- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.101
Merhaba arkadaslar Ben didem ve vetmanin icemintlerini cok begenmistim ve bi kac gun once de siparis verdim lenslerim yola cikmis bile cok sasirdim bide benimkiler numaraliydi acikcasi bu kadar kisa surede yola cikmasini beklemiyordum ama onemli olan tabiki de guzel durmasi umarim begenirim
canım hiç denmemedim. gelince göreceğiz bakalım nasıl duracak.
bu arada benim 8.2 imiş. ama 8.7 olan soloticalarda hiçsorun yaşamıyorum.
canım alıntı yapın yanında nq var ya birden fazla alıntı yapacaksan ona tıklayacaksın ilk.
mesela 3 tane yapacaksın. 2 tane nq
3cü alıntı yap. yani en son,ona tıklayacaksın.
2 tane ise ilk nq sonra alıntı yap.
Merhaba arkadaslar Ben didem ve vetmanin icemintlerini cok begenmistim ve bi kac gun once de siparis verdim lenslerim yola cikmis bile cok sasirdim bide benimkiler numaraliydi acikcasi bu kadar kisa surede yola cikmasini beklemiyordum ama onemli olan tabiki de guzel durmasi umarim begenirim
Ceydacımmm adore nin o serisi henüz satılmıyor değil mi? yeni seriden o?
rotincimmm ay grafite çok sevsemde quartz almana çok sevindim canım benim güle güle kullan opuyorumnanaktan
ama mutlaka daha sonra opak olmayan bir lens dene canım.
Canımcım aynen ... Zaten bence çok gereksiz. Lens mens idare ederiz işte. İlla ki sorun çıkıyordur. Estetik müdahaleler bi yere kadar güzel sonuç doğuruyorlar evet. Ama doğala bu kadar da müdahale etmemek lazım. Göz rengi değiştirmenin Michael Jackson'ın ten rengini değiştirmesinden bir farkı yok bence delikafadulden
Ben de birkaç gün önce vetmana charm mel siparişi verdim arkadaşlar. Numaralı olduğu için daha var gelmesine heyecanla bekliyorum opuyorumnanaktan Tek korkum haresinin aşırı kalın durması umarım sorun olmaz ve doğal bir görünüm elde ederim. Bee canım dediğin siteye girdim ve videoyu izledim evet cor ocreler beren saatin göz rengine benziyor ama bence kesinlikle berenin gözleri daha yeşilimsi. Ama cor ocreler de muhteşem kaynaşıyor ve çok doğal duruyor.
rotinde denemişti onuuu ve dibine girsen yine anlaşılmıyan bi lens eminim sendede öyle durmuştur yani gözünün içine girseler gene lens demezler o kadar doğal ya opuyorumnanaktan
solotica hidrocor grafite sipariş ettim şimdi adore konusunu gördüm ve açıkcası bi aqua inanılmaz hoşuma gitti. keşke solotica almasaydım diye düşünmeye başladım. doğallık ve bombeli olmaması açısından hangisi daha iyi acaba?Babe, ben adoreleri yeni yeni keşfediyorum, o da bilgisayar başından fotolara bakarak :hulya:
O yüzden yanlış bişi söylemiyim canım, ama okuduğuma göre (kkda başka bir topikte) evet yeni seriymiş, ama yanlış yönlendirmek istemem..
Sana foto ekliyorum 2 adeeeet kaydirigubbakcemile2 tri color greeen wu huuuu çok şeker bence bayanssulusmile
Eki Görüntüle 46243
Eki Görüntüle 46244
Alttaki resimde adora trilightgreen ile adore blue ve solotica natural color verde marineyi karşılaştırmış...
Allttaki üçlü resimde;
en üstte adore biblue
ortada solotica nc verde marine
altta adore trilightgreen var...
Öptüm hepinizi şekerler opuyorumnanaktan
solotica hidrocor grafite sipariş ettim şimdi adore konusunu gördüm ve açıkcası bi aqua inanılmaz hoşuma gitti. keşke solotica almasaydım diye düşünmeye başladım. doğallık ve bombeli olmaması açısından hangisi daha iyi acaba?
solotica hidrocor grafite sipariş ettim şimdi adore konusunu gördüm ve açıkcası bi aqua inanılmaz hoşuma gitti. keşke solotica almasaydım diye düşünmeye başladım. doğallık ve bombeli olmaması açısından hangisi daha iyi acaba?
sakın böyle düşünme yeşil tonları deseydin bişey demezdim ama böyle mavi gri açık tonlarda pupil boşluğu inanılmaz önemli oluyo gözün kaynaşması açısından ve solotica kadar gözle iyi kaynaşan bi lens yok bence ve cor grafiti eminim harika olucaktır bende cor ice almıştım çok memnunum yerimseniben
Hayırlı olsun canım, bence güzel bi seçim yapmışsın.Bende cor grafite siparişi verdim numaralı olduğu için henüz gelmediboshayallersmile
4 ay önce adore blue almıştım.İnan bir hafta bile takamadım pupil boşluğu o kadar geniş ki gören gözlerine ne oldu dedi.Hep aynı tepkiyi aldığım için birdaha hiç takmadım ama diğer renklerinde bu sorun yok yeşil ve sarısında pupil boşluğu dikkat çekmiyor.Onlarda benim gözlerimde pek bi değişiklik yapmadı.İnşallah bundan memnun kalırız.zemuszemus
Yaaaa, çok güzeeeel, ben bile heyecanlandım, inş aynı şekilde hızlı gelir, resim bekleriz canım.
Güle güle kullaan mintlerini :sm_cool:
Babe, ben adoreleri yeni yeni keşfediyorum, o da bilgisayar başından fotolara bakarak :hulya:
O yüzden yanlış bişi söylemiyim canım, ama okuduğuma göre (kkda başka bir topikte) evet yeni seriymiş, ama yanlış yönlendirmek istemem..
Sana foto ekliyorum 2 adeeeet kaydirigubbakcemile2 tri color greeen wu huuuu çok şeker bence bayanssulusmile
Eki Görüntüle 46243
Eki Görüntüle 46244
Alttaki resimde adora trilightgreen ile adore blue ve solotica natural color verde marineyi karşılaştırmış...
Allttaki üçlü resimde;
en üstte adore biblue
ortada solotica nc verde marine
altta adore trilightgreen var...
Öptüm hepinizi şekerler opuyorumnanaktan
Kızlar adorenin yeni seriis i çıktımı
yok tatlım ya bende cor verde marin varoda mavi yeşil gibisedefcim sen azul denemişmiydin:)?
canm bunlar koyu kahve gözdeki duruşlarımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?