- 12 Mayıs 2009
- 615
- 431
- 648
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.041
verdeye hiç benzemiyor bu renk.
ama verde..
slm kızlaarr .. biliyorsunuz 2 hafta kadar önce topaziolarım gelmişti ..
satmaya karar verdim ..
ilgilenen olursa özelden msj laşalım ..
uygun bir fiyatada vericem zaten =(=(
cnm ya ayy cok sevindm quartzolar benm solotica gorunce ilk istedigim lensti bu kdr begenmene seviniorm ben de alicam sahane olmuslar sende harika duruor cok doal ayy nasil mutlu oldum hehheeh bana ne oluosa kaydirigubbakcemile2 saclarin makyajin hepsine bayildim cok guzelsin cnm pinaxcim hihihia.s.
ayy pinax kızların övdüğü kadar var quartzoların duruşu. muhteşem görünüyor ya. sanki quartzo değilde cor serisinden bir lens takmışsın okadar doğal görünüyor.
tsk ederim berry :)haklısın didem çok yakışmış pinax.
Pine apples tarjamy verde alalı bayagı oldu kış başında ramazanda aldı verdeleri solotica renkleri biraz daha opaklaştırdı.Kışın sattığım topaziolarla şu andaki ler arasında bile fark var topaziolar iyice mavileşti mesela o yüzden tonlarda farklılıklar olabilir.Birde yarı opak renklerin duruşu herkezin gözünde herkezde farklı oluyor..
CANIM BEN DUSUNUYORUM TOPAZIO ALMAYI ILGILENEBILIRIM. AMA BENIM OZELDEN MSJ ATMA HAKKIM YOKKI. SEN BANA ATABILIRSEN COK SEVINIRIM.:dance:
nedennn tubişşşş
cok tsk ederim bambamcim, senin bastan beri aklinda quartzo vardi zaten opuyorumnanaktan ama ice larinda quartzo kadar güzel bence ))
opuyorumnanaktan didemcim sagol tatlim, bu kadar dogal beklemiyordum bende dogrusu, tabi gözün icine kadar girmezsen anlamazsin......
tsk ederim berry :)
bende yeşil delisiyim saçımın rengini hafif açtırıyorum ışıltı gibi kuaförüm denedi bugün çok güzel oldu.bakalım nc mellerle nasıl olacak eşime söylemedim süpriz olacak saçımzemuszemus
Vetmancım mesaj atabilirsin bana:enbuyukkk:
bende yeşil delisiyim saçımın rengini hafif açtırıyorum ışıltı gibi kuaförüm denedi bugün çok güzel oldu.bakalım nc mellerle nasıl olacak eşime söylemedim süpriz olacak saçımzemuszemus
Vetmancım mesaj atabilirsin bana:enbuyukkk:
berry yeni imajın nasıl olacak bakalım yeni saçların yeni lenslerinn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?