Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Aynı siyah gözde flashlı cor ocre.

Başka bir koyu gözde cor ocre flashsız.

vetmancım bu kızda hiçbir lens güzel durmuyor ya! kaşları beni korkutuyor :)[/QUOTE]

sorma bende gördüğümde elime cımbızı alıp yolayım dedim:))
küçük hüsamettin mübarek..sırnaşık şey.

Taban rengi ne kadar açık olursa olsun dogallıgının ancak lensın dokusunun musade ettıgı kadar dogal duracagına en buyuk kanıt budur dıye dusunuyorum kızlar.
Angelinanın taban goz rengi cok cok acık bır renk..ama gozundekı mavı lensler ıle sonuc cok cok yapay olmus...

adrese lens diye bir yer var orada 180 tl çifti. boşuna fazla paralar vermeyin

ben vetmandan daha ucuza alıyorum ,bu fiyattan.
fazla vermiyorum o yüzden.
bu arada arkadaşlar vetmancığım söyledi.
lenslerim elinde diye..
. bugün bana yollayacak. yarın öğleden sonraelime geçer büyük olasılıkla.

Son düzenleyen: Moderatör:
off angelinanın gözleri kan çanağı. lens mahvetmiş. vede donutcuğum çok haklısın. hiç olmamış.

ben sophistic yeşil kullanıyorum önceden de grisni kullanıyordum ve çok memnunum. ama bunlar da güzel gibi görünüyor. ama denemeden almamak gerek, çünkü herkesin gözünde farklı duruyor

COK SEVINDIM OKYCIGIM GELIR GELMEZ RESIM BEKLIYORUMMMMkaydirigubbakcemile2

o zaman oraya gidin, deneyin sonrada onlardan ucuz satanlardan ısmarlayın, soloticayı.
nasıl fikir amazemuszemus

sağol tatlım. Koyacağım resimlerini hemen. Umarım vetmanda,pinaxta durduğu gibi güzel durur quartzolarım. Nc melide merak etmiyor değilim tabii bakalım oda nasıl duracak..

canımcım emın ol cok guzel duracak benımkı kozmeık amaclı buna ragmen hergun takmamam gerektıgı halde ınan hergun takıyorumç murdum ve sıyah makyajla nefıs duruyor. Sendede muthıs duracagı ıcın hıc merak etme canımcım quartzo dogru secım. Ben sımdı cesaret etsem yanı daha mavı oldugunu acık kahve bır gozde gorme fırsatım olsa topazıo alacagım tekrar.

denemezmiyim muhteşem
bayıldım.
Tamam dedim alıyorum. Mürdümü yokmuş. Ya
bende gittim
givenchynin mürdümünü aldım.

canımcım tekın acarda var murdumu ben ctesı tekrar aldım hatta. Demı ya muthıs bır maskara. Artık baska maskara denemem bende. Lancome drama almıstım ıgrenctı. Ama bu mıkemmel kat katta sursem topaklanma bırbırıne yapıstırma asla olmuyor. Sen ne rengını aldın canım?

inşallah tatlım. çok sevindim bunları okuyunca. dahada emin oluyorum,iyi duracağına.
topazionun bu mavi halide gerçekten çok hoş
bundan sonraki siparişim o olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…