Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

slm kızlaarr .. biliyorsunuz 2 hafta kadar önce topaziolarım gelmişti ..
satmaya karar verdim ..
ilgilenen olursa özelden msj laşalım ..
uygun bir fiyatada vericem zaten =(=(

CANIM BEN DUSUNUYORUM TOPAZIO ALMAYI ILGILENEBILIRIM. AMA BENIM OZELDEN MSJ ATMA HAKKIM YOKKI. SEN BANA ATABILIRSEN COK SEVINIRIM.:dance:

Pine apples tarjamy verde alalı bayagı oldu kış başında ramazanda aldı verdeleri solotica renkleri biraz daha opaklaştırdı.Kışın sattığım topaziolarla şu andaki ler arasında bile fark var topaziolar iyice mavileşti mesela o yüzden tonlarda farklılıklar olabilir.Birde yarı opak renklerin duruşu herkezin gözünde herkezde farklı oluyor..

cok tsk ederim bambamcim, senin bastan beri aklinda quartzo vardi zaten opuyorumnanaktan ama ice larinda quartzo kadar güzel bence ))

ayy pinax kızların övdüğü kadar var quartzoların duruşu. muhteşem görünüyor ya. sanki quartzo değilde cor serisinden bir lens takmışsın okadar doğal görünüyor.

opuyorumnanaktan didemcim sagol tatlim, bu kadar dogal beklemiyordum bende dogrusu, tabi gözün icine kadar girmezsen anlamazsin......

haklısın didem çok yakışmış pinax.
tsk ederim berry :)

evet çok değişmiş vetman.

nedennn tubişşşş

berrycimmm ben çok beğendim aslında .. renk de tam istediğim gibi masmavi ..
ama bu pazar asker ziyaretine gittim .. biliyorsunuz ya sevgilim askerde ..
biraz sitem etti ..
o gelene kadar lens takmayacağıma söz verdim kıyamadım ona ..
e o gelene kadarda günü dolacak durmasın bari ..
1 sene sonra tekrar alacağım yanii =)=)

cnm benm cok tesekkur ederim hihi bende seviorm icelari ama tum gri tonlarina hayranim soloticanin zmnla hepsini almak istiorm sempatiksalakcinni

bende yeşil delisiyim saçımın rengini hafif açtırıyorum ışıltı gibi kuaförüm denedi bugün çok güzel oldu.bakalım nc mellerle nasıl olacak eşime söylemedim süpriz olacak saçımzemuszemus
Vetmancım mesaj atabilirsin bana:enbuyukkk:

Son düzenleme:

berryyyy foto isterisz, güle güle kullan yeni saçınııı..zemuszemus

Çoook meraklandım canım. Yeni saçını da mutlaka paylaş bizimle aklinialirimsmile

ww.nartube.com/d88e21ab7a58ea772b2757003b12463eea1fa66cRBrdvUmNn0.html kızlar izleyin bu videoyu naomi paris hepsini yazmışlar :) hihoyyyt ilk wyu yu koyamadm kabul etmedi siz ekleyin

Sevgili hanımlar... tüm topici elimden geldiğince okumaya calıstım 1 haftadır fikir edinmek için ama 800. sayfadan sonra devam edemedim :/ bende solotica'nın COR Ocresini cok merak ediyorum göz rengim koyu kahverengi Birkac resim video, fotoya baktm begendim de.. Buu beren saatin göz yapısı ve rengini cok begeniyorum nedendir bilmem.. o ton rengini cor ocreyle elde edebilirmiyim?

Bir de mayısın 15'i gibi rainbow giallo satın almıstım, ilk kez satın aldım bu tonunu rainbowun, ama hiç memnun kalmadım. Ben normalde rainbowun dark greenini (elit line serisi) kullanıyordum 2005 senesinden beri ama malesef son 1.5 yıldır darkgreenin eski tonunu bulamıyorum.. istanbulda kadıköyde bikaç optikçiye sordum megerse firma dark greenin tonunu koyulaştırmış, yeni seriler artık böyleymiş.. sürekli gittiğim optikçi bu sefer değişiklik olsun giallo al dedi bende bii cesaret aldım ama suan memnun değilim, evde boş boş duruyor simdi Satın almak isteyenler varsa 150 liraya aldığım lensi 75'e bırakırım..2 hafta oldu alalı ve sadece 1 gün taktım Zaten o günden sonra vazgectim kullanmaktan

Simdi işte ocre gibi ne cok acık ne cok koyu iddiasız naturel bi lens arıyorum.. Hare olayını sevmiyorum O yüzden hidrocor ocreyle sizce naturel bi ela elde edebilirmiyim koyu kahve gözde? Topic'de baktım charm ocre kullananlar olmus ama Cor ocreye hiç denk gelmedim buarada..(tabi sayfa 800 ila 1000 arasını okumadım oralarda varmıdır bilmiyorum)

Bana da yardımcı olursanız, fikir telakkisi yaparsak cok sevinirim Malum videolar fotolar her zaman tatmin edici olmuyor Kullanıcı memnuniyeti de önemli benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…