- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.061
ww.nartube.com/d88e21ab7a58ea772b2757003b12463eea1fa66cRBrdvUmNn0.html kızlar izleyin bu videoyu naomi paris hepsini yazmışlar :) hihoyyyt ilk wyu yu koyamadm kabul etmedi siz ekleyin
aaaaaaaaaaaaaa
ben Christina Aguilera nın kendi gözü renkli sanıyorudm.. En çok onda doğal durmuş.
ceydacim cnm onunkiler enhancer kendi gozleri de renkli o yuzden cok doal durmus onda zemuszemus
Altı üstü pigmentlerle oynayacaklar aklinialirimsmile Ne var yahu ?:jeyyar:
slm kızlaarr .. Biliyorsunuz 2 hafta kadar önce topaziolarım gelmişti ..
Satmaya karar verdim ..
Ilgilenen olursa özelden msj laşalım ..
Uygun bir fiyatada vericem zaten =(=(
Sevgili hanımlar... tüm topici elimden geldiğince okumaya calıstım 1 haftadır fikir edinmek için ama 800. sayfadan sonra devam edemedim :/ bende solotica'nın COR Ocresini cok merak ediyorum göz rengim koyu kahverengi Birkac resim video, fotoya baktm begendim de.. Buu beren saatin göz yapısı ve rengini cok begeniyorum nedendir bilmem.. o ton rengini cor ocreyle elde edebilirmiyim?
Bir de mayısın 15'i gibi rainbow giallo satın almıstım, ilk kez satın aldım bu tonunu rainbowun, ama hiç memnun kalmadım. Ben normalde rainbowun dark greenini (elit line serisi) kullanıyordum 2005 senesinden beri ama malesef son 1.5 yıldır darkgreenin eski tonunu bulamıyorum.. istanbulda kadıköyde bikaç optikçiye sordum megerse firma dark greenin tonunu koyulaştırmış, yeni seriler artık böyleymiş.. sürekli gittiğim optikçi bu sefer değişiklik olsun giallo al dedi bende bii cesaret aldım ama suan memnun değilim, evde boş boş duruyor simdi Satın almak isteyenler varsa 150 liraya aldığım lensi 75'e bırakırım..2 hafta oldu alalı ve sadece 1 gün taktım Zaten o günden sonra vazgectim kullanmaktan
Simdi işte ocre gibi ne cok acık ne cok koyu iddiasız naturel bi lens arıyorum.. Hare olayını sevmiyorum O yüzden hidrocor ocreyle sizce naturel bi ela elde edebilirmiyim koyu kahve gözde? Topic'de baktım charm ocre kullananlar olmus ama Cor ocreye hiç denk gelmedim buarada..(tabi sayfa 800 ila 1000 arasını okumadım oralarda varmıdır bilmiyorum)
Bana da yardımcı olursanız, fikir telakkisi yaparsak cok sevinirim Malum videolar fotolar her zaman tatmin edici olmuyor Kullanıcı memnuniyeti de önemli benim için..
Sevgili hanımlar... tüm topici elimden geldiğince okumaya calıstım 1 haftadır fikir edinmek için ama 800. sayfadan sonra devam edemedim :/ bende solotica'nın COR Ocresini cok merak ediyorum göz rengim koyu kahverengi Birkac resim video, fotoya baktm begendim de.. Buu beren saatin göz yapısı ve rengini cok begeniyorum nedendir bilmem.. o ton rengini cor ocreyle elde edebilirmiyim?
Bir de mayısın 15'i gibi rainbow giallo satın almıstım, ilk kez satın aldım bu tonunu rainbowun, ama hiç memnun kalmadım. Ben normalde rainbowun dark greenini (elit line serisi) kullanıyordum 2005 senesinden beri ama malesef son 1.5 yıldır darkgreenin eski tonunu bulamıyorum.. istanbulda kadıköyde bikaç optikçiye sordum megerse firma dark greenin tonunu koyulaştırmış, yeni seriler artık böyleymiş.. sürekli gittiğim optikçi bu sefer değişiklik olsun giallo al dedi bende bii cesaret aldım ama suan memnun değilim, evde boş boş duruyor simdi Satın almak isteyenler varsa 150 liraya aldığım lensi 75'e bırakırım..2 hafta oldu alalı ve sadece 1 gün taktım Zaten o günden sonra vazgectim kullanmaktan
Simdi işte ocre gibi ne cok acık ne cok koyu iddiasız naturel bi lens arıyorum.. Hare olayını sevmiyorum O yüzden hidrocor ocreyle sizce naturel bi ela elde edebilirmiyim koyu kahve gözde? Topic'de baktım charm ocre kullananlar olmus ama Cor ocreye hiç denk gelmedim buarada..(tabi sayfa 800 ila 1000 arasını okumadım oralarda varmıdır bilmiyorum)
Bana da yardımcı olursanız, fikir telakkisi yaparsak cok sevinirim Malum videolar fotolar her zaman tatmin edici olmuyor Kullanıcı memnuniyeti de önemli benim için..
