- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.261
inşallah tatlım. çok sevindim bunları okuyunca. dahada emin oluyorum,iyi duracağına.
topazionun bu mavi halide gerçekten çok hoş
bundan sonraki siparişim o olacak.
O ZAMAN SENDEN KOPYA CEKERIM OKYCIGIM . GOZ RENKLERIMIZ BENZEDIGI ICIN SENDEKI DURUSUNDAN SANIRIM KOPYA CEKECEGIM :kedi:
o zaman oraya gidin, deneyin sonrada onlardan ucuz satanlardan ısmarlayın, soloticayı.
nasıl fikir amazemuszemus
olabilir. herkes leventte yada istanbulda yaşamıyor. ben antalyadayım mesela. zaten kargoyla aynıya geliyorsa,istanbula gelip denemem çok daha pahalıya patlar bana.... üstelik şimdiye kadar denemeden aldığım bütün soloticalara bittim. hepside harikaydı.arada 5tl fark var, 180 kargo dahil fiyatı, nakit ödemede de yardımcı oluruz dedi bayan. deneyip oradan almak daha mantıklı zaten evime de yakın leventte......
denemeden sipariş vermek gerçekten cesaret istiyor. iğrenç rainbowları öyle sipariş ettim ve param çöpe gitti resmen..
ysl hangi tip tek tip mi mascarası?givency mürdüm nasıl
rimelli fotonu koyarmısın okypetecim
ben 2 temmuzda istanbuldayım denicem
ceyda fotolarına şimdi baktım güzl durmuş gerçekten çok tşk ederim
ysl hangi tip tek tip mi mascarası?givency mürdüm nasıl
Rimelli fotonu koyarmısın okypetecim
Ben 2 temmuzda istanbuldayım denicem
off angelinanın gözleri kan çanağı. lens mahvetmiş. vede donutcuğum çok haklısın. hiç olmamış.
sevgılı beryy ysl nın faus cıls volume maskarasından bahsedıyırum ben. M-bende mor ve murdumu var mukemmel bır maskara renklerını tam bellı eden maskara renklı maskarada bence. Sevgılı okj gıvency
almıs sanırım murdum renk ben hıc kullanmadım ama sanırım oda renk acısından basarılı bır maskara
ben vetmandan daha ucuza alıyorum ,bu fiyattan.
fazla vermiyorum o yüzden.
bu arada arkadaşlar vetmancığım söyledi.
lenslerim elinde diye..
. bugün bana yollayacak. yarın öğleden sonraelime geçer büyük olasılıkla.
Okyciiiimmm çok sevindim ve heyecanlandım (= Resimlerini isteriz kaydirigubbakcemile2
Senin quartzo +nc mel di değil mi? Yanlış hatırlıyor olabilirim canım, öyleyse kusuruma bakma
ysl nin o maskarasıda muhteşem. hatta denedim alıyorum dedim. ama maalesef tekin acarda yoktu. boynerdede ysl yok . bende givenchyide denedim. onunla aynı hemen hemen.
EVET CANIM MALESEF YSL MARKASINI HERYER SATMIYOR BEN IZMIRDE YASIYORUM BURDADA SADECE ALSANCAKTAKI TACARDA VE BOYNERDE VAR YKM DE DE VARDI AMA SANIRIM ANLASMALARI BITMIS KALDIRMISLAR. IZMIRE GELIRSEN YOLUN DUSERSE SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM CANIMCIM kaydirigubbakcemile2
19 mayısda sipariş verdiğim lenslerim geldi :)))
19 mayısda sipariş verdiğim lenslerim geldi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?