- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.221
solotica quartzo
kızlar bu lens soloticanın hangi serisi acaba? nc mi?fisfisfis
Kızlar merhaba yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler.Cevplamaya sondan başlayayım evet bu gelen quartzo yeni şu an quartzolar böyle aldığınızda bu renk yani:))
Ben resimleri flashsız çektim ki dokusu daha güzel belli olsun diye birde burcucum yakından istiyordu dokusunu görebilmek için flashlı resimler lensin gerçek rengini yansıtmıyor o yüzden ben lenslerin rengini görmeniz adına hep flashsız ve gün ışığında çekiyorum:)
solotica quartzo
Bu da mı quartzonun yeni serisiEVET 2 haftalık arkadaşım almıştı ama satıyor
sedefbyo bayıldımmm süper durmuş bende istiyorum bundan ya maşallah kaydirigubbakcemile5
Sedef çok güzel olmuş sen quartzo mu aldın ne zaman aldın haberimiz yok?
ya keşke birileri daha ıcemint alsada farklı kişilerde görsek :uhm:
canım begendiğinize sevindim ama benim değil bir arkadaşın malesef .ben esmeralda ve quartzo arasında kaldım.sempatiksalakcinni
ben topazio ile quarz arasında kaldım son zamanlarda topazio alan varsa foto ekleyebilr mi ceyda önceki sayfalara gittim ama senin topazio fotolarını göremedim rica etsem tekrar eklebilmisn profilinde de yoktu
Evt canım benim tek gözümdeki nc mel fotoğrafıda flashsız melin en doğal hali:))Flashlı resimlerde daha açık çıkıyor meller yanılsama payı daha yüksek..Tekrar teşekkürler vetmancım... Amma ve lakin, benim hem gölgede hem de flashsız resimler eklemeni isteme sebebim; gerçek hayatta hep güneş ışığında-dışarıda gezmiyoruz, yani misal ıstanbul'da şuanki hava koşullarında evde veya dışarıda karanlık-güneşsiz-az ışıklı bir ortam mevcut, veya kapalı ortamlarda (evde, cafede vs.) lensin rengi güneşte durduğundan farklı duruyor, birincisi bunu görmek içindi. ıkincisi ise resimlerde flaslı duruşuna yakın bir görüntü (tabii ki flaslı resimlerde) elde ettiğimiz için onu görmek adınaydı... Yani lensin rengini değerlendirirken bu üç ortamdaki duruşunu da görmek çok etkili olacaktır.. Diye düşünüyorum. O yüzden rica ettim canımcım..
Ceydacım ben senin için fırsat bulduğumda istediğin şekilde flashlıda çekeceğim quartzoları ancak benim çektiğim resimler senin istediğin gibi gölgede bulutlu havada ev içerisinde çekildi balkonda güneştede çekmeye çalışıcam gölgede olmasına rağmen bayağı açtı gözümü:).
Dediğin doğru, en yakın görüntüyü flassız çekilen resim veriyor, ama göz bebeği güneşin veya diğer nesnelerin yansımasını taşıyor.. Dolayısıyla, güneşe bakarken çekilmiş fotolarda, göz bebeği algılanmıyor ve yine dolayısıyla göz bebeği ayrımı (pupil boşluğu) kısımlarındaki doğallık-yaparlık ayrımı yapılamıyor.. Algıda yanılma oluyor..
Bir başka örnek, senin albümündeki ve sahibinden sitesindeki ilanındaki resimlerde nc mel hep flaslı mevcut (yakından tek göz için yaptığın resimleri görüyorum ben canım), onlarda belki de flashın etkisiyle yemyeşil durmuş, ama bazı fotolarda ela, vs vs,,. Çok uzattım, toparlıyorum canımDemem o ki, farklı ışıklardaki duruşları çok farklı oluyor, sen benden daha iyi biliyorsun. Onları değerlendirmek için sormuştum.
Morrisoncum evt soloticanın üç opak renginde eskiye oranla renk değişimi var ama sadece bu üçlüde şimdi yeni tonları daha canlı:)Bu quartzo'nun yeşil tonunu arttırmışlar sanki. Vetman'ın eklediği quartzo fotoğraflarında da öyle gelmişti bana şimdi sedefin eklediğine bakıyorum aynı şeyi görüyorum. Eskiden daha bir gri yeşildi sanki ama böyle de güzel olmuş daha yumuşak bir ton.
Ben charm ocre resimlerim var ama cor ocre kullanmadım hiç benim cor ocreli resimlerim yok ama eklerim sizin için:)Evt canım benim tek gözümdeki nc mel fotoğrafıda flashsız melin en doğal hali:))Flashlı resimlerde daha açık çıkıyor meller yanılsama payı daha yüksek..
Ya birde arzu hnm (VETMAN) sizin gözünüzde mümkünse cor ocre resimlerini görebilir miyim? cünkü sizinle göz renklerimiz aynı tonlarda.. :sm_confused:
Siyah gözde cor ocre...
Aynı siyah gözde flashlı cor ocre.
Başka bir koyu gözde cor ocre flashsız.
Evet bariz değişim var ama çok güzel olmuş. Bu eklediğin de cor ocre ise muhteşem duruyor ya ne kadar doğal tam beren saat gözü olmuş opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?