- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.081
Evet canım baktım haklıymışsın boshayallersmile Çok güzel gözleri var ayrıca ..
Opf yaa, şöyle göz rengini kökünden değiştirecek bir teknoloji çıkamadı halaaa, bekliyorum delikafadulden
Evet ceyda hnm, bencede cok dogal giallo, cok yakından bakılınca bile anlasılmıyor demişti arkadaşım; ama sanırım benimkisi biraz alıskanlık meselesi.. Bahsettiğim videoyu izledinizmi, izlediyseniz fikrinizi paylasırmısınız? Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama cor ocre sanki koyu gözde,koyu ela gibi bir ton veriyor Özellikle o videoda kızdaki durusunu cok begendim
Senin biri topazioydu da diğerini hatırlayamadım canım...
Hangisi değişti?
Canım biri grafite biri topazioydu.
Topazio yerine quartzo oldu.
Canım biri grafite biri topazioydu.
Topazio yerine quartzo oldu.
Canım artık göz rengi değiştirme ameliyatları var. Hatta ABD'de baya yaygınlaşmış boshayallersmile
slm kızlar ya normalde lensler yani genel olarak seffaf mı kullanıyosunuz yada normalen numaralar kac bide renkli istiyosak nasıl olmalı bilgi verirmisiniz az biraz....tesekkürler
ay cnm o panamada yapilio gozun icine lens gibi bise yerlestiriorlar ama tamamen onayli bi yontem deil genelde abdden gidip zenciler yaptirmis ve counda da gozlerinde sorunlar cikmis. katarak fln gibi seyler zaten youtubedan bakarsaniz videolar eklemisler onermiorlar cok batma yapiomus gozlerinde akannehir zaten bence cok da doal durmuor gene.
bugün tanita sarı denedim müthiş doğal aşık oldum lense resmen :sm_cool:
geldimi lenslerinnnnnn delikafadulden
rotin mrb cnm benm topaziolarda yavaş yavaş soluyo eskisi gibi parlak ve canlı değil alalı 9 ay falan oldu normal bi durum ama solmaz die düşünüodum. seninkiler ne kadar sürede soldu?
Ceydacımmm adore nin o serisi henüz satılmıyor değil mi? yeni seriden o?
rotincimmm ay grafite çok sevsemde quartz almana çok sevindim canım benim güle güle kullan opuyorumnanaktan
ama mutlaka daha sonra opak olmayan bir lens dene canım.
rotinde denemişti onuuu ve dibine girsen yine anlaşılmıyan bi lens eminim sendede öyle durmuştur yani gözünün içine girseler gene lens demezler o kadar doğal ya opuyorumnanaktan
canım hiç denmemedim. gelince göreceğiz bakalım nasıl duracak.lens uzmanı arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var..
solotica natural colors mel alma aşamasındayım..ama göz çapımı doktora ölçtürdüğümde küçük çap kullanmalısın demişti...bu seri bana büyük mü gelir..ama göz yapım küçük de değil aslen??
okypete sende nc mel alıcam demiştin..göz rengim seninki gibi..sen denedinmi bu rengi nasıl yeşeerdi mi gözlerin??
Evet burcucum bende denemiştim ve dediğin gibi dibine girsen bile yine anlaşılmıyor.Benim gözlerimde hiç ama hiç bir değişiklik yapmadı o derecede doğal.....
Kızlar arka arkaya hep ben yazdım ama kusura bakmayın.Toplu alıntı yapmayı bilmiyorum.:kedi:
okypetecim teşekkür ederim cnm..ilk soloticam olacagı için çok cesur olamadım ama diğer siparişlerimde daha gözü karar olruum snrımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?