Kızlar benim lenslerimden biri değişti,quartzo oldu.
Sebebi ikisininde mavi tonda olması.
İnşallah güzel olur.
tugbacıgım senın topazıo yenı serı olandan sanırım demı yanı mavılıgı daha yogun olan. Ben gecen sene hazıranda almıstım benım golzerım acık kahve ela gıbı oldugu ıcın su yesılı gıbı durmustu mavılıgı nasıl senın aldıgında ? Cok soru sormadım umarım cevabın ıcın tsk
evet cnm baya mavi benimkiler hiç yeşillik yok diyebilirim ..
zaten 2 hafta oldu alalı ..
ya çok güzel aslında ama işte takamayınca bi manası yok ..
ya hiç takmasam da günü doluyor ya bunların o çok kötü işte =(
keşke takmadığımızda günü dolmasa lenslerin =(
Morrison ve Ceyda.. msjımı yanıtladıgınız için tsk ederim..
Morrison hanım, hidrocor meli bende cok düsündüm, hala aslında ocre ve mel arasında gidip geliyorum ama sizin de dediğiniz gibi hidrocor mel, giallodan da daha acık durur mu gözümde diye tereddüt ediyorum.. Dediğim gibi koyu kahve benim göz rengim.. Birde ocreyle ilgili bikaç video izlemiştim (linkini koyacagım) ve hidrocor mele göre daha dogal bulmustum İlk mesajımda da belirttiğim gibi ben aslında rainbow dark greenden inanılmaz memnundum cok dogaldı ve kesinlikle bariz bir değişiklik yapmıyordu. Çok tatlı koyu bir ela oluyordu gözlerim.. Ama malesef renk tonuyla oynanmıs lensin, yeni seri dark green'i gözüme taktıgımda sanki gözümü fosforlu yeşil kalemle boyanmıs gibi hissettimalmadım haliyle onun yerine giallo aldım... Kararsızlık iyi değil, lense para verip memnun kalmamak ve kullanamamak en kötüsü Tıpkı giallo da yasadıgım gibi..
Ceyda hanım, giallo aslında dogal duruyor gözde..Ben optikçimle konustuktan sonra yine KK'da gialloyla ilgili baslıkları okudum, cok yakıstırdıklarım oldu,bazı resimlerde hatta cok sasırdım lens oldugguna inanamadım ve o gazla dark green yerine giallo aldım (ve tabi optikçimin de gazıyla) Dedim artık bir değişiklik yapayım, yeni birsey deneyeyim dedim; ama işte alışmışım daha dogal, gözde cok belli olmayan tonlara (eski dark green gibi) o yüzden içime sinmedi bu ton bir türlü. O yüzden zaten Hidrocor ocre, mele oranla daha cok düsündürüyor beni
Aslında beren saatin birebir olmasada göz rengini veriyor giallo, 1 gün taktım demiştim ya, işte o gün arkadasımla bulustum aynı beren saat gözü gibi olmus demişti, cok begenmişti...
Begenmememin bir ikinci sebebi giallonun pupil boslugu geniş, o bosluktan kendi göz rengimin cok sırıttığını hissettirdi bana Dark greeninde pupili geniştir ama benim gözümün rengiyle cok iyi kaynastıgı için hiç sırıtmıyordu
Resme gelince, lensi satmayı düsündüğüm için yeniden gözüme takmak istemiyorum ama benim bu lensi almam da etkisi olan cemre-fck kullanıcısından alıntı yapıcam birazdan.. Bu arkadasın göz renginin tonu ve gialonun onda durusu aynı ben Hiçbir fark yok.. Birde malesef fotograf makinam yok cep telefonum da iyi bi marka değil, foto kalitesi kötü o yüzden birsey anlasılmıyor cektiğim resimlerden.. umarım kusura bakmazsınız ceyda
İlgilendiğiniz için yeniden tsk ederim..
canım videoyu göremiyorum ben :S
rica etsem link ekle butonuna tıklayark tam linki kopyalar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?