Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaslar Ben didem ve vetmanin icemintlerini cok begenmistim ve bi kac gun once de siparis verdim lenslerim yola cikmis bile cok sasirdim bide benimkiler numaraliydi acikcasi bu kadar kisa surede yola cikmasini beklemiyordum ama onemli olan tabiki de guzel durmasi umarim begenirim

şimdiden gülegüle kullan kanon. inşallah, onlardaki gibi güzel durur sendede.

OKYPETEM çoooook sağola.s.opuyorumnanaktanAkşam akşam yeni birşey daha öğrendim.hihoyyyt:dance:
Öğretmenim canım beniiiim canım beniiiiiiimkaydirigubbakcemile3

[
QUOTE=Kanon;13539348]Merhaba arkadaslar Ben didem ve vetmanin icemintlerini cok begenmistim ve bi kac gun once de siparis verdim lenslerim yola cikmis bile cok sasirdim bide benimkiler numaraliydi acikcasi bu kadar kisa surede yola cikmasini beklemiyordum ama onemli olan tabiki de guzel durmasi umarim begenirim[/QUOTE]

Ne güzel yaaa,senin adına çok sevindim.Demek ellerinde vardı hemen yollamışlar.Şimdiden hayırlı olsun.

Ben de birkaç gün önce vetmana charm mel siparişi verdim arkadaşlar. Numaralı olduğu için daha var gelmesine heyecanla bekliyorum opuyorumnanaktan Tek korkum haresinin aşırı kalın durması umarım sorun olmaz ve doğal bir görünüm elde ederim. Bee canım dediğin siteye girdim ve videoyu izledim evet cor ocreler beren saatin göz rengine benziyor ama bence kesinlikle berenin gözleri daha yeşilimsi. Ama cor ocreler de muhteşem kaynaşıyor ve çok doğal duruyor.

Yaaaa, çok güzeeeel, ben bile heyecanlandım, inş aynı şekilde hızlı gelir, resim bekleriz canım.
Güle güle kullaan mintlerini :sm_cool:

Babe, ben adoreleri yeni yeni keşfediyorum, o da bilgisayar başından fotolara bakarak :hulya:
O yüzden yanlış bişi söylemiyim canım, ama okuduğuma göre (kkda başka bir topikte) evet yeni seriymiş, ama yanlış yönlendirmek istemem..
Sana foto ekliyorum 2 adeeeet kaydirigubbakcemile2 tri color greeen wu huuuu çok şeker bence bayanssulusmile

Alttaki resimde adora trilightgreen ile adore blue ve solotica natural color verde marineyi karşılaştırmış...

Allttaki üçlü resimde;
en üstte adore biblue
ortada solotica nc verde marine
altta adore trilightgreen var...

Öptüm hepinizi şekerler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

evt cnm ya bencede lensler daha guvenli boole devam hihi hem kahve gozlerimize istedigimizde donebilior hihihidelikafadulden saglik herseyden onemli valla.

ayy cnm cok suuper ya hayirli olsun simdiden icemint sahane bence risksiz bir renk acik oldugu halde. bence guzel duracaktir. :)

cnm sana da hayirli olsun :) zemuszemus charm mel alip pisman olan yok saniirm bence begeniceksinboshayallersmile

rotinde denemişti onuuu ve dibine girsen yine anlaşılmıyan bi lens eminim sendede öyle durmuştur yani gözünün içine girseler gene lens demezler o kadar doğal ya opuyorumnanaktan

Burcucum ben adore denemiştimBerry tanita denemiş.Adorelerde hiç değişiklik olmamıştı.

solotica hidrocor grafite sipariş ettim şimdi adore konusunu gördüm ve açıkcası bi aqua inanılmaz hoşuma gitti. keşke solotica almasaydım diye düşünmeye başladım. doğallık ve bombeli olmaması açısından hangisi daha iyi acaba?

sakın böyle düşünme yeşil tonları deseydin bişey demezdim ama böyle mavi gri açık tonlarda pupil boşluğu inanılmaz önemli oluyo gözün kaynaşması açısından ve solotica kadar gözle iyi kaynaşan bi lens yok bence ve cor grafiti eminim harika olucaktır bende cor ice almıştım çok memnunum yerimseniben

Hayırlı olsun canım, bence güzel bi seçim yapmışsın.Bende cor grafite siparişi verdim numaralı olduğu için henüz gelmediboshayallersmile

4 ay önce adore blue almıştım.İnan bir hafta bile takamadım pupil boşluğu o kadar geniş ki gören gözlerine ne oldu dedi.Hep aynı tepkiyi aldığım için birdaha hiç takmadım ama diğer renklerinde bu sorun yok yeşil ve sarısında pupil boşluğu dikkat çekmiyor.Onlarda benim gözlerimde pek bi değişiklik yapmadı.İnşallah bundan memnun kalırız.zemuszemus

soloticaları gerçekten çok iyi araştırarak siparişini verdim 19 mayısda sanırım haziran ortası gibi elimde olur diye düşünüyorum ciddi derecede hidrocor serisine takıldım her ay 1 tane sipariş etmeyi düşünüyorum. nedense aklım gitti bir an adore lenslere de. senin albümdeki ice resimlerine bakmıştım sanırım almadan önce hatta ice ile grafite arasında kalmama neden olmuştu diye hatırlıyorum :))

Teşekkür ederim en azından biraz olsun içim rahatladı gözlerim orta kahve ne açık ne çok koyu demek bende de adore lensler çok kötü dururdu. bunları alayım bi ondan sonrası için verde marine düşünüyorum bir dahaki aya. dediğin gibi inşallah grafitelerden memnun kalırız

Yaaaa, çok güzeeeel, ben bile heyecanlandım, inş aynı şekilde hızlı gelir, resim bekleriz canım.
Güle güle kullaan mintlerini :sm_cool:

Evet ya bakalim heralde gelir en gec 2 haftya falan sonucta brezilya dunyanin taa obur ici nerdeyse bana Gore katarim tabikide bi gelsinler de :teytey:

canm bunlar koyu kahve gözdeki duruşlarımı?

Hayır canım kesinlikle böyle düşünme, üzüldüm şimdi bak.. Ben böyle düşünerek söylememiştim canım, biz arkadaşlarla topazionun açık gözlerdeki duruşunu çok beğenmiştik, o rengi adorede gördüm diye paylaştım ben.. Yoksa adore soloticadan iyidir, doğaldır filan demeye çalışmadım... Kaldı ki adore tecrübem yok, böyle birşeyi asla iddia edemem. Dediğim gibi sadece renk açısından değilik bir renk keşfettim ve paylaştım sizle..

Soloticaya ve doğallığa gelince.... Hidrocor grafite doğal bir renk.. Hatta söyle söyliyeyim, cor serisi olduğu gibi çok doğal. Yandan bombeli durmuyor, çünkü pupil boşluğu küt değil, geçişi çok güzel.. Gerçi benim cor um da yok ama bundan sonra cor alacağım muhakkak. Araştırdım baya..

Ama hangisi doğal değil hangisi bombeli dersen, dürüst ve samimi olmak gerekirse ki gerekir, benim topaziom ( ve tahmin ediyorum ki en opak olan 2 renk daha) pek doğal değil, pupili çok dar, yandan da bombeli duruyor.. Ama tekrarlıyorum, cor serisinde ve charm serisinde böyle bir problem yok.. Hatta nc de de yok ama nc den üç renkte var bu problem... Naçizane fikrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…