- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.161
bence quartzo ve topaziolarn boyaması değişmiş çoook doğallaşmış
Vetman quartzolar çok güzel durmuş ilk düşündüğüm soloticaydı bu renk ama korkuyorum opak olduğu için=)
Ceyda verdemarine düşünüyorum ama ona da riskli diyorlar rengi çok belirgin diye.
Berry sende verde marine mi vardı rica etsem fotoğraf koyabilir misin?
Lildeniz sen de verdemarine alacaksan sende de görmek için bekleyebilirim=)
Ay çok şey istedim ama napıyım hepsi çok güzeller karar vermek çok zor opuyorumnanaktan
Lildeniz bende bu şekilde duracağını bilsem direk verde marine alırım çok güzel bu ya.
Ben ilk defa solotica alacağım o yüzden bu kadar allak bullak oldum=)
Kızlar bana bu veya buna yakın tonu verecek tonu bulalım açık kahve gözde zemuszemus
çok teşekkürler canımcım en yakın zamanda bakıcam rimele opuyorumnanaktanYAKAMOZCUM OZELDEN YAZDIGIN MSJI GORDUM AMA OZELDEN MESAJ ATMA HAKKI KAZANAMADIGIM ICIN SANA CEVAP YAZAMADIM. CANIM RIMELIMIN MARKASI TAM OLARAK ŞU YSL FAUS CILX MASKARA BENDE MOR VE MURDUM VAR MUTHIS BIR RIMEL KULLANMANI TAVSIYE DERIM AMA SUREREN MUTLAKA BIR PARMAGINLA AGZINI KAPA RIMELIN YOKSA KURUYOR CANIMCIM opuyorumnanaktan
ya ksılar bu konudaki göz renkleri çok dogalll..ben bal rengine bayılıyorummmmmm acaba bana önerebilceginiz dogal bal rengi varmı...bide resim varsa çok sevincem..herzaman bal rengini çok begniyorum:)
Mel düşünmezmisin ? kaydirigubbakcemile2
herkese bir mel bir quartzo kampanyasi sempatiksalakcinni boshayallersmile of keske hemen alabilsem. istanbul da denemeye gidenler oldu mu acaba? 20 sinden sonra istanbulda olucam gitmek istiorm iisalla vardir orada bircogu :hulya:
çok teşekkürler canımcım en yakın zamanda bakıcam rimele opuyorumnanaktan
Mel düşünmezmisin ? kaydirigubbakcemile2
ayyy o nsl bşy kuzu ebn lensten hiç anlamam valla isimlerini falanda bilmem:)sglsun tuonela burayı gösterdi bana bende çok begndimmm ama gerçekten dogal görünmeli:)acaba mel dediginin resmini sana zahmet koyabilirmisin cnm bnma.s.
Yok tatlışım, gümrüğe takılmışlar sanırım, daha gelmemişler, o yüzden gidemedik.. Ben gitmedim yani en azından, kızlardan giden var mı bilmiyorum....
Cor verde marine resimleri çok güzel, açık kahve gözde de (resimdeki göz de açık kahve olduğu için) bu şekilde durur gibi görünüyor.. Ama bizim kızlardan kullananlarda böyle durmamışş.. Şaşırdım açıkcası... Pupili de resimlerde dar çıkmış, halbuki ben dikkat etmiştim kızların ekledikleri fotolara, pupil çok genişti, gözün yarısı kahve görünüyordu...
Kızlar benimde quartzolarım geldi sıcağı sıcağına sizinle paylaşmak istedim:)
Lensler gün ışığında flashsız çekilmiştir:)Doğal göz rengim çok koyu kahverengi:)
bende quartzo istiyorummmm :ecrin_bebek:
herkese bir mel bir quartzo kampanyasi sempatiksalakcinni boshayallersmile of keske hemen alabilsem. istanbul da denemeye gidenler oldu mu acaba? 20 sinden sonra istanbulda olucam gitmek istiorm iisalla vardir orada bircogu :hulya:
benim 2side yolda..sempatiksalakcinni
iyi seçim yapmışım gerçekten.zemuszemus
bende kararımı quarzdan yana kullanıcam sanırım önceekilerden daha güzel wwetman bunları yenni mi gettirtin ara ara boyamaları farklı çıkıyo şimdi quarz alıncca hhepsi mi bböyle
oktcim super ya harika olacaklar sende! resim isterizguclubacismiledelikafadulden:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?