- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.201
yakamoz cnmmmm koyu kahve gözleirmmm sadece güneşte biras açık duryorrrrrrrrr
ocre dedigin sarı olansa sanki onu daha raht kulanırım gibi geldi...
mel de çok güzel ama yakışmas sanki banaaaa rahat edemem gibi..ama sana çok yakışmış süper duryor:)teşekür ederim cnm bnm yardımın için alıntıyıda sildim tatlım:)
Nem canim melde yakisir, niye yakismasin? Her alana yakisti simdiye kadar. Ocre charmda cok güzel ama, benim gözlerimde cok büyük bi renk degisikligi yapmadi ama gözleri daha iri ve cekici gösteriyo kesinlikle. Gözlerin koyuysa ideal bi Lens bence.
Canim ben direk brezilyadan aldim bi cifti Kargo dahil 113 dolara. Türkiye de 200 tl civarinda heralde. Yaniliyoda olabilirim ama cnm
Yok tatlışım, gümrüğe takılmışlar sanırım, daha gelmemişler, o yüzden gidemedik.. Ben gitmedim yani en azından, kızlardan giden var mı bilmiyorum....
Cor verde marine resimleri çok güzel, açık kahve gözde de (resimdeki göz de açık kahve olduğu için) bu şekilde durur gibi görünüyor.. Ama bizim kızlardan kullananlarda böyle durmamışş.. Şaşırdım açıkcası... Pupili de resimlerde dar çıkmış, halbuki ben dikkat etmiştim kızların ekledikleri fotolara, pupil çok genişti, gözün yarısı kahve görünüyordu...
gelsin, hemen resimlerini çekip koyacağım canım.
ozman bitane alcam desenedüğünden sonra belkide ikisini alırımmm malum düğün paraları olcakkaydirigubbakcemile3
aaaa oole mi cnmcm :bbo: tuh nese umarim en kisa zmnda gelir cor serisi oraya. sabirsizlaniorm denemek icin valla!boshayallersmile
hihoyyyt:lepi: cok heycanlandim valla hihi saol okycim supersin
ay cnm nemcim karar vermene sevindm mel ya da ocre ikiside cok guzel doal otesi renkler hic kimsede abes durmicak renkler kaydirigubbakcemile2
bakın kıslarrrr sizce hangisi olsun ocre dediginizi çok begendim yakışır demi siz daha iyi anlarsınız lens konusunda hiç bilgim yokta:)
şimdii yeke yiyip gelcemm o sıra sizde bana fikir verirseniz çok ama çok sevinirim:)
resmi alıntı yapmassanızda sevinirim kıslar geri silcemde:)
Berry ben göremedim adore ve makyaj denemelerim albümleri var sadece akannehiralbümümde var verde marine gün ışığında turkuaz loş ortamda açık mavi tonu duruyor parlak canlı ve dikkatt çekici.lensler benim değil sedefbyo nun.turkuaz benim tercih ettiğim bir ton değilşakkıdı
vetman cnmm pınarın bahsettigi lensin fiyatı nekdr acaba:)bide iki hafta sonra düğünüm var sondan sonra istesem senden nekdr sürede gelirrrr:):):):)
canımm sahibinden.com' da bi bey satıyo cor ocre rengini bi bakarmısın gayet net bi foto fikir edinme konusunda foto yardımcı olucaktırvereliniortak
pineapples sevindim canim, hic degilse hatalarini telafi ediyolar sonradan...insallah sorunsuz gelir bu sefer
Sevindim canım. Hadi gözün aydın
ay sevindim canım ya. amma beklettiler seni terbiyesizler.
rotinciiim ben senin grafite den vazgeçip quartzo aldığını sandım. topazioyla quartzoyu değiştirmişsin, çok da iyi yapmışsın canım benim :1hug:
pineapples canım bu süper bir haber, geç de olsa hatalarını telafi ediyorlar ama çok canını sıktı bu paranalentesklava:
tuonela charme mel benim favorim :lepi: sende de harika durmuş muhteşemm
Kanon sen de yanlış hatırlamıyorsam icemint siparişi vermiştin canım inşallah çok çok memnun olursun güle güle kullan şimdiden. resimlerini bekliyoruz
ceydacım bebeimmm senin de mesajını cevapladım canım :))
cnm ya cok sevndm canini sıktılar ama en azindan duzelttiler. olumunekankayizsmile
TUONELA harika ben çok begendim güle güle kullan canım hıdrocharm mellerini:)Kızlar bazı numaralı renkler stokda bu arada :)Charm melde mesela :))
Pine apples gözün aydın canım en kısa sürede gelir inşallah tek lensin:)
bi solotica daha alırsam bu quartzo olacak şahaneeee
quartzo zaten sadece nc de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?