Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

off angelinanın gözleri kan çanağı. lens mahvetmiş. vede donutcuğum çok haklısın. hiç olmamış.

evet sanırım takarken sorun yasamıs

angelinanın gözleri alerji olmuş sanırım .

bence deşmiş gozlerını takarken :))

ay angelina ne kadar çirkin çıkmış zaten beğenmiyordum kararım kesinleşti o ne göz cilt saçı da berbat olmuş:1shok:

bu bayagı eskı bır hali ama 90 ların başı gibi

aman aman ne kadar cırkın olsa Naz Elmas gibi gıcık gorunemez :)))
Angelina deneme amaclı tester kullanmıs gıbı sankı,cok kalıtesız duruyor lens..

bikaç tane resim

Eklentiler

• $11.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $2222.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $333.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $4444.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $5555.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 33
umarım yardımcı olur
son resim kendi göz rengim

Eklentiler

• $6666.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $7777.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $8888.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $orj.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
bu kk hastalık canım ya :)okulda bile aklım burda. bu arada mac tunalıya geldim sabah burası ne kadar sakinmiş.fondaten aldım canım çok güzelsempatiksalakcinni

Impulseeeeeeeeee
çok yakışmış canım ya.. Grafiti hiç düşündüğüm bir renk olmamıştı ama sana gerçekten çok yakışmış!
Yandan resimler için ayrıca teşekkürler canım!!! Yandan da çok başarılı.. Cor serisini seviyorum yaaaa

Merhaba kızlarrrr umarım hepiniz iyisinizdir bir süredir şehir dışındaydım nete girmeye fırsatım olmadı çok ilerlemişsiniz maaşallah son sayfalara bakabildim şimdilik ve ıMPULSE cor graphiteyi ben de çok istiyordum fotolar için tşk ler çok beğendim çok güzel olmuş güle güle kullan ama sen de daha çok gri ağırlıklı durmuş sanki öyle mi yoksa flashta mı öyle duruyor?

ben topazio ile quarz arasında kaldım son zamanlarda topazio alan varsa foto ekleyebilr mi ceyda önceki sayfalara gittim ama senin topazio fotolarını göremedim rica etsem tekrar eklebilmisn profilinde de yoktu

ecenazz benm albümümde var topaz bakabilirsin cnm:) son zamanlarda almadım ama blki yardımcı olur

kızlarr ben sahibindene bi türlü ilan veremedim ya solotica topaziolarımı satıyorum ya ama sürekli ilanınız askıya alındı diyor ..
=(
bilgisi olan varsa yardımm pliizz ..
kızlarr kullanamiycamm günüde geçmesin geçerse hiç satamam hazır daha ancak
2 hafta mı ne oldu ..
bide ne kadara satabilirim sizcee ??

İMPULSE güle güle kullan,bana biraz gri ağırlıklı geldi.Bettybluees de daha mavi durmuştu.Kendi göz rengimizle alakalı herhalde.Benim gözler seninkinden açık bakalım bende nasıl duracak.Sen beğendinmi,pupil boşluğu nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…