koyu renk umarım açar rengini....

Dersanedeki kızlar da öyle diyor ben açık sözlüyümdür ancak esprili bir şekilde ifade ederimyerimseniben
bende mel alıcam nc sanırım.şakkıdı

pınaxıgım muhtesem otesı durmus asla lens oldugu bellı degıl. Bu arada okye katılıyorum sende cok guzelsın

Tsk ederim melekcim sizin hosunuza da gidince bende daha bi rahat takiyorum lensleri, hepiniz cok candansininiz sagolun. Allah bu kk yi kurandan razi olsun, cok güzel paylasimlar yasiyoruz burda. olumunekankayizsmile

Arkadaşlar Qartzo çok güzel bir renk ama bana solotica 2 saatten fazla rahatsızlık veriyor ve açık tenli olduğum için soğuk bir ifade verdiğini söylediler. Berry'cim telefonumde problem vardı yazılım hatası olduğu için formatlanmaya gitmişti. O yüzden ulaşamamışsındır.

cnm ya ayy cok sevindm quartzolar benm solotica gorunce ilk istedigim lensti bu kdr begenmene seviniorm ben de alicam sahane olmuslar sende harika duruor cok doal ayy nasil mutlu oldum hehheeh bana ne oluosa kaydirigubbakcemile2 saclarin makyajin hepsine bayildim cok guzelsin cnm pinaxcim hihihi a.s.

saclarinin rengine bayildim ben ya bilmiyorumkismile teninle ve lenslerle cok guzel oluor bence bilmiyorumkismile hos koyu da yakisir ama boole bilmem ki ben cok sevdm hihihi. ya sorma ayni dert bende de var kuaforee gidemiorm mahvediorlar kendim boyuyorm bi de benm cok acik sari offf yoruldum artik o yuzden tonunu koyultcam daha guvenli biseler yapcam Istanbula gidiorm 17 gun sonra hihoyyyt ilk isim kuaforume kosmak olucak onceden msg atip haber verdim bile kesim boya fln soole bi duzeltsin saclarimi ya burdakiler cok beceriksiz tabi sari yaptiran tum hatunlar zaten sarisin 2 highlight yapip geciolar kenara. nese sinirlendim gene topikten alakasiz yazdim pff pardon kizlar.
nese yasasin quartzo die bitiriyim bari guzel renk yaww opuyorumnanaktan
:enbuyukkk:

charmın n.c den opak olduğunu ben taaa ilk mesajlarımda yazmıştım. opak olduu için n.c den daha açıktır rengi fakat etrafındaki siyah hareden dolayı daha koyu durabilir.

ayy pinax kızların övdüğü kadar var quartzoların duruşu. muhteşem görünüyor ya. sanki quartzo değilde cor serisinden bir lens takmışsın okadar doğal görünüyor.

slm kızlaarr .. biliyorsunuz 2 hafta kadar önce topaziolarım gelmişti ..
satmaya karar verdim ..
ilgilenen olursa özelden msj laşalım ..
uygun bir fiyatada vericem zaten =(=(

Kızlaaaar, sizin istediğiniz üzerine (pek beceremesem de) topaziolarımla makyaj yaptım ve diğer topiğe ekliyorum.. Bakarsınız.. Öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…