- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.141
Kızlar ben hala karar veremedim=( Ama en azından aramayı biraz daralttım, mavi tonları istiyorum.Kendi gözüm açık kahve.İce, grafite, verdemarine?Karşıdan bakıldığında renkli göz olduğu belli olsun istiyorum.Grafite çok güzel ama çok koyu, ice da çok açık, ortası yok mu =(
Topazio nc serisinde var sadece, ben cor serisi düşünüyorum.Azul da lacivert gibi, hatta gördüğüm fotoğraflara dayanarak söylüyorum eskiden kullandığım B&L blue topazdan farkı yok fisfisfisslm opal canm ozaman topaz yada azul al mavi tonlarda istiosan:)
Sağol Didemcim bende çok begendim yine uzun bir süre bunları kullanırım artık resimler çok yakın çekim ve flashsız ne kadar doğal değilmi?Vetman harika durmuş harika harika !!! işte ben bu görüntünün aynısını istiyorummmm
Kızlar ben hala karar veremedim=( Ama en azından aramayı biraz daralttım, mavi tonları istiyorum.Kendi gözüm açık kahve.İce, grafite, verdemarine?Karşıdan bakıldığında renkli göz olduğu belli olsun istiyorum.Grafite çok güzel ama çok koyu, ice da çok açık, ortası yok mu =(
Kızlar benimde quartzolarım geldi sıcağı sıcağına sizinle paylaşmak istedim:)
Lensler gün ışığında flashsız çekilmiştir:)Doğal göz rengim çok koyu kahverengi:)
Kızlar benimde quartzolarım geldi sıcağı sıcağına sizinle paylaşmak istedim:)
Lensler gün ışığında flashsız çekilmiştir:)Doğal göz rengim çok koyu kahverengi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?