Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yakamoz cnmmmm koyu kahve gözleirmmm sadece güneşte biras açık duryorrrrrrrrr
ocre dedigin sarı olansa sanki onu daha raht kulanırım gibi geldi...
mel de çok güzel ama yakışmas sanki banaaaa rahat edemem gibi..ama sana çok yakışmış süper duryor:)teşekür ederim cnm bnm yardımın için alıntıyıda sildim tatlım:)

saol cnm :)) ocre açık kahve gri arası bişy netten ocre resimlerine bakarsan daha çok fikir verir opuyorumnanaktan

ay burdada mel çok güzel dururyorrrrrrrrrrrrrrrr:)
bi kaç yorumda ocre güzel deil diyolar..ama kimi resimlerde süper çıkmış ocrede

Nem canim melde yakisir, niye yakismasin? Her alana yakisti simdiye kadar. Ocre charmda cok güzel ama, benim gözlerimde cok büyük bi renk degisikligi yapmadi ama gözleri daha iri ve cekici gösteriyo kesinlikle. Gözlerin koyuysa ideal bi Lens bence.

evt cnm gözleirm koyu kahveee cidden çok begendim ocre ve mel lenslerii..kesinlikle ikisinden birini alcam düğünden sonra yoksa içimde kalır:)acaba fiyatları nsl çokmu yüksek pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)uygunsa ikisini birden alayım:):):):

Canim ben direk brezilyadan aldim bi cifti Kargo dahil 113 dolara. Türkiye de 200 tl civarinda heralde. Yaniliyoda olabilirim ama cnm

ozman bitane alcam desenedüğünden sonra belkide ikisini alırımmm malum düğün paraları olcakkaydirigubbakcemile3

aaaa oole mi cnmcm :bbo: tuh nese umarim en kisa zmnda gelir cor serisi oraya. sabirsizlaniorm denemek icin valla!boshayallersmile

gelsin, hemen resimlerini çekip koyacağım canım.

hihoyyyt:lepi: cok heycanlandim valla hihi saol okycim supersin

ozman bitane alcam desenedüğünden sonra belkide ikisini alırımmm malum düğün paraları olcakkaydirigubbakcemile3

ay cnm nemcim karar vermene sevindm mel ya da ocre ikiside cok guzel doal otesi renkler hic kimsede abes durmicak renkler kaydirigubbakcemile2

ayy ben cidden bu topiki nsl görmedim:) bulundugum yerde hep basit lensler vardı sogudum cidden çok acaip duruyorlar diye bi ara hatta kardeşim almıştıı bi iki kes taktım çok feci durdu:):):):)
ocre yada mel ikisnden birini keisn alcma :)teiküerr valla yardımcıı oldunuz:)

ben solotıca kullanmıyorm cnm ama onlarca vıdeo ızledım ocre tam ela oluyor ama daha yesıllensın ıstersen mel daha mantıklı gıbı

kızlar bende hangısı daha cok acıyor onu sorcaktım sıze benım gozlerım koyu kahve adore aldım ama sadece yakından bellı oluyor mellerde de nc acmıcakmıs gıbı gelıyor ama gozlerım de kucuk charme mellerde sıyah hare cok belırgın olacakmıs gıbı gelıyo?ne dersınız??

vetman cnmm pınarın bahsettigi lensin fiyatı nekdr acaba:)bide iki hafta sonra düğünüm var sondan sonra istesem senden nekdr sürede gelirrrr:):):):)

canım ben sahibinden sitesinde satıyorum orada bütün renklerin fiyatları yazıyor buradan yazmam uygun olmayabilir.Yaklaşık bir buçuk yıldır profesyonel olarak bu işi yapıyorum:)
Oradan yazarsan yardımcı olurum.

canımm sahibinden.com' da bi bey satıyo cor ocre rengini bi bakarmısın gayet net bi foto fikir edinme konusunda foto yardımcı olucaktırvereliniortak

Biliyorum burcu o ilanı gördüm, Küllümango diye bir üye özel msj atmış bana sahibinden'de satılık cor ocre var diye.. Baktım ama hiç içime sinmedi, acık kahve gibi durmuş..Benim gözüm zaten kahve, istiyorumki göz renginin içinde çokta göze batmayan sırıtmayan yesil tonlar olsun.. Yani bariz koyu tonda ela rengi arıyorum O yüzden ocre, koyu gözde daha acık duran mele oranla daha cok düsündürüyor beni... Zaten forumda yazma sizlere soru sorma sebebim de bu: Bu cor ocre, google'da baktıgım fotolarda farklı farklı duruyor ki cogunun göz tabanı koyu kahve olmasına ragmen; kimisinde ela gibi kimisinde acık kahve kimisinde ise kahve-gri gibi duruyor Dolayısıyla aklı karısıyor insanın Aynı göz tonunda bu sekilde farklı farklı durması??
O ilandaki gibi duracaksa gözümde, acıkcası almak istemem dediğim gibi bnm gözüm zaten kahve.. Bende işte burda bu cor ocreyi kullanmıs yada kullanmasada lens konusunda deneyim sahibi arkadaslardan yardım bekliyorruumm

Ya birde arzu hnm (VETMAN) sizin gözünüzde mümkünse cor ocre resimlerini görebilir miyim? cünkü sizinle göz renklerimiz aynı tonlarda.. :sm_confused:

pineapples sevindim canim, hic degilse hatalarini telafi ediyolar sonradan...insallah sorunsuz gelir bu sefer

Sevindim canım. Hadi gözün aydın

ay sevindim canım ya. amma beklettiler seni terbiyesizler.

cnm ya cok sevndm canini sıktılar ama en azindan duzelttiler. olumunekankayizsmile

canlarım çok saolun.inşallah bu defa sorunsuz gelir. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…