Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya ksılar bu konudaki göz renkleri çok dogalll..ben bal rengine bayılıyorummmmmm acaba bana önerebilceginiz dogal bal rengi varmı...bide resim varsa çok sevincem..herzaman bal rengini çok begniyorum:)
Bal rengi olarak sana ocre öneririm nemcim gerçekten çok doğal bir ela bal arası bir renk :)

Vetman quartzo şahane durmuş :)))

Çok teşekkür ederim lfbrlscim çok teşekkürler herkezde başka bir güzel duruyor:)

Son düzenleme:

çoook teşekkür ederm vetmancım bir sonraki seçimim kesinlik quartzo olucak aslında icemint diyodum ama icemintle cor ice birbirine yakın renkler olduğunu düşünüyorum bu benim şahsi düşüncem ama quartzo'nun saçlarıma tenime falan gidiceğini düşünüyorum offf hemen para biriktiricem sempatiksalakcinni

bende quartzo istiyorummmm :ecrin_bebek:
Burcucum sağol quartzoları yakın çektim senin için:)

bi solotica daha alırsam bu quartzo olacak şahaneeee
Tavsiye ederim çok güzel renk akitracım sanada yakışır .

Quartzolarin ilk defa kadar dogal durdugunu goruyorum harika yaa
Teşekkürler Kanoncum aslında quartzolar doğal ama flashlı çekimlerde lensin doğallığı dokusu görünmüyor iyi, bir makinayla yakın flashsız çekim yapınca gerçek renk ortaya çıkıyor:)
Vetmancım,

yazını okumadan önce resmi gördüm ve topazio takmışsın sandım..
Yeni quartzo daha mavimsi değil mi sizce de?
Banada öyle geldi ceydacım geçen seneki quartzoları yaktığımda yeşil duruyordu bunlar ilk taktığımda ilginç mavi durdu bende çok dikkatlisin doğru tespit yapmışsın aynı şeyleri düşündükvereliniortakAma gün içinde renk değiştiriyor o quartzolar yeşilede dönüyor:)

Evet vetmancim gercekten cok dogallar, renk degistirdiklerini ben farkettim gece daha mavimsi duruyolar gün isiginda ise gri-yesil ..ben cok sevdim valla bu rengi.. ve cok olumlu tepkiler aldim...bayildi arkadaslarim, bide sunu söylim bu renk avrupada cok alisilmis bi renk ama yinede bakan cok dikkatli bakiyo bunu da farkettim.

sevgili VETMAN bayıldım quartzo lara şahane olmuş güle güle kullan harikaa yaa off kafam allak bullak oldu şmdi :S

DİDEMciğim ne zaman gidiyoruz denemeye şu solotica ları hihoyyyt

Bal rengi olarak sana ocre öneririm nemcim gerçekten çok doğal bir ela bal arası bir renk :)

ay cnmmm evt çok güzel bi renkmişşş pınar albümde eklemiş cidden tam istedigim renkkkkkkkkkkkkkkkkkk):):):):)

pınar ela lensini çok begendimmm ben malatyadayım bulabilirmiyim acaba:)bide fiyatı neee :)hiç lensle ilgili bilgim yokta:)

nem tatlim, dedigim gibi bunlar solotica dan charm mel...malatyada bulabilicegini sanmiyorum. Vetman sana bu konuda yardimci olucaktir. :)

nem tatlim, dedigim gibi bunlar solotica dan charm mel...malatyada bulabilicegini sanmiyorum. Vetman sana bu konuda yardimci olucaktir. :)
tmm cnm bnm vetmana sorayım bi:)çok begendimm valla tam sitedigim renkkk okdr dogalki anlatamam:)yeşilde çok severim ama nedense yakışmıycagını düşünüyorum bana:)

vetman cnmm pınarın bahsettigi lensin fiyatı nekdr acaba:)bide iki hafta sonra düğünüm var sondan sonra istesem senden nekdr sürede gelirrrr:):):):)

canim Vetmanin elinde varsa, dügününe yetisir bence :) dügün günü bile takabilirsin, cok dogal.

ayyyyy çok begndim ciddi şekildeee iyiki tuonela bu linki attıda bana buraya baktım:)düğünde kendi rnegim olsun ama sonrasında keisn alcammmmmm ilk kes bi lensi bukdr çok begendim:)sanada çok yakışmış tatlımmmmmmm aşık oldum resmen gözlere:)

nem pinaxta hangisini beğendin. bak bir meli var pinaxın birde ocresi. ocre daha sarıya yakın ela ,melde yeşile yakın ela.
ona dikkat ederek vetmana sor.

[/QUOTE]
mel bu canım bal rengi ama zeytin yeşili duruyor çoğu zaman opuyorumnanaktan

sildim :)

Son düzenleme:
nem pinaxta hangisini beğendin. bak bir meli var pinaxın birde ocresi. ocre daha sarıya yakın ela ,melde yeşile yakın ela.
ona dikkat ederek vetmana sor.

cnmmm ela olan varya sarı gibi onu çok begendimmmmmm yeşil rengi çok begeniyorumda bana yakışmasssss sadece ela tenime gider diyorumm..normalde bukdr dogal lenslerin oldugunu hiç bilmiyordum ettrafımdakilerin kulandıkları resmen bagırıyor ben burdayım diye çok yapaylarrrr:)

Son düzenleme:

ocreyi diyorsun o zaman canım. sarı olan ocre.

bakın kıslarrrr sizce hangisi olsun ocre dediginizi çok begendim yakışır demi siz daha iyi anlarsınız lens konusunda hiç bilgim yokta:)
şimdii yeke yiyip gelcemm o sıra sizde bana fikir verirseniz çok ama çok sevinirim:)
resmi alıntı yapmassanızda sevinirim kıslar geri silcemde:)

Son düzenleme:

bence gözlerin koyu kahveyse ( resimde net belli olmuyor tonu) ocre olablir ama açık kahveyse çok bi değişiklik yapmaz ocre, mel daha çok yakışır tabi bu benim fikrim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…