- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.181
vetmancim sahane olmuslar gule gule kulllan cok yakismis. quartzo sahane kesinlikle istiorm ben de yaaa :)
Bal rengi olarak sana ocre öneririm nemcim gerçekten çok doğal bir ela bal arası bir renk :)ya ksılar bu konudaki göz renkleri çok dogalll..ben bal rengine bayılıyorummmmmm acaba bana önerebilceginiz dogal bal rengi varmı...bide resim varsa çok sevincem..herzaman bal rengini çok begniyorum:)
Vetman quartzo şahane durmuş :)))
Vetman quartzolar çok güzel durmuş ilk düşündüğüm soloticaydı bu renk ama korkuyorum opak olduğu için=)
Canım korkmana gerek yok süper bir renk herkezdede bir başka güzel duruyor:)
Çok teşekkür ederim rotincim sendede böyle duracak emin olbilirsin:)Vetman süpeeeeeeeeeer olmuş.MAŞALLAHNe taksan yakışıyor canııım.
ınşallah bende de güzel olur.
Sağol pinaxcım hakikaten süper sendede çok doğal duruyor quartzolar.Sende farkettinmi bilmem ama quartzolarda ocre gibi acayip değişken mesela esmeralda yeşil topazio bende masmavi durdu ama quartzoları ilk taktım mavi durdu dedim daha sonra ışıkda yeşile döndü açıkçası gün içinde gerçek göz gibi renk değiştiriyor bu quartzolar:))Vetman tek kelimeyle harika! Lens gibi durmuyor kesinlikle... Quartzo opaklarin en güzeli bence.
off bu ne kadar güzel bir lens ve ne kadar yakışmış canım. renge bak adriana limanın göz tonu.
Hakikaten okypetecim tam bir adriana lima gözü resmen gün içinde renk değiştiriyor:)
Kızlar merhaba yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler.Cevplamaya sondan başlayayım evet bu gelen quartzo yeni şu an quartzolar böyle aldığınızda bu renk yani:))
Ben resimleri flashsız çektim ki dokusu daha güzel belli olsun diye birde burcucum yakından istiyordu dokusunu görebilmek için flashlı resimler lensin gerçek rengini yansıtmıyor o yüzden ben lenslerin rengini görmeniz adına hep flashsız ve gün ışığında çekiyorum:)
Burcucum sağol quartzoları yakın çektim senin için:)bende quartzo istiyorummmm :ecrin_bebek:
Tavsiye ederim çok güzel renk akitracım sanada yakışır .bi solotica daha alırsam bu quartzo olacak şahaneeee
Teşekkürler Kanoncum aslında quartzolar doğal ama flashlı çekimlerde lensin doğallığı dokusu görünmüyor iyi, bir makinayla yakın flashsız çekim yapınca gerçek renk ortaya çıkıyor:)Quartzolarin ilk defa kadar dogal durdugunu goruyorum harika yaa
Banada öyle geldi ceydacım geçen seneki quartzoları yaktığımda yeşil duruyordu bunlar ilk taktığımda ilginç mavi durdu bende çok dikkatlisin doğru tespit yapmışsın aynı şeyleri düşündükvereliniortakAma gün içinde renk değiştiriyor o quartzolar yeşilede dönüyor:)Vetmancım,
yazını okumadan önce resmi gördüm ve topazio takmışsın sandım..
Yeni quartzo daha mavimsi değil mi sizce de?
Bal rengi olarak sana ocre öneririm nemcim gerçekten çok doğal bir ela bal arası bir renk :)
ay cnmmm evt çok güzel bi renkmişşş pınar albümde eklemiş cidden tam istedigim renkkkkkkkkkkkkkkkkkk):):):):)
Evet vetmancim gercekten cok dogallar, renk degistirdiklerini ben farkettim gece daha mavimsi duruyolar gün isiginda ise gri-yesil ..ben cok sevdim valla bu rengi.. ve cok olumlu tepkiler aldim...bayildi arkadaslarim, bide sunu söylim bu renk avrupada cok alisilmis bi renk ama yinede bakan cok dikkatli bakiyo bunu da farkettim.
tmm cnm bnm vetmana sorayım bi:)çok begendimm valla tam sitedigim renkkk okdr dogalki anlatamam:)yeşilde çok severim ama nedense yakışmıycagını düşünüyorum bana:)nem tatlim, dedigim gibi bunlar solotica dan charm mel...malatyada bulabilicegini sanmiyorum. Vetman sana bu konuda yardimci olucaktir. :)
canim Vetmanin elinde varsa, dügününe yetisir bence :) dügün günü bile takabilirsin, cok dogal.
[/QUOTE]nem
ayyy o nsl bşy kuzu ebn lensten hiç anlamam valla isimlerini falanda bilmem:)sglsun tuonela burayı gösterdi bana bende çok begndimmm ama gerçekten dogal görünmeli:)acaba mel dediginin resmini sana zahmet koyabilirmisin cnm bnma.s.
nem pinaxta hangisini beğendin. bak bir meli var pinaxın birde ocresi. ocre daha sarıya yakın ela ,melde yeşile yakın ela.
ona dikkat ederek vetmana sor.
mel bu canım bal rengi ama zeytin yeşili duruyor çoğu zaman opuyorumnanaktan
yakamozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu hangisi şimdiii ela olan deilmii ay buda çok güzellllll şimdi bayılcam vallaaaaaaaaa nolur bana bi renk önerin durun reismde ekliyimmmmm siz karar verin renge bal rengii olur gibime gelio:)
cnmmm ela olan varya sarı gibi onu çok begendimmmmmm yeşil rengi çok begeniyorumda bana yakışmasssss sadece ela tenime gider diyorumm..normalde bukdr dogal lenslerin oldugunu hiç bilmiyordum ettrafımdakilerin kulandıkları resmen bagırıyor ben burdayım diye çok yapaylarrrr:)
yakamozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu hangisi şimdiii ela olan deilmii ay buda çok güzellllll şimdi bayılcam vallaaaaaaaaa nolur bana bi renk önerin durun reismde ekliyimmmmm siz karar verin renge bal rengii olur gibime gelio:)
naturel colors mel bu canım rica etsem resmimden yaptıgın alıntıyı silermisin bi resim daha ekledim diğer resmin yanına, resmi kaldırcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?