Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ceydacim cnm onunkiler enhancer kendi gozleri de renkli o yuzden cok doal durmus onda zemuszemus

Evet canım baktım haklıymışsın boshayallersmile Çok güzel gözleri var ayrıca ..
Opf yaa, şöyle göz rengini kökünden değiştirecek bir teknoloji çıkamadı halaaa, bekliyorum delikafadulden

slm kızlaarr .. Biliyorsunuz 2 hafta kadar önce topaziolarım gelmişti ..
Satmaya karar verdim ..
Ilgilenen olursa özelden msj laşalım ..
Uygun bir fiyatada vericem zaten =(=(

tugbacıgım senın topazıo yenı serı olandan sanırım demı yanı mavılıgı daha yogun olan. Ben gecen sene hazıranda almıstım benım golzerım acık kahve ela gıbı oldugu ıcın su yesılı gıbı durmustu mavılıgı nasıl senın aldıgında ? Cok soru sormadım umarım cevabın ıcın tsk

Beren saatin göz rengi sanki cor mel ile daha başarılı yakalanabilir gibi geliyor bana. Cor ocre daha bir kahverengi gri bal tonu gibi. Ama giallo fazla yeşil geldiyse size cor mel çok daha açık renk gelebilir kullanamayabilirsiniz. Cor mel'i de bir araştırın isterseniz yinede.

Canım ben cor ocre veya ocrenin herhangi bir serisini kullanmadım. Amma ve lakin fikrimi belirteyim, ocrenin Beren Saat göz rengini vereceğini tahmin etmiyorum... Benim düşüncem Beren Sattin göz rengini mel ile yakalayabileceğin yönünde. Ama gözlerim koyu demişsin. O yüzden de cor serisini öneriyorum. Hatta kendim için de bu rengi düşünüyorum..
Gialloya gelince, rica etsem resim koyabilir misin canım? Ben o rengi de çok merak ediyorum. Satma sebebin nedir peki canım? Memnun kalmadım demişsin ama neden memnun kalmadığını belirtmemişsin.
Bir de gözlerin koyu kahveymiş ya canım, giallo açtı mı gözlerini?
Dediğim gibi eğer resim koyarsan çok sevinirim canımopuyorumnanaktan

Morrison ve Ceyda.. msjımı yanıtladıgınız için tsk ederim..

Morrison hanım, hidrocor meli bende cok düsündüm, hala aslında ocre ve mel arasında gidip geliyorum ama sizin de dediğiniz gibi hidrocor mel, giallodan da daha acık durur mu gözümde diye tereddüt ediyorum.. Dediğim gibi koyu kahve benim göz rengim.. Birde ocreyle ilgili bikaç video izlemiştim (linkini koyacagım) ve hidrocor mele göre daha dogal bulmustum ılk mesajımda da belirttiğim gibi ben aslında rainbow dark greenden inanılmaz memnundum cok dogaldı ve kesinlikle bariz bir değişiklik yapmıyordu. Çok tatlı koyu bir ela oluyordu gözlerim.. Ama malesef renk tonuyla oynanmıs lensin, yeni seri dark green'i gözüme taktıgımda sanki gözümü fosforlu yeşil kalemle boyanmıs gibi hissettim almadım haliyle onun yerine giallo aldım... Kararsızlık iyi değil, lense para verip memnun kalmamak ve kullanamamak en kötüsü Tıpkı giallo da yasadıgım gibi..

Ceyda hanım, giallo aslında dogal duruyor gözde..Ben optikçimle konustuktan sonra yine KK'da gialloyla ilgili baslıkları okudum, cok yakıstırdıklarım oldu,bazı resimlerde hatta cok sasırdım lens oldugguna inanamadım ve o gazla dark green yerine giallo aldım (ve tabi optikçimin de gazıyla) Dedim artık bir değişiklik yapayım, yeni birsey deneyeyim dedim; ama işte alışmışım daha dogal, gözde cok belli olmayan tonlara (eski dark green gibi) o yüzden içime sinmedi bu ton bir türlü. O yüzden zaten Hidrocor ocre, mele oranla daha cok düsündürüyor beni
Aslında beren saatin birebir olmasada göz rengini veriyor giallo, 1 gün taktım demiştim ya, işte o gün arkadasımla bulustum aynı beren saat gözü gibi olmus demişti, cok begenmişti...
Begenmememin bir ikinci sebebi giallonun pupil boslugu geniş, o bosluktan kendi göz rengimin cok sırıttığını hissettirdi bana Dark greeninde pupili geniştir ama benim gözümün rengiyle cok iyi kaynastıgı için hiç sırıtmıyordu

Resme gelince, lensi satmayı düsündüğüm için yeniden gözüme takmak istemiyorum ama benim bu lensi almam da etkisi olan cemre-fck kullanıcısından alıntı yapıcam birazdan.. Bu arkadasın göz renginin tonu ve gialonun onda durusu aynı ben Hiçbir fark yok.. Birde malesef fotograf makinam yok cep telefonum da iyi bi marka değil, foto kalitesi kötü o yüzden birsey anlasılmıyor cektiğim resimlerden.. umarım kusura bakmazsınız ceyda

ılgilendiğiniz için yeniden tsk ederim..

Cemre-fck'nın giallo resimleri "Rainbow yeşil lens topiği" başlığı altında, 1. sayfada

Dediğim gibi aynı göz rengi tonumuz var ve bende de aynı böyle durdu, hiç fark yok

Malesef KK link vermeme izin vermiyor, 100 msjım olmalıymıs en az, dolayısyla hem cemrenin resimlerinin hemde cor ocre videosunun linkini koyamıyorum Ama vidoemo.com'a girip "lentes de contacto color ocre" diye aratırsanız bahsettiğim videoyu görebilirsiniz

evet cnm baya mavi benimkiler hiç yeşillik yok diyebilirim ..
zaten 2 hafta oldu alalı ..
ya çok güzel aslında ama işte takamayınca bi manası yok ..
ya hiç takmasam da günü doluyor ya bunların o çok kötü işte =(
keşke takmadığımızda günü dolmasa lenslerin =(

tuğbacım mrb :) nekadara satıyosun lensleri?

Rica ederim, ne kusuru...Söylediğin topikteki cemre-fck arkadaşın resimlerine baktım. Sana (tabii kii daha önceki dark green rengine oranla) açık gelmiş, ama bana koyu geldi açıkcası.. Yalnız doğallık açısından kesinlikle çok başarılı..

Evet ceyda hnm, bencede cok dogal giallo, cok yakından bakılınca bile anlasılmıyor demişti arkadaşım; ama sanırım benimkisi biraz alıskanlık meselesi.. Bahsettiğim videoyu izledinizmi, izlediyseniz fikrinizi paylasırmısınız? Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama cor ocre sanki koyu gözde,koyu ela gibi bir ton veriyor Özellikle o videoda kızdaki durusunu cok begendim

canım videoyu göremiyorum ben :S
rica etsem link ekle butonuna tıklayark tam linki kopyalar mısın?

didemciğim bir türlü yapamadım link yollamam için 100 msj lazımmış ama en başa 3w koy ztn link vermeme gerek yok hemen girebilirsn bağlantıya. ünlülerin gözlerindeki lensler var.. daha önce bir arkadaş naomi nin lenslerini sormuştu mesela onlar exrpessions muş öyle bir marka şimdi tam yazamamış olabilirim :) ama nerdeyse %80 freshlook demiş bence ünlüler o kadar basite kaçmaz freshlook her zaman lens olduğu anlaşılan bir lens markası bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…