Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

inşallah tatlım. çok sevindim bunları okuyunca. dahada emin oluyorum,iyi duracağına.
topazionun bu mavi halide gerçekten çok hoş
bundan sonraki siparişim o olacak.

O ZAMAN SENDEN KOPYA CEKERIM OKYCIGIM . GOZ RENKLERIMIZ BENZEDIGI ICIN SENDEKI DURUSUNDAN SANIRIM KOPYA CEKECEGIM :kedi:

o zaman oraya gidin, deneyin sonrada onlardan ucuz satanlardan ısmarlayın, soloticayı.
nasıl fikir amazemuszemus

arada 5tl fark var, 180 kargo dahil fiyatı, nakit ödemede de yardımcı oluruz dedi bayan. deneyip oradan almak daha mantıklı zaten evime de yakın leventte......
denemeden sipariş vermek gerçekten cesaret istiyor. iğrenç rainbowları öyle sipariş ettim ve param çöpe gitti resmen..

ay angelina ne kadar çirkin çıkmış zaten beğenmiyordum kararım kesinleşti o ne göz cilt saçı da berbat olmuş:1shok:

olabilir. herkes leventte yada istanbulda yaşamıyor. ben antalyadayım mesela. zaten kargoyla aynıya geliyorsa,istanbula gelip denemem çok daha pahalıya patlar bana.... üstelik şimdiye kadar denemeden aldığım bütün soloticalara bittim. hepside harikaydı.

ysl hangi tip tek tip mi mascarası?givency mürdüm nasıl
Rimelli fotonu koyarmısın okypetecim
Ben 2 temmuzda istanbuldayım denicem

Son düzenleme:
rimelli fotonu koyarmısın okypetecim
ben 2 temmuzda istanbuldayım denicem

sevgılı beryy ysl nın faus cıls volume maskarasından bahsedıyırum ben. M-bende mor ve murdumu var mukemmel bır maskara renklerını tam bellı eden maskara renklı maskarada bence. Sevgılı okj gıvency
almıs sanırım murdum renk ben hıc kullanmadım ama sanırım oda renk acısından basarılı bır maskara

Rimelli fotonu koyarmısın okypetecim
Ben 2 temmuzda istanbuldayım denicem

rimel bu.
sürdüğümde koyarım. var bir resmim ama alt kirpiğe kaçırmışım fazla sürmüşüm onu koymayım şimdi. çok başarılı bir rimel buda.

off angelinanın gözleri kan çanağı. lens mahvetmiş. vede donutcuğum çok haklısın. hiç olmamış.

Angelina çooook çirkin çıkmış bu bir... :tomato:
Kızıl hali Nas Elmas a çok benziyormuş, yeni fark ettim, bu iki... :1shok:
Gözleri kanlanmış, lens rahatsız etmişş ve evet o açık renkli gözlerde bile biraz belli oluyor, acaba markası neymiş ? bu da üç CADIARZU

ysl nin o maskarasıda muhteşem. hatta denedim alıyorum dedim. ama maalesef tekin acarda yoktu. boynerdede ysl yok . bende givenchyide denedim. onunla aynı hemen hemen.

Okyciiiimmm çok sevindim ve heyecanlandım (= Resimlerini isteriz kaydirigubbakcemile2
Senin quartzo +nc mel di değil mi? Yanlış hatırlıyor olabilirim canım, öyleyse kusuruma bakma

ysl nin o maskarasıda muhteşem. hatta denedim alıyorum dedim. ama maalesef tekin acarda yoktu. boynerdede ysl yok . bende givenchyide denedim. onunla aynı hemen hemen.

EVET CANIM MALESEF YSL MARKASINI HERYER SATMIYOR BEN IZMIRDE YASIYORUM BURDADA SADECE ALSANCAKTAKI TACARDA VE BOYNERDE VAR YKM DE DE VARDI AMA SANIRIM ANLASMALARI BITMIS KALDIRMISLAR. IZMIRE GELIRSEN YOLUN DUSERSE SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM CANIMCIM kaydirigubbakcemile2

sağol canım. istanbula gideceğim temmuz başında. orada bulabilirim sanırım.

Hadi hayırlı olsun.Hemen foto ekle canım,görüşlerini yaz.
İnşallah benimkilerde en kısa zamanda gelirboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…