Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bence quartzo ve topaziolarn boyaması değişmiş çoook doğallaşmış

berry canm sen verde marinelereden memnunmusun ? ben cor azul ve cor verde marine arasında kaldım daha önce topaz kullandım .onlarında rengi soldu quartzo gibi oldu ya.ben hem mavi hem yeşilli bişey istiyorum.azul sence çok mu lacivelt kalır ben canlı bişey istiyorum.kafamçokkarıştı.kafam allak bullak vallla .gözlerim koyu kahve rengiye yakın

Vetman quartzolar çok güzel durmuş ilk düşündüğüm soloticaydı bu renk ama korkuyorum opak olduğu için=)

Ceyda verdemarine düşünüyorum ama ona da riskli diyorlar rengi çok belirgin diye.

Berry sende verde marine mi vardı rica etsem fotoğraf koyabilir misin?

Lildeniz sen de verdemarine alacaksan sende de görmek için bekleyebilirim=)

Ay çok şey istedim ama napıyım hepsi çok güzeller karar vermek çok zor opuyorumnanaktan

:gitme:
opal canm şuan allak bullak oldum ya cor azul mu yopksa verde marine mi dieeeekafamçokkarıştı bi karar versem renge

Lildeniz bende bu şekilde duracağını bilsem direk verde marine alırım çok güzel bu ya.
Ben ilk defa solotica alacağım o yüzden bu kadar allak bullak oldum=)

Kızlar bana bu veya buna yakın tonu verecek tonu bulalım açık kahve gözde zemuszemus

opal canm göz rengin açık kahveyse zaten böle durur .harika bi renk benm ilk lensim topazdı onu artık sevmiorum çnkü alalı 1 seneye yaklaşınca soldu quartzo gibi oldu.
benm gözler koyu kahverengiye kaçıo ben napiyimm cor azul alsam lacivelt dururmu yaaaaaa:ecrin_bebek:

yani opalcım göz rengin açık olduğu için renk tam anlamıyla böle durur .keşke benm gözlerimde açık kahve olsaydı tereddüt etme bence al -geç

Son düzenleme:
Azulu ben pek begenmiyorum, fotoğrafların çoğunda lacivert gibi duruyordu ama açık gözdemiydi koyu gözdemiydi hatırlamıyorum.Daha açık dursa ben de düşünebilirdim azulu.
Böyle ne alayım diye düşünüp araştırdıkça daha da kararsız kalıyor insan ya direk 'Bunu istiyorum' diyip almak lazım dediğin gibi kaydirigubbakcemile

herkese bir mel bir quartzo kampanyasi sempatiksalakcinni boshayallersmile of keske hemen alabilsem. istanbul da denemeye gidenler oldu mu acaba? 20 sinden sonra istanbulda olucam gitmek istiorm iisalla vardir orada bircogu :hulya:

herkese bir mel bir quartzo kampanyasi sempatiksalakcinni boshayallersmile of keske hemen alabilsem. istanbul da denemeye gidenler oldu mu acaba? 20 sinden sonra istanbulda olucam gitmek istiorm iisalla vardir orada bircogu :hulya:

Yok tatlışım, gümrüğe takılmışlar sanırım, daha gelmemişler, o yüzden gidemedik.. Ben gitmedim yani en azından, kızlardan giden var mı bilmiyorum....

Cor verde marine resimleri çok güzel, açık kahve gözde de (resimdeki göz de açık kahve olduğu için) bu şekilde durur gibi görünüyor.. Ama bizim kızlardan kullananlarda böyle durmamışş.. Şaşırdım açıkcası... Pupili de resimlerde dar çıkmış, halbuki ben dikkat etmiştim kızların ekledikleri fotolara, pupil çok genişti, gözün yarısı kahve görünüyordu...

Nasıl duruyor ki Ceyda, kötü mü? Bunlar biraz turkuaz gibi, daha mı mavi durmuştu?
Ay keşke bu rengi verse=)
Ben de denemeye gitmek istiyordum fakat şuan İstanbul'da değilim.Eylülde gidecek varsa ben de gelebilirim.O zamana kadar ben lens almış olurum ama 2.si de gelir mutlaka kaydirigubbakcemile3

benim 2side yolda..sempatiksalakcinni
iyi seçim yapmışım gerçekten.zemuszemus

albümümde var verde marine gün ışığında turkuaz loş ortamda açık mavi tonu duruyor parlak canlı ve dikkatt çekici.lensler benim değil sedefbyo nun.turkuaz benim tercih ettiğim bir ton değilşakkıdı

bende kararımı quarzdan yana kullanıcam sanırım önceekilerden daha güzel wwetman bunları yenni mi gettirtin ara ara boyamaları farklı çıkıyo şimdi quarz alıncca hhepsi mi bböyle

Kızlar merhaba yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler.Cevplamaya sondan başlayayım evet bu gelen quartzo yeni şu an quartzolar böyle aldığınızda bu renk yani:))
Ben resimleri flashsız çektim ki dokusu daha güzel belli olsun diye birde burcucum yakından istiyordu dokusunu görebilmek için flashlı resimler lensin gerçek rengini yansıtmıyor o yüzden ben lenslerin rengini görmeniz adına hep flashsız ve gün ışığında çekiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…