- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.121
paranalentes tek azulu gönderdi.1 aya gelir haralde.
inş. yine sorun çıkmaz.
inş. yine sorun çıkmaz.
selam kızlar bende bugün charm mellerime kavuştum fotoğrafın kalitesi çok iyi değil ileride aha iyilerini yüklerim:) Vetmancigime tüm ilgisinden dolayı cok tesekkürler:) (Bu arada merak edenler için kendi göz rengim bal rengi)
Bu gölgede flashsiz:)
Buda Flashli cekim:)
Evet canım öyle yazıyordu. Zaten pupile dikkatli bakarsan alttaki kahve tonu gözüküyor. Bana sorarsan, orta-koyu kahve arası.. Açık olmadığı kesin. Hatta ortadan koyuya daha yakın. Aynı benim gözüm buyrunnnnnnnnn
inş. yine sorun çıkmaz.
çok güzel olmuş. ne kadar doğal duruyor. gözler koyu değil galiba. çok beğendim. güle güle kullanın.
cnmmmmmmmmmm ya çok kıskandım emrakla bekliyordum:):)esmer olmasam direk alırıdımm ama bana yakışmasbenim yerimede bolca kulan:)
aaa ama nemcim esmerlere de cok gidio mel bence guzel olur olumunekankayizsmile
cnmmmmmmmmmm ya çok kıskandım emrakla bekliyordum:):)esmer olmasam direk alırıdımm ama bana yakışmasbenim yerimede bolca kulan:)
ayyyyyy bambam ya benim kuzen var baya esmer benden daha koyu mavi ve yeşil lens takıyo onda gördüm sogudum vallaaaa çok basit veeee lens oldugu anlaşılır ama tuonelanın aldıgı lensi çok begenmiştim ayrıca sneinkide çok güzell ama senin kulandıgın hayatta olmas bana baya bi esmerim çünkü:)düğünden sonra almayı istiyorum özellikle burayada bakınca iyicene imreniyorum vallahi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?