Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet canım baktım haklıymışsın boshayallersmile Çok güzel gözleri var ayrıca ..
Opf yaa, şöyle göz rengini kökünden değiştirecek bir teknoloji çıkamadı halaaa, bekliyorum delikafadulden

Canım artık göz rengi değiştirme ameliyatları var. Hatta ABD'de baya yaygınlaşmış boshayallersmile

canımm sahibinden.com' da bi bey satıyo cor ocre rengini bi bakarmısın gayet net bi foto fikir edinme konusunda foto yardımcı olucaktırvereliniortak

slm kızlar ya normalde lensler yani genel olarak seffaf mı kullanıyosunuz yada normalen numaralar kac bide renkli istiyosak nasıl olmalı bilgi verirmisiniz az biraz....tesekkürler

Canım artık göz rengi değiştirme ameliyatları var. Hatta ABD'de baya yaygınlaşmış boshayallersmile

ay cnm o panamada yapilio gozun icine lens gibi bise yerlestiriorlar ama tamamen onayli bi yontem deil genelde abdden gidip zenciler yaptirmis ve counda da gozlerinde sorunlar cikmis. katarak fln gibi seyler zaten youtubedan bakarsaniz videolar eklemisler onermiorlar cok batma yapiomus gozlerinde akannehir zaten bence cok da doal durmuor gene.

slm kızlar ya normalde lensler yani genel olarak seffaf mı kullanıyosunuz yada normalen numaralar kac bide renkli istiyosak nasıl olmalı bilgi verirmisiniz az biraz....tesekkürler

canım burada genelde renkli lens kullanan arkadaşlar var. soloticada renkli lens zaten. bu markanın numaralı ve numarasız seçeneği var. ve bence en doğal renkli lens markası...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ceydacımmm adore nin o serisi henüz satılmıyor değil mi? yeni seriden o?
rotincimmm ay grafite çok sevsemde quartz almana çok sevindim canım benim güle güle kullan opuyorumnanaktan
ama mutlaka daha sonra opak olmayan bir lens dene canım.

Canımcım aynen ... Zaten bence çok gereksiz. Lens mens idare ederiz işte. İlla ki sorun çıkıyordur. Estetik müdahaleler bi yere kadar güzel sonuç doğuruyorlar evet. Ama doğala bu kadar da müdahale etmemek lazım. Göz rengi değiştirmenin Michael Jackson'ın ten rengini değiştirmesinden bir farkı yok bence delikafadulden

lens uzmanı arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var..
solotica natural colors mel alma aşamasındayım..ama göz çapımı doktora ölçtürdüğümde küçük çap kullanmalısın demişti...bu seri bana büyük mü gelir..ama göz yapım küçük de değil aslen??
okypete sende nc mel alıcam demiştin..göz rengim seninki gibi..sen denedinmi bu rengi nasıl yeşeerdi mi gözlerin??

rotin mrb cnm benm topaziolarda yavaş yavaş soluyo eskisi gibi parlak ve canlı değil alalı 9 ay falan oldu normal bi durum ama solmaz die düşünüodum. seninkiler ne kadar sürede soldu?

Canım sen karıştırdın herhalde solma felan yok:1no2:Ben yeni grafite ve topazio siparişi vermiştim.Sonra ikisininde mavi tonlarda olduğunu düşünerek topazioyu quartzoyla değiştirdim.Senin lenslerin niye öyle olduCADIARZU üzüldüm bak şimdi:çok üzgünüm:

Sağol didemciiim.Zaten ben iki tana sipariş vermiştim.Biri grafite,diğeri topazioydu sonra karar değiştirip topazio yerine quartzo oldu.
Hem grafite hemde quartzo gelecek:dance:

rotinde denemişti onuuu ve dibine girsen yine anlaşılmıyan bi lens eminim sendede öyle durmuştur yani gözünün içine girseler gene lens demezler o kadar doğal ya opuyorumnanaktan

Evet burcucum bende denemiştim ve dediğin gibi dibine girsen bile yine anlaşılmıyor.Benim gözlerimde hiç ama hiç bir değişiklik yapmadı o derecede doğal.....

Kızlar arka arkaya hep ben yazdım ama kusura bakmayın.Toplu alıntı yapmayı bilmiyorum.:kedi:

canım hiç denmemedim. gelince göreceğiz bakalım nasıl duracak.
bu arada benim 8.2 imiş. ama 8.7 olan soloticalarda hiçsorun yaşamıyorum.

canım alıntı yapın yanında nq var ya birden fazla alıntı yapacaksan ona tıklayacaksın ilk.
mesela 3 tane yapacaksın. 2 tane nq
3cü alıntı yap. yani en son,ona tıklayacaksın.
2 tane ise ilk nq sonra alıntı yap.

okypetecim teşekkür ederim cnm..ilk soloticam olacagı için çok cesur olamadım ama diğer siparişlerimde daha gözü karar olruum snrımzemuszemus

okypetecim teşekkür ederim cnm..ilk soloticam olacagı için çok cesur olamadım ama diğer siparişlerimde daha gözü karar olruum snrımzemuszemus

rica ederim canım. ama seçimin gerçekten çok güzel. memnun kalacağından eminim. sen melle bir başla ,sonra daha radikal renklere geçersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…