Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

selam kızlar bende bugün charm mellerime kavuştum fotoğrafın kalitesi çok iyi değil ileride aha iyilerini yüklerim:) Vetmancigime tüm ilgisinden dolayı cok tesekkürler:) (Bu arada merak edenler için kendi göz rengim bal rengi)

Bu gölgede flashsiz:)

Buda Flashli cekim:)

çok güzel olmuş. ne kadar doğal duruyor. gözler koyu değil galiba. çok beğendim. güle güle kullanın.

guzel gozlum benm sahanesin bayilcam (bayilan tuzki sempatiksalakcinni) ay lenssiz gozlerin zaten harika ama mellerle de cok cok doal ve guzel olmuslar delikafadulden olumunekankayizsmileŞeniz

rotinciiim ben senin grafite den vazgeçip quartzo aldığını sandım. topazioyla quartzoyu değiştirmişsin, çok da iyi yapmışsın canım benim :1hug:
pineapples canım bu süper bir haber, geç de olsa hatalarını telafi ediyorlar ama çok canını sıktı bu paranalentes klava:
tuonela charme mel benim favorim :lepi: sende de harika durmuş muhteşemm
Kanon sen de yanlış hatırlamıyorsam icemint siparişi vermiştin canım inşallah çok çok memnun olursun güle güle kullan şimdiden. resimlerini bekliyoruz
ceydacım bebeimmm senin de mesajını cevapladım canım :))

Son düzenleme:

benm gözlerde ortayla koyu karışık :) teşekkürlr cnm

TUONELA harika ben çok begendim güle güle kullan canım hıdrocharm mellerini:)Kızlar bazı numaralı renkler stokda bu arada :)Charm melde mesela :))
Pine apples gözün aydın canım en kısa sürede gelir inşallah tek lensin:)

Tuonela harika olmuş yahu, çoook beğendim.. Sende yeşil durmuş, bazılarında sarı duruyormuş. Demek ki ela gözlerde (veya açık renk-bal vs.) böyle yeşil duruyor, burdan bunu çıkardım...

Didoşummm gördüm mesajını cevap da verdim şekercim, bir bak bakalım, cevabını merakla bekliyorum...

Lildenizcim ne demek, rica ederim cnm..

cnmmmmmmmmmm ya çok kıskandım emrakla bekliyordum:):)esmer olmasam direk alırıdımm ama bana yakışmasbenim yerimede bolca kulan:)

tuonella bende çok beğendim güle güle kullan canım rotin sende quartzo yu seçerek iyi yapmışşın adorelerde güzel :hulya: en kısa zamanda hidrocor ice almayı düşünüyorum

aaa ama nemcim esmerlere de cok gidio mel bence guzel olur olumunekankayizsmile

ayyyyyy bambam ya benim kuzen var baya esmer benden daha koyu mavi ve yeşil lens takıyo onda gördüm sogudum vallaaaa çok basit veeee lens oldugu anlaşılır ama tuonelanın aldıgı lensi çok begenmiştim ayrıca sneinkide çok güzell ama senin kulandıgın hayatta olmas bana baya bi esmerim çünkü:)düğünden sonra almayı istiyorum özellikle burayada bakınca iyicene imreniyorum vallahi:)

ay cnm benm cok tesekkur ederim. olumunekankayizsmile cnmin ici kuzenin belki ii secim yapamamistir lens konusunda. lens kotu ise insani gercekten rahatsiz edior. ama bence esmerlere renkli goz cok cok guzel oluor. mesela adriana lima mesela mel dusunebilirsin cok cok daol bi renk bayanssulusmile cok goze batmadan deistirio gozun rengini ben burdayim die bagirmio kaydirigubbakcemile2
ay cnm benm sana olmaz die bise yok ki yeterki guzel doal duran bi lens olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…