- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.021
kesinlikle doğru karar verdim canım....
aman aman... inşallah bir sorun olmadan 2side elime geçer.... istanbula gideceğim haziran sonu. onlarla gideyim diyorum
saçlarına bayıldım pinax.
ekledim iki tane cnm )) quartzo albümünde
koyultma diyosun? :sm_confused: kararsiz kaldim cnm, maymun istahlimiyim neyim.... biraz daha beklim ozaman
benim eşim doğallık hastası .doğal saç rengi bronzluk sevmez makyaj içinse ruju beğenir.esmeraldadan sonra eşim yüzünden 3 lü opak seriden umudumu kestim.alsanaalsanasmile
Mel alıcam böylece ben mutlu olucam oda biraz susar artık.:dilcikar:
Dersanedeki kızlar da öyle diyor ben açık sözlüyümdür ancak esprili bir şekilde ifade ederimyerimsenibenBeryy beni çok güldürüyorsun canım ya :roflol:
Neşe kaynağım oldun bu topicde kaydirigubbakcemile3
Samimiyetine ve ifade tarzına bayılıyorum kaydirigubbakcemile2
Veeeee ben de melci oldum çıktım olumunekankayizsmile
Kesinlikle esmeraldadan 15-20 kat doğal duracaklar göreceksin...
Ben de alacağım ve sonucu sizlerle paylaşacağım..Seriye karar veremedim yalnız.
Tabi gözlerim koyu renk umarım açar rengini....
pınaxıgım muhtesem otesı durmus asla lens oldugu bellı degıl. Bu arada okye katılıyorum sende cok guzelsın
doğal peruk satıyolardır orda.onlardan alsana.rengiyle oynama bence.
coook tsk ederim tatlim, sende de en az bu kadar güzel duracak eminim...kaydirigubbakcemile5 Ben hic cekinmiyorum valla bunlari gündüz takmaktan da ya benim dogallik anlayisim degisti ya da bu lensler gercekten dogallar kaydirigubbakcemile3
SAgol tatlim, bende rengini koyultim diyodum ama cesaretim yok. Keske türkiyede yasasaydim, kuaförler cok becerikli orda. Burda fön bile cektiremiyoruz aklimiza esince, randevusuz hic bi halt olmuyo burda... Bi de bi fön cektirmek 35-40 euro... düsün artik
wrlenste okudum en opak cor serisi sonra charme ve gözle kaynaşıp en koyu olan nc miy.Yani charme mel gözü daha ÇOK açıyor ancak ortadaki pupil boşluğu daha faz la olduğu için sanki daha koyu duruyor.
Ç
Nc daha KOYU VE DAHA AZ OPAK,
Charme mel daha açık.Wrlens bilgilendirmesinde yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?