Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar ben hala karar veremedim=( Ama en azından aramayı biraz daralttım, mavi tonları istiyorum.Kendi gözüm açık kahve.ıce, grafite, verdemarine?Karşıdan bakıldığında renkli göz olduğu belli olsun istiyorum.Grafite çok güzel ama çok koyu, ice da çok açık, ortası yok mu =(

slm opal canm ozaman topaz yada azul al mavi tonlarda istiosan:)

waaaoow tuonela lensler harika olmuş rengide ölee:) güle güle kullan

slm opal canm ozaman topaz yada azul al mavi tonlarda istiosan:)
Topazio nc serisinde var sadece, ben cor serisi düşünüyorum.Azul da lacivert gibi, hatta gördüğüm fotoğraflara dayanarak söylüyorum eskiden kullandığım B&L blue topazdan farkı yok fisfisfis
Söyle Behlül'ün gözleri gibi olsaa opuyorumnanaktan

Kızlar benimde quartzolarım geldi sıcağı sıcağına sizinle paylaşmak istedim:)

Lensler gün ışığında flashsız çekilmiştir:)Doğal göz rengim çok koyu kahverengi:)

canım gerçekten çok çok doğal ve renk çok yoğun çok harika durmuş. Flashsız olmasına rağmen de çok açmış senin gözlerini bile. çok beğendim ben ya bayıldımmm. Tam istediğim ton bu işte.

Bence, madem ki nc istemiyorsun yalnızca cor serisi düşünüyorsun, cor verde marine..
Tarifine uygun... İce açık, grafite koyu, azul lacivert kalır..

vetmancim cok yakışmış harika olmuşşşş :)benimde birdahaki siparişim quartzo olacak müthiş doğal ve harika bir renk :) birtek NC de var degil mi, acaba göz capi problem olur mu? ;> hoş charm mellerde problem yaşamadım hiç;>

Kızlar benimde quartzolarım geldi sıcağı sıcağına sizinle paylaşmak istedim:)

Lensler gün ışığında flashsız çekilmiştir:)Doğal göz rengim çok koyu kahverengi:)

off bu ne kadar güzel bir lens ve ne kadar yakışmış canım. renge bak adriana limanın göz tonu.

ya ksılar bu konudaki göz renkleri çok dogalll..ben bal rengine bayılıyorummmmmm acaba bana önerebilceginiz dogal bal rengi varmı...bide resim varsa çok sevincem..herzaman bal rengini çok begniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